ONLINE Radionica: Duhovni vodiči i Anđeli čuvari

Trosatna radionica Nade Šegvić o spajanju s našim duhovnim vodičem i anđelima čuvarima, u atmosferi theta moždanih valova kroz povezanost sa Stvoriteljem svega što jest.

PREDUVJET: Nema preduvjeta, otvorena za sve

Ova radionica zamišljena je kao razgovor: dvosmjerna komunikacija s našim kutkom duhovnog svijeta. Kutkom kojeg se možda zaboravi nekad, u užurbanosti današnjeg svijeta.

Postoje bića koja su nam dodijeljena da nas vode kroz ovaj život, pomognu nam da se uskladimo s našom duhovnom svrhom i izaberemo put svjetlosti. S tim bićima smo prije rođenja sklopili ugovore ili se dogovorili da nam budu cijelo vrijeme na raspolaganju, kao podrška i pomoć na našem putovanju kroz život.

Naravno neće nam se nametati: ako zatražimo tu su. Kao tihi čuvari koji gledaju, promatraju…

Što ćemo raditi na radionici?

  • Kroz vodstvo učitelja očistiti podsvjesna blokirajuća vjerovanja zbog kojih vjerujete da ta bića ne možete kontaktirati ili su baš vama nedostupna
  • U kojim trenutcima tražiti pomoć duhovnog vodiča ili anđela
  • Radit će se vježbe prepoznavanja energija duhovnog vodiča i anđela
  • Ako imate osjećaj da niste dobro vođeni kroz život, u jednoj vježbi imat ćete priliku tražiti zamjenu vašeg duhovnog vodiča
  • Vježba traženja pomoći od duhovnog vodiča, da vam pokaže put i usmjeri ka rješenjima za određene životne situacije

TERMIN:

03.06.2020. od 18 do 21 sati.

CIJENA:
200 kn

VODITELJICA:
Nada Šegvić

PRIJAVA:
Obavezna prijava preko donje prijavnice. Prijavljeni će dobiti link za uključivanje u radionicu odmah nakon prijave. Radionica se održava preko programa Zoom.

 
 
 
Prijavnica za ONLINE Radionicu: Duhovni vodiči i Anđeli čuvari
 

.

 
 
Upisom u gornji obrazac i pritiskom na tipku “Prijavi se”, suglasni ste da možemo obrađivati Vaše informacije sukladno s Općom odredbom o zaštiti osobnih podataka (General Data Protection Regulation – “GDPR”). Izjavu Theta Centra o zaštiti vaših podataka možete pročitati na ovom linku:
http://www.thetacentar.com/izjava-o-privatnosti/