Često postavljena pitanja – FAQ

Vidim tečajevi DNK2, DNK3, a gdje je DNK1?

DNK 1 je prvi tečaj koji je Vianna organizirala, a zbog novog znanja koje je dobivala u obliku rada na vjerovanjima, tečaj je integriran u DNK2 i prestao se podučavati.

Što je to aura?

Aura je elektromagnetsko polje prepuno boja, koje okružuje naše fizičko tijelo.
To je energetsko zračenje našeg tijela, povezano s univerzalnom energijom.

Mogu li i ja naučiti sve te stvari o theti i dubokoj meditaciji, reprogramiranju…?

Svatko može naučiti ovu tehniku, mi zapravo podučavamo naše tijelo onome što naš duh, naša duša već zna. Zato je to tako jednostavno i zato je to moguće na takav način, jer se mi prisjećamo onoga što već znamo.
Vianna Stibal

Može li mi theta tehnika pomoći u poslovanju moje tvrtke ili na radnom mjestu?

Promjenom ograničavajućih obrazaca i vjerovanja koji su utjecali na vašu poslovnu situaciju, te zamjenom sa novim vjerovanjima mijenjate svoj mentalni sklop što će rezultirati pozitivnim promjenama u poslovanju vaše tvrtke ili na radnom mjestu. Moguće je da vaše ograničavajuće vjerovanje koči vašu tvrtku u postizanju poslovnih ciljeva. Na tečaju theta iscjeljivanja naučit ćete kako pronaći ključne blokade i zamijeniti ih s pozitivnim programima.

Je li theta meditacija isto što i transcedentalna meditacija i/ili ostale vrste meditacije?

Ulaskom u theta meditaciju naši moždani valovi vibriraju na frekvenciji 4-7 Hz, što je stanje vrlo duboke relaksacije i opuštenosti kao i u drugim vrstama meditacije. Vianna Stibal je na EEG-u dokazala da tehnikom theta meditacije dolazimo do theta frekvencija u nekoliko sekundi. Dok je u drugim vrstama meditacije cilj isprazniti i isključiti um od misli u theta meditaciji naš um aktivno sudjeluje u samom procesu meditacije.

Moram li u theta meditaciji sjediti uspravljeno i držati prste kao na slikama iz Indije?

Ne, na tečaju theta iscjeljivanja ćete naučiti kako ući u theta moždane valove i zadržati ih u bilo kojoj situaciji i u bilo kojem okruženju.

Kako ću znati da sam dostigao/la theta stanje?

Kad ste u theta stanju osjećate duboki mir i povezanost sa univerzalnom energijom stvaranja.

Što je to mišićno testiranje?

To je postupak pri kojem praktičar izravno testira klijentova vjerovanja i programe, te da ustanovi na kojem se niovu oni nalaze. Na taj način dolazi se u izravan kontakt s onim što vaša podsvjest misli i vjeruje. Tehnika mišićnog testiranja uči se na Osnovnom DNK2 tečaju.

Da li mi theta tehnika može pomoći u ostvarenju romantične veze?

Svi odnosi, pa tako i ljubavni odnosi u našem životu temelje se na našem sustavu vjerovanja kojeg smo izgradili.
Ako ste do sada imali problema u vezama i s izražavanjem ljubavi moguće je da uzrok leži u vašoj podsvijesti u obliku nekog negativnog programa kao što je: “Ljubav je nedostižna”. Takav i sličan program može se pomoću theta tehnike zamijeniti s programom “Ljubav je dostižna i ja je mogu dosegnuti”. Nakon toga počet ćete privlačiti u svoj život ljude kojima je također ljubav dostižna i jednom kad je blokada skinuta moći ćete skupa dosegnuti skladan ljubavni odnos.