Iscjeljivanje autizma – Theta, Toma i ja

Iscjeljivanje autizma ThetaHealing-om


Oduvjek sam težila pronaći mir i okrenit se duhovnom. Ali, otkad god je ta želja prisutna, prisutno je i ono veliko „ALI“. Uvijek neka izvlačenja, na nedostatak vremena, ja sam „tudum“ za tako nešto, „kasnije ću“, i sve drugo što čovjek može sam sebi izmislit kao izgovor.

Na nagovor socjalne radnice upisala sam osnovni DNK tečaj. Ne mogu reći da su se čuda dogodila, ali nakon što sam završila tečaj počelo mi je ponestajat izlika za moju uspavanost u vezi toga…

Neke stvari su se posložile u mojoj glavi. Daleko je sunce, ali ipak dosta bliže nego prije. Dosta sam smirenija i zadovoljnija svojim životom. Imam više energije. Ne „izdušim“ već u podne.

Ovo je bio samo uvod u ono što sam željela napisat. Dakle, onaj koji me „natjerao“ na ovaj tečaj je u stvari moj mlađi sin, Toma. Ima vrstu autizma, poremećaj govora, komunikacije i socijalizacije(neki kažu pervazivni poremećaj, neki psihomotorna retardacija – ovisi o komisiji kod koje smo bili na vještačenju, ali to i nije tako važno na kraju svega).

Znači, željela sam počet primjenjivat Theta Healing na sinu, ali sam očito još „zelena“ i postoji još mnogo onih „ali“. Zamolila sam Sinišu da radi na daljinu sa mojim sinom. Kroz očitavanja i iscjeljivanjami je iznio puno stvari u vezi maloga koje mu nikad nisam ni rekla jer se znamo samo s tečaja. Otkrio mi je i puno mojih uvjerenja za koje nikad ne bih rekla da ih imam, a osim na mene (in)direktno utječu i na poboljšanje zdravstvenog stanja moga sina. Radio je 6 tretmana (1 na meni i 5 na malcu).

Toma je za vrijeme terapije ThetaHealing-om reagirao kao na čišćenja od teških metala, jednako se osuo, kao kad sam mu radila čišćenje organizma uz pomoć biljaka. E pa to stvarno radi! Pomislila sam…

Od kad je počeo sa Theta iscjeljivanjem, koristi puno više riječi: od jednostavnih zvukova i nedovršenih riječi kao što su„Ma“ i „Ta“ je došao odjednom na „Mama“, „Tata“, „Brod“, „Riba“, itd. Bila sam zaista iznenađena. Kao očekivala sam promjenu, ali me i to pomalo zabezeknulo. Čak je počeo i pjevati (Despasito!), smireniji je, nema više one „tvrdoglavosti“ u onolikoj mjeri (sigurno je duplo manje tvrdoglav!). Komunikacija s drugima je dosta bolja, privrženiji je obitelji više nego prije…Možda oni koji nemaju dijete kao Toma, neće moći razumjeti o čemu pišem, ali život je postao dosta lakši, više ga čak ne nazivam „patnjom“ unatoč svim poteškoćama…

Nekidan je nevjerojatnih 2 sata proveo s nama potpuno miran na kauču gledajući utakmicu Hajduka. Osim kad spava nikad nije bio tako miran čitavih 2 sata!

I kao što rekoh : ‘Daleko je sunce!’ , ali je dosta, dosta bliže…

Još jednom hvala Siniši i cijeloj ekipi iz Theta Healinga…

Pozdrav,
Jelena

+385 91 13 11 938
+385 99 25 33 386
thetacentar.com@gmail.com
Radimo u Zagrebu, Rijeci i Dubrovniku. Također i putem interneta, skypa i facebooka. Po dogovoru dolazimo i u vaš grad.