Besplatno predavanje: Reprogramiranje podsvijesti

Predavanje o tome kako korištenjem theta moždanih valova možete promijeniti unutarnje kočeće obrasce i emocije, izgraditi nove neuronske veze u svom mozgu i imati stvarna životna iskustva o kojima ste do sad sanjali, ali su vam uvijek izmicala!

ZAGREB: 05.11.2018. od 19 do 21 sat
RIJEKA: 13.11.2018. od 19 do 21 sat

Predavanje je s uključenom dubokom theta meditacijom i konkretnim primjerom reprogramiranja na osobi uživo na predavanju (netko iz publike se može dobrovoljno javiti za primjer ako želite).

Ovo je predavanje o ThetaHealing® metodi te će prije primjera uživo biti pokazano na slajdovima nekoliko tehničkih primjera iz prakse kako se korištenjem Theta iscjeljivanja došlo do reprogramiranja uma. Nakon toga objasnit ćemo i sam postupak iscjeljenja koji se događa i zašto dolazi do preoblikovanja neurona upotrebom ove metode!
ThetaHealing® je duhovna metoda koja svoj temelj ima u ideji da se spajanjem u theta moždane valove mi spajamo na podkvantni nivo, na izvor, na stvaralačku energiju iliti Stvoritelja sve što jest. Iz te točke duboke theta meditacije mozak je otvoren za promjene. Ova metoda obuhvaća rad na djetinjstvu, na genetskom nivou, na prošlim životima i na samom nivou duše. Stoga je sveobuhvatna i rješava probleme koji se standardnim postupcima (koji npr. ne priznaju postojanje prošlih života) ne daju rješiti i ljudi se često vrte u krug. Jednostavnim ulaskom u theta stanje i primjenom metode kopanja problem se vrlo brzo i efikasno može riješiti. Ova metoda je kao ključ koji otvara mnoga vrata vašeg uma i vaš skriveni potencijal!
 

Nakon predavanja bit će vremena za pitanja pa ćete moći iznijeti svoje konkretno pitanje ili problematiku i dobiti odgovore o tome kako se vaša situacija može riješiti.
 
Namijenjeno je početnicima kao bolje objašnjenje Theta iscjeljivanja prije odluke o upisivanju Osnovnog tečaja kao i svim zainteresiranim ljudima koji žele produbiti svoje znanje o Theta iscjeljivanju.

Predavanja se održavaju:
ZAGREB: Kongresni centar FORUM Zagreb (Green Gold), dvorana Zemlja, s početkom u 19 sati
RIJEKA: Hotel Bonavia, dvorana Karolina, s početkom u 19 sati.

Uključuje predavanje + primjere + dijalog + meditaciju.

TOMBOLA:
Svi sudionici bit će uključeni u TOMBOLU na ulazu: na kraju predavanja izvući ćemo sretne dobitnike!
– Tombola ima 8 nagrada: 5 stipendija, svaka u iznosu 530 kn i 3 tretmana svaki vrijednosti 350 kn
– Stipendije se mogu iskorisiti za pohađanje tečajeva u Theta Centru

TERMINI TEČAJEVA:
Nakon predavanja održavaju se Osnovni tečajevi i u Zagrebu i u Rijeci u ovim terminima:
ZAGREB 09.11. – 11.11.2018.
RIJEKA 16.11. – 18.11.2018.
Bez obzira osvojite li stipendiju ili ne svaki sudionik predavanja moći će upisati tečaj po povoljnijim uvjetima, o čemu ćete saznati na predavanju (vrijedit će samo za gore navedene termine).
 
Prijave su obavezne putem obrasca na naslovnici naše web stranice:
www.thetacentar.com

Predavanje je besplatno i neobavezno!