Predavanje: Theta um

Kako theta moždani valovi utječu na ljudski mozak? Što se događa kada počnete prakticirati theta iscjeljivanje? Dolazi do hormonskih i neuroloških promjena u mozgu koje se očituju u povećanju kognitivnih sposobnosti, smanjenom osjećaju umora, proširenoj spoznaji i svijesti. Drugim riječima: polaznici theta tečajeva doživljavaju iscjeljenje na psihičkoj, fizičkoj i duhovno-emotivnoj razini.

Većina polaznika potvrđuje da pozitivne efekte počinju osjećati već tokom samog Osnovnog seminara, koji se nastavljaju i u periodu nakon što je tečaj završio, kada i ostali polaznici dožive poboljšanja u životu.

Ovo predavanje je namijenjeno kao kratki uvod u svijet Theta iscjeljvanja i korištenja theta moždanih valova u svakidašnjem životu. Otvoreno je za svih, ali preporučamo ga ljudima koji se još nisu upoznali s Theta iscjeljivanjem i razmišljaju da upišu Osnovni tečaj ili samo žele saznati više o theti.

Broj učesnika je ograničen na 30 osoba. Svaki učesnik koji nema položene Theta seminare dobiva na poklon jedan individualni tretman theta iscjeljivanja u Theta Centru (vrijednost 300 – 400 kn) da isproba kako theta iscjeljivanje djeluje na osobnoj razini.

Theta iscjeljivanje koristi stanje uma u kojem se pojavljuju theta moždani valovi: frekvencije od 4 do 7Hz. U tom stanju naš um i tijelo se otvaraju za iscjeljenje, mozak je spreman za reprogramiranje, hormoni se uravnotežavaju, neurotransmiteri se usklađuju. Iz tog stanja lakše je živjeti život i usmjeriti se ka pozitivnim promjenama.

Dođite na predavanje i saznajte kako i vi možete sebi poboljšati i olakšati život.

LOKACIJA:
Theta Centar, Okićka 25

TERMIN:
24.04.2019. od 18 do 20 sati

CIJENA:
Predavanje je besplatno!

PRIJAVE:
Prijave su obavezne putem obrasca na naslovnici naše web stranice:
http://www.thetacentar.com