Iskustva s grupe za theta meditaciju

Dunja
Opuštenija sam i vedrija. Efikasnije riešavam probleme. Pozitivnije razmišljam, znam sama sebe smiriti i popraviti si raspoloženje. Brže se dovedem iz stanja stresa u stanje opuštanja.


Paula
Nakon pozitivnih promjena uzrokovanih tretmanima theta isjeljivanja odličila sam se više upoznati sa samom tehnikom te sam počela redovito prisustvovati meditacijama u Theta centru. Moje prvo iskustvo theta meditacije bilo je vrlo emotivno i oslobađajuće što mi je dalo poticaj za dublji rad na sebi i pronalaženje vremena za sebe unutar vrlo popunjenog rasporeda. Iako se na svakom susretu radi isti tip meditacije, iskustvo nikad nije isto. Iz tog razloga vrlo se lako može pratiti vlastiti razvoj i uočiti promjene koje su se dogodile. U svemu tome veliku pomoć pružaju djelatnici Theta centra koji su uvijek na raspolaganju za sva pitanja te daju podršku svakom sudioniku.


Ivan K.
Na theta meditacije krenuo sam želeći bolje upoznati tehniku theta iscjeljivanja. To je bila dobra prilika da dobijem bolji uvid u svoj svakodnevni život. Prvih par puta cijeli proces meditacije činio mi se neobičnim, ali nakon nekog vremena počeo sam primjećivati neke promjene. Postalo mi je još lakše ući u stanje opuštenosti i upravljati svojim mislima. Mislim da su meditacije u Theta Centru dobra prilika za svakog tko se želi aktivnije baviti svojim životom te se na lak način upoznati sa svojim duhovnim potencijalima.


Larisa
Kroz meditacije naičila sam pravilno disati, opustiti svaki mišić u tijelu, otpustiti misli, naučila sam kako otvoriti čakre, kako se povezati sa Stvoriteljem svega što jest, kako drugačije razmišljati, doživljavati stvari i situacije s kojima se svakodnevno susrećemo. Preporučam svima od srca.
Renata – Na meditaciju u Theta Centar dolazim nepunih godinu dana u pravilu jednom tjedno. Theta meditacija je izuzetno opuštajuća i učinkovita. Uz dubolko opuštanjem vrlo često svjedočim i različitim iskustvima. Ugodan ambijent i educirane vodteljice su prva preporuka za jedinstven doživljaj meditiranja u theta stanju.


Ivan V.
Meditacije u Theta Centru pomogle su mi da ispraznim um i opustim tijelo nakon najčešće dugih stresnih dana. Voditeljice bi često pridonjele dodatnim sadržajima i radom na određenim temama čime sam imao prilike produbiti svoje osjećaje mira, radosti i ljubavi prema sebi, svojoj obitelji i bližnjima. Dolaskom na meditaciju osigurao sam si da s lakoćomotpustim nepotrebne utege stresa i brige te se spojim s dijelom u sebi koji je sposoban nositi se sa svim izazovima na lak i jednostavan način, kroz igru i radost.


Petra
Bilo mi je neobično, došla sam nekoliko puta. Vode te u neka svjetla, pa kroz planete u svemir, zamišljaš neke šarene boje i onda paf, kao u tom stanju si. Pa ne mogu reći da sam baš osjetila nešto posebno, ali definitivno mi se poboljšala koncentracija na poslu, to sam odmah primijetila. Eto toliko od mene, hvala.


Tina
Dolazak na theta meditaciju bih preporučila svakome, theta praktičaru kao i nekome tko nema iskustva bilo kakve meditacije. Tehnika je jednostavna, puno pomaže jer je vođena od iskusnih theta prakticara i ne moze se ‘fulat’. Bilo da se osjećam dobro ili sam u svojoj nekoj crnoj rupi, s theta meditacije se uvijek vratim mirnija, neopterećena, na neki način ‘resetirana’. Dođe mi kao mini godišnji odmor pa sam iz zafrkancije smislila slogan ‘Umjesto na more, na Theta meditaciju u Okićku 25!’.


Matej E.
Theta meditacija, odičan je koncept večernje meditacije, nakon radnog dana. Društvo je odlično, nenametljivo, srdačno i otvoreno. Dolazak i najava je jednostavna, a kvaliteta vođenih vježbi je na visokoj razini.