Božićni program

Draga pratitelji Theta Centra, hvala vam na vašoj predivnoj podršci i ljubavi, predanosti i radu s nama u ovoj 2020. godini. Želimo vam da blagdane provedete na najbolji mogući način za vas :)

Kako nije bilo sajma Mystic u Zagrebu, niti sajma Ezoterije u Rijeci zbog trenutne situacije oko korone, odlučili smo pripremiti mini-program kod nas u Theta Centru u Zagrebu. Najavili smo ga na vježbaonicama i tečajevima, no taj najavljeni program smo sada korigirali. Svejedno mislimo da će vam biti interesantan :)


PONEDJELJAK 28.12.2020.

Od 10 do 20 sati: Snimanje aura kamerom na 1. katu
Termini su individualni, po pola sata, prijave su obavezne na ovom linku:
http://auracamera.biz/prijava-na-snimanje/

Od 10 do 20 sati: Izložba umjetničkih slika s kristalima Leonarda Dolenca u prizemlju
Ulaz je besplatan, a svi posjetitelji moći će donijeti svoje kristale za individualne konzultacije, očitanje, savjet i programiranje od 10 -15 min, uz cijenu od 30 kn. Konzultacije u vezi slika i kristala su besplatne.

Od 20 – 21 sat: besplatna theta meditacija na 1. katu
Svi posjetitelji dobit će poklon: paket od 9 dolazaka na theta meditaciju u 2021. godini


UTORAK 29.12.2020.

Od 10 – 20 sati: besplatni ThetaHealing® tretmani koje će držati članovi Theta Centra i Leonard Dolenec
Bit ćete nasumce raspoređeni terapeutu i prostoriji nakon prijave. Mi ćemo vas kontaktirati telefonski s terminom. Broj termina je naravno fizički ograničen tim danom, pa tko se prvi prijavi dobiva termin. Ako se kasno prijavite možda nećete moći dobiti termin. Termini vrijede isključivo za dolazak uživo. Prijave su na ovom linku:
http://www.thetacentar.com/prijavnica-za-besplatne-tretmane-u-bozicnom-programu-2020/

Od 20 – 21 sat: kratka Gong kupka za povišenje vibracije
Bazirana je na simboličnoj donaciji od 30 kn za sudjelovanje.


SRIJEDA 30.12.2020.

Otkazano: Program od 3 radionice i meditacija navečer je otkazan zasad. Održat će se u 2021. godini čim uvjeti to budu omogućavali.

Umjesto toga održava se ONLINE radionica od 17 do 21 sat pod nazivom: “Čišćenje stresnih emocija”. Možete se prijaviti ovdje:
http://www.thetacentar.com/2020/12/online-radionica-ciscenje-stresnih-emocija/


RIJEKA:

Ovaj program i još puno više održat ćemo i u Rijeci i naknadno u Zagrebu preostale neodržane djelove, čim okolnosti ih budemo u mogućnosti organizirati.


PAKET 2 za 1 TRETMANA, PONUDA ZA SVE (UŽIVO ILI
ONLINE):

U sklopu ovog Božićnog programa nudimo svima ThetaHealing® tretmane za 2021. godinu: do 31.12.2020. možete kupiti 1 tretman po cijeni od 400 kn i dobiti još jedan gratis. Možete izabrati doći kod bilo kojeg terapeuta Theta Centra, UŽIVO ILI ONLINE (telefon, zoom, skype…). Možete izabrati istog terapeuta za obadva tretmana, ili kombinirati dvoje različitih. Možete ovo kupiti i pokloniti nekome jedan ili obadva tretmana.

Kako biste iskoristili ovu mogućnost ispunite ovu prijavnicu i na email će vam doći podatci za uplatu 400 kn. Nakon provedene uplate dobit ćete potvrdu na email za dolazak na 2 tretmana.

 
 
 
Zaprimljena prijava za Božićni paket tretmana 2 za 1
 

.

 
 
Upisom u gornji obrazac i pritiskom na tipku “Prijavi se”, suglasni ste da možemo obrađivati Vaše informacije sukladno s Općom odredbom o zaštiti osobnih podataka (General Data Protection Regulation – “GDPR”). Izjavu Theta Centra o zaštiti vaših podataka možete pročitati na ovom linku:
http://www.thetacentar.com/izjava-o-privatnosti/