Nada Šegvić

Rođena sam 1966. godine, udajem se vrlo mlada, odmah nakon završenog Ekonomskog fakulteta u Rijeci. Vodim normalan, obiteljski život sa suprugom i dvije djevojčice. Radim u struci kao računovođa.

2004. godine moja me je duša odlučila pogurnuti u životno istraživanje duhovnog puta i osobnog rasta.

Nisam uopće pomišljala da bi tragični trenutak gubitka moje 16-godišnje kćerke, ta prodorna unutarnja bol, imala sposobnost transformirati smrt u radosnu najavu jednog novog života.

Nisam uopće pomišljala da bi taj događaj mogao razbiti težinu jednog ograničenog života, dozvolivši ponovno rađanje u jednom potpuno novom i neočekivanom životu gdje «iskustvo smrti» postaje «iskustvo života».

Ali desilo se upravo to.

Intenzivna izvantjelesna iskustva su mi pomogla da život počnem gledati iz drugog kuta, uvjerila su me da je cijeli ovaj pojavni svijet i ljudi oko nas, samo kreacija naših misli.
Počinjem intenzivno čitati, meditirati i upijati svo duhovno znanje koje mi je bilo dostupno.
2009. godine upisujem i završavam šestogodišnju Školu za integrativni razvoj gdje dobivam dodatno znanje o psihodinamici i radu s tijelom, kako raditi s energetskom dinamikom u interakciji s ljudima, kako osjetiti čakre i auričino polje.

Iako 2006. godine upoznajem theta tehniku i završavam osnovni tečaj kod Gorana Karne, tek 2010. osjećam da sam spremna zaroniti u dubinu svoje duše i osloboditi se starih i negativnih obrazaca i vjerovanja koja su me kočila na mom duhonovm putu. Odlazim na tečaj Intuitivne Anatomije kod učiteljice Alide Del Bianco, nakon čega počinjem intenzivno koristiti theta tehniku na sebi i drugim ljudima te svjedočim velike promjene u svom unutarnjem biću. To mi daje veliki poticaj da produbim svoje znanje i iskustvo na tom polju. Prekrasno je biti svjestan kako smo mi kreatori vlastitog života.

Theta mi pomogla da shvatim značenje riječi LJUBAV, prema sebi, prema životu, prema nekomu ili nečemu što je veće od nas samih, a to je Bezuvjetna Ljubav.

Vjerujem da će Theta tehnika dati i Vama ono što je dala meni!