Besplatno ONLINE predavanje: Svjetlo na kraju tunela

Imate li svoje svjetlo na kraju tunela? Čemu se nadate u životu?

Ovo ONLINE besplatno predavanje Theta Centra usmjereno je k tome da ispriča priču o tami i svjetlu, o trudu i zalaganju nas ljudi ovdje na Zemlji i teškoća kroz koje prolazimo kako bismo narasli.

TERMIN: 13.10.2020. od 18 do 20h
PRIJAVE: Niže dolje ispunite prijavnicu

Također nam je cilj ovim predavanjem usmjeriti vas na višu istinu: da se ne moramo boriti, da je to iluzija.
Tu istinu dosežemo tek kada izađemo iz drame ovog života na Zemlji, ali nije potrebno umrijeti ili prosvjetliti se kako bismo to spoznali.

Spajanjem u theta moždane valove meditativnim procesima, izlaskom iz tijela i putovanjima po astralu naša svijest, naš mozak i naše srce se razvijaju iznad točke preživljavanja i dobivamo snagu spoznati višu istinu.

Ovo je priča o nadi i vjeri u Stvaralačku energiju i providnost, da ćemo biti vođeni, ma što se dogodilo.

Što trebamo naučiti kako bismo ovladali ovim životom? VRLINE, VJEŠTINE I KVALITETE. Koje i kako to napraviti? Saznat ćete na predavanju…

PREDAVAČI:

Nada Šegvić mag. oec. + Master & Certificate of Science ThetaHealing®-a
Siniša Bošković, mag. ing. aeroing. + Master & Certificate of Science ThetaHealing®-a


PRIJAVA:
Obavezna prijava preko donje prijavnice. Prijavljeni će dobiti link za uključivanje u automatskom odgovoru, odmah nakon ispunjavanja prijavnice, na email koji ste upisali prilikom prijave. Radionica se održava preko programa Zoom.

 
 
 
Prijavnica za ONLINE PREDAVANJE: Iscjelite svoju prošlost
 

.

 
 
Upisom u gornji obrazac i pritiskom na tipku “Prijavi se”, suglasni ste da možemo obrađivati Vaše informacije sukladno s Općom odredbom o zaštiti osobnih podataka (General Data Protection Regulation – “GDPR”). Izjavu Theta Centra o zaštiti vaših podataka možete pročitati na ovom linku:
http://www.thetacentar.com/izjava-o-privatnosti/