Nastavak grupe za theta meditaciju

Zdravo svima,  grupa za theta meditaciju je nastavila s radom ONLINE 28.03.2020. 

Ako ne znate što je grupa za theta meditaciju, a pridružili bi se, možete pročitati više o tome ovdje (piše o grupi uživo):
http://www.thetacentar.com/grupa-za-theta-meditaciju/

Ovo će biti privremena grupa koja će biti vođana uživo preko video prijenosa s pomoću Zoom aplikacije. Emitiranje će biti svaki drugi dan u 19 sati. 

Cijene su prilagođene novonastaloj situaciji, s 50% popusta:

Jednokratno: 20 kn (umjesto 40 kn)
Paket od 9 sudjelovanja: 130 kn (umjesto 260 kn)

Na meditaciji ćemo svaki dan napraviti spajanje grupe u theta stanje i međusobno povezivanje u jaču grupu. Zatim će voditelji napraviti neko iscjeljenje, čišćenje aure, otpuštanje strahova, šoka, traume, iscjeljivanje organa, jačanje imununološkog sustava ili što god bude aktualna tema.

Voditelji: Nada Šegvić, Siniša Bošković, Sandra Sušanja, Irena Žemljić, Laura Kolić

Kako ovo ide:
Korak 1: Prijavite se na donju prijavnicu za termin emitiranja. Za svaki termin je potrebna ponovna prijava. Nakon što prođe jedan termin otvorit ćemo prijave za idući. 
Korak 2: Primit ćete automatski odgovor na email da ste prijavljeni i dobiti podatke za plaćanje. Molimo vas provedite plaćanje pravovremeno putem internet bankarstva. 
Korak 3: Svi prijavljeni će između 18:30 i 18:45 na email dobiti link za praćenje emitiranja. Kliknete na link u 19:00h i počnite gledati emitiranje.

Napomena 1: za praćenje preko mobitela potrebno je instalirati aplikaciju Zoom, preko App store-a ili Google Play-a, ovisno koji pametni telefon imate. Za praćenje preko računala nije potrebna instalacija programa (link će se otvoriti u internet pregledniku, slično kao Youtube), ali preporučamo da instalirate Zoom jer će vam biti lakše. Možete ga preuzeti na ovom linku:
https://zoom.us/download 
Napomena 2: ako kupite paket od 9 sudjelovanja, svejedno se trebate prijaviti za svaki susret. Samo prijavljeni će dobiti svaki put novi link za praćenje emitiranja. Ako se ne prijavite nećete pratiti emitiranje, ali vam uplata vrijedi za idući put.

PRIJAVA NA MEDITACIJU:

 
 
 
Prijavnica za theta meditaciju
Kliknite na kvadratić i pričekajte da se upali zelena kvačica. Kad se upali zelena kvačica, stisnite na gumb "Pošalji prijavu".
 

.

 
 
Upisom u gornji obrazac i pritiskom na tipku “Prijavi se”, suglasni ste da možemo obrađivati Vaše informacije sukladno s Općom odredbom o zaštiti osobnih podataka (General Data Protection Regulation – “GDPR”). Izjavu Theta Centra o zaštiti vaših podataka možete pročitati na ovom linku:
http://www.thetacentar.com/izjava-o-privatnosti/