ONLINE Radionica: Izgradnja njegujućih veza

Ovo je radionica indijske theta praktičarke i trenerice sreće Janki Vyas Ravani o ljubavi, romantičnim vezama i braku!

PREDUVJET: Nema preduvjeta, otvoreno za sve

Živite li u njegujućoj vezi? Sanjate li o jednoj takvoj? Bojite li se braka?

Janki je pripremila niz predavajna, vježbi i alata za osvještavanje i trening kako bismo se reprogramirali iz destruktivnih u njegujuće veze.

Sadržaj radionice:

 • Što je to njegujuća veza?
 • Što je to toksična veza i znakovi toksične veze
 • Interaktivna vježba cijele grupe – detektiranje s čime se točno bore sudionici grupe i uključivanje toga u kasnije vježbe i iscjeljenja
 • Vježba: Vaš razlog za bivanje u vezi – duboki nesvjesni mehanizam koji kontrolira vas i vaše ponašanje, te ponašanje partnera
 • Elementi koji čine temelje intimnosti i njegujuće veze
 • Valjani razlozi koji opravdavaju zašto se odlučiti za biti u vezi
 • Razbijanje mitova o braku i vezi
 • 5 alata za izgradnju njegujuće veze
 • Indijski koncept braka, Zapadnjački koncept braka, što je motiviralo naše pretke da stvore tradicionalne koncepte i čemu nam oni mogu služiti danas
 • Tekovine muške i ženske energije, muših i ženskih uloga u braku
 • Borba s egom, tvrdoglavošću, tko je u pravu, teritorijalnost
 • Kontrola polja obitelji nad brakom i smjerom veze
 • Važnost veze za razvoj osobne ličnosti i ubrzanja razvoja na putovanjau naše duše

Čest način razmišljanja:
U lošoj vezi sam, ali mišljenja sam da će se moj partner/partnerica popraviti, da će s vremenom stvari postati bolje, iako već godinu dana stvari nisu bolje, već 10 godina nisu bolje…

STANJE GLUPE NADE:

Mnogi parovi žive u stanju “glupe nade”, misleći da će se stvari popraviti samim protokom vremena, iako ih svemir uči da ako su u vezi i dalje isti ljudi, onda će i veza i dalje biti ista.

STATUS “QUO”

Zašto podsvjesno želimo zadržati status quo? Zašto tvrdoglavo živimo i kreiramo ponovno iste obrasce? Odgovor je strah.
Strah nas je nastaviti dalje, strah nas je promijeniti nešto, strah nas je suočiti se s nepoznatim. Strah nas je naše veličine i naših potencijala. Strah nas je da ćemo ostati sami i otkriti sebe.

RAZBIJANJE STRAHA:

Ova radionica dizajnirana je da radi s vašom svjesnom razinom i trenira vašu svjesnu razinu, a kroz vježbe i iscjeljenja koja će se događati djeluje na vašu podsvjesnu razinu, kako bi vaš brak/vezu (sadašnju ili buduću) opremili s alatima da prirodno ide prema uspjehu i ostvarenju međusobnog njegovanja partnera.

TERMIN:

25.05.2020. od 17 do 21 sat

CIJENA:
300 kn

VODITELJICA:
Janki Vyas Ravani, theta praktičarka i trenerica sreće, osnivačica “House of Happiness” holističkog centra za osobni razvoj, razvoj svijesti i povećanje sreće u populaciji u Mumbaiju, Indija.

PRIJEVOD:
Radionica je na engleskom, s prijevodom

PRIJAVA:
Obavezna prijava preko donje prijavnice. Prijavljeni dobivaju link ODMAH, u automatskom odgovoru na email unutar nekoliko minuta od prijave. Provjerite vaš spam folder. Radionica se održava preko programa Zoom.

 
 
 
Prijavnica za ONLINE Radionicu: Izgradnja njegujućih veza
 

.

 
 
Upisom u gornji obrazac i pritiskom na tipku “Prijavi se”, suglasni ste da možemo obrađivati Vaše informacije sukladno s Općom odredbom o zaštiti osobnih podataka (General Data Protection Regulation – “GDPR”). Izjavu Theta Centra o zaštiti vaših podataka možete pročitati na ovom linku:
http://www.thetacentar.com/izjava-o-privatnosti/