Manifestiranje tajnama majstora 5. dio

Ovaj tečaj majstorski je pothvat Stephen Roy Parkera iz 2010 godine, u kojem je kroz 16 tjedana vodio svoje studente kroz majstorske tajne kojima se manifestira u životu korištenjem Stvaralačke energije. Ovu mudrost skupljao je godinama učeći i posjećujući mnoge majstore po svijetu. Postavši majstor i sam, stvarao je potpuno nove, dotad neviđene metode.

Preduvjet: nema preduvjeta, otvoreno za sve!
PRIJEVOD: osiguran prijevod na hrvatski

16 lekcija izgubljeno je kad su pali serveri tvrtke koja je pružala uslugu online platforme i tečaj je tada nepovratno izgubljen.
Ove godine rodila se ideja da ga se ponovno stvori i počeli su izranjati komadići tečaja, kako je koji student iz tih godina sačuvao djeliće. Stephen je re-kreirao ostatak i donosimo vam sada tečaj u cijelosti!

Mudrosti u ovom tečaju korištene su da se stvori Theta Centar kakav je danas, a i brojne druge tvrtke i pothvati Stephenovih studenata. Usred ovog tečaja kanalizirana je i moćna Magnetska aktivacija srca, koja se tada nosila radni naziv “Molekule manifestiranja”, jer se odmah primijetilo da jednom aktivirane, te molekule (1. razina aktivacije) pojačavaju brzinu manifestiranja.

NOVI TEČAJ ĆE SE ODRŽATI UŽIVO U 5 DJELOVA, KOJI ĆE POKRIVATI SVIH 16 LEKCIJA, A BIT ĆE MOGUĆE I PRISTUPITI NOVOJ ONLINE VERZIJI TEČAJA.


PETI DIO – Lekcije 14, 15 & 16


MOŽETE SE PRIKLJUČITI BEZ DA STE ZAVRŠILI PRETHODNE LEKCIJE. NJIH MOŽETE PROĆI NAKNADNO ONLINE.


Dobro došli na peti dio tečaja Manifestiranje tajnama majstora. U dosadašnjim djelovima vi ste bili značaj sudionik tečaja i trebali ste se angažirati da promijenite svoju vibraciju i manifestirate. Dobili ste alate i radili ste na sebi. Ovaj završni dio donosi rezultate tako što se promjena događa izvan vaše kontrole i izvan kontrole vašeg ega, prebacujući manifestaciju iz područja truda i rada u područje eteričnog i lakog, bez napora i bez truda. Ovdje se manifestacije samo događaju.


Lekcija 14:
MOLEKULE MANIFESTIRANJA

Ako ste bili na Aktivacijama srca onda ste o ovome već dosta čuli. Stephen je kroz ovaj tečaj 2010. godine dobio znanja o dvije čestice koje rotiraju unutar našeg srca, stvarajući jedan od slojeva našeg elektromagnetskog polja. Taj sloj čini da mi naš okolni svijet percipiramo kao nešto što se događa nama i da je on dobar ili loš – dualan. Također i sa svim nijansama između dobrog i lošeg. Taj koncept je čini se naša osnovna postavka pri rođenju i čini da se nalazimo u poziciji žrtve: svijet se događa nama, mi smo meta događaja!

Takva pozicija je osnova za anti-manifestiranje. Na dubokoj razini naše psihe mi zaključujemo sljedeće:

 • s obzirom da se svijet događa meni, onda ja nemam utjecaja ovdje
 • sve što činim je u konačnici uzalud
 • mogu ja tražiti koliko hoću, ali drugi odlučuju o tome hoću li to dobiti (“drugi” mogu biti Bog, sudbina, roditelji, poslodavac…)
 • uvijek mi se događaju nekakva “sranja”
 • svijet je protiv mene
 • nikad neću dobiti ono što stvarno želim
 • itd….

S obzirom da ovo nisu klasična vjerovanja u podsvijesti, onda theta rad ovdje ne pomaže. Afirmacije iz drugih tehnika isto tako ne pomažu, rad s energijama/poljima ne pomaže. Ovo je dio fundamentalnog operativnog sustava, tkz. “hardware”, a nije “software” kojeg učimo mijenjati tijekom života.

Proces koji je Stephen dobio, u osnovni dodaje dodatne ČESTICE manifestiranja, tkz. “molekule manifestiranja” u sustav rotacije.

Nakon što se dodaju dodatne čestice, magnetsko polje se mijenja i pogled na svijet se mijenja, ali ne toliko na svjesnom nivou, koliko na toj dubokoj razini baze našeg operativnog sustava kao bića.

Nakon promjene mi nesvjesno donosimo sljedeće zaključke:

 • s obzirom da se ja događam svijetu, ja ovdje imam puno utjecaja
 • mogu odlučiti kojim smjerom želim ići u životu
 • sve što činim ima smisla i približava me Bogu (metafora za prosvjetljenje)
 • svijet je uvijek na mojoj strani
 • uvijek dobijem ono što stvarno želim
 • stalno mi se dešavaju povoljne stvari za mene

To obično pokrene i proces detoksifikacije, o čemu će Stephen pričati na tečaju. Kako je spoznaja o ovom procesu rasla, tako je Stephen to nazvao “Aktivacija magnetskog polja srca”. Prva razina aktivacije je u suštini rad s ovim molekulama manifestiranja.

Za svih koji su primili prvu razinu aktivacije u proteklih 11 godina, na ovom tečaju će dobiti posebnu verziju nadogradnje aktivacije, koju je Stephen razvio i namijenjena je samo za ovaj tečaj.

Oni koji nisu primili prvu razinu aktivacije, sada će dobiti prvu razinu, plus nadogradnju.

Kroz ovu lekciju Stephen će nakon objašnjenja napraviti duboku theta meditaciju širenja u stilu DNK3 tečaja, nakon toga aktivirati vaše molekule manifestiranja i napraviti nadogradnju. Kroz ovu lekciju vi ne trebate išta raditi, osim dati dopuštenje. Sve ostalo će napraviti Stephen u suradnji s energijom “Stvoritelja svega što jest”.


Lekcija 15:
PRAVI RAZLOG ZAŠTO UČITE KAKO MANIFESTIRATI

Jeste li se ikad zapitali zašto vas privlači ovaj tečaj? Zašto se učili stvari koje ste dosad naučili o manifestiranju? Zašto ste čitali knjige, gledali filmove i serije o tome?

Možda mislite da je to zato što želite imati više materijalnog. Ili privući srodnu dušu u vaš život. Ili da vam napokon “krene” u životu. Da vam se događaju dobre stvari.

Pravi razlog je zapravo nešto sasvim drugo. Vi imate iznutra jednu čežnju, jednu strast, koja vas vuče prema tome da saznate sve te stvari. Da manifestirate novac, auto, kuću, da pronađete srodnu dušu i da kreirate na ovoj Zemlji nešto novo. I prvenstveno da saznate kako se kreira!

Zašto je to bitno i što je to, Stephen će odgovoriti na tečaju.


Lekcija 16:
KONAČNA MANIFESTACIJA

Sada, sa svim znanjima naučenima kroz tečaj i aktiviranim molekulama, napravit ćemo meditaciju u kvantno polje (peti način spajanja u theta stanje). Jednom unutra, stvorit ćemo novu stvarnost, po Stephenovim uputama.


PRIJAVA


Prijavite se preko prijavnice na dnu stranice.

CIJENE:
300 kn po svakom dijelu uživo (ima ukupno 5 dijelova)
400 kn po svakom dijelu ONLINE preko Zoom-a (termini prate termine uživo)
400 kn po svakom dijelu ONLINE (dostupno naknadno kao snimljene lekcije)
1500 kn – PAKET! Svih 5 dijelova (uživo ili online) + BONUS Aktivacija magnetskog polja srca i svjetlosnog tijela na staničnom nivou + BONUS radionica kopanja sa Stephenom za theta praktičare!
Ukoliko uzmete paket cijena za online program vam je po cijeni programa uživo. Naknadna kupnja paketa je moguća (ukoliko niste prisustvovali prethodnim djelovima). U tom slučaju dobivate online verzije prethodno propuštenih djelova. Ako ste već prisutvovali prethodnim djelovima i želite prijeći na paket, plaćate paket u cijelosti.

TERMIN:
Prvi dio: uživo završeno, moguće kupiti ONLINE program
Drugi dio: uživo završeno, moguće kupiti ONLINE program
Treći dio: uživo završeno, moguće kupiti ONLINE program
Četvrti: uživo završeno, moguće kupiti ONLINE program
Peti dio Rijeka: 26.02.2021. od 18 do 22 sata
Peti dio Zagreb: 27.02.2021. od 18 do 22 sata
Peti dio ONLINE preko Zoom-a: 02.03.2021. od 18 do 22 sata
Peti dio ONLINE snimka: nema termina, dobivate snimljene lekcije

LOKACIJE ZA TEČAJ UŽIVO:
Zagreb: Theta Centar, Okićka 25
Rijeka: Theta Centar, Šetalište Andrije Kačića Miošića 8a


JE LI OVAJ PROGRAM ZA MENE? HOĆE LI MI POMOĆI DA OSTVARIM SVOJE ŽELJE I PLANOVE?

Ako ste se dosad dosta nadali da će stvari ići na bolje, onda je vrijeme da naučite nove metode i pobrinete se da stvari funkcioniraju!

Upotreba ove mudrosti je na vama. Ona funkcionira, što potvrđuju mnogi Stephenovi studenti i pratitelji kroz 18 godina njegovog podučavanja po svijetu:

Evo jedno od iskustava studentice iz 2010te!

Stephenov tečaj sam upisala davnih dana. Sjećam se toga, dolazili su mi videi svaki tjedan, lekcije na email i Stephenove poruke. Dolazila sam do spoznaje svaki tjedan o svom životu i danas mogu potvrditi da su većina mojih uspjeha temeljeni na toj godini i prekretnici u mojoj svijesti koju mi je Stephen pomogao da pokrenem. Tečaj je zaista profunkcionirao i već godinu dana nakon tečaja mojih problema s kojima sam upisala tečaj više nije bilo. Probala sam i thetu poslije i to mi je bila prirodna nadogradnja. Danas godinama kasnije i dalje koristim njegove metode i čak živim po njima! Najviše me dojmila vježba u lekciji 12: otkrivanje najviše vrijednosti moje duše, to mi je potpuno promijenilo život. I donijelo puno novaca, jednom kad sam spoznala kako spojiti svoju dušu i osobnost i upotrijebiti to da si privrijedim za svoju egzistenciju i za svoj rast. Kasnije sam prošla mnoge seminare i učitelje, naučila puno, ali Stephen i taj početak su me ekstra pogurali kad mi je najviše trebalo. Čini mi se kao da do te godine nisam ni živjela neki život baš. Sad kad pogledam unazad, danas mi je odlično! Preporučam tečaj, odlično ćete se zabaviti i puno naučiti.

Ana, Zagreb

TKO JE STEPHEN ROY PARKER?

Stephen Roy Parker je Master & Certificate of Science učitelj i praktičar ThetaHealinga™ s dugogodišnjim iskustvom. Jedan je od najstarijih aktivnih učitelja Theta isceljivanja sa 18 godina iskustva u primjeni tehnike. Također je i iz skupine prvih Vianninih DNK3 učenika.
Podučavao je seminare i održavao individualne tretmane u mnogo zemalja širom svijeta. Samo neke od njih su: Kanada, SAD, Norveška, Hrvatska, Srbija, Bosna i Hercegovina, Rusija, Švedska, Mexico, Slovenija… Specifičnost svih njegovih predavanja, radionica, tretmana i tečajeva je neposrednost, lakoća podučavanja, mnogo humora i opuštenosti te, najvažnije veliko znanje i stručnost koju Steve nesebično dijeli sa svim polaznicima.

 
 
 
Prijavnica za tečaj Manifestiranje tajnama majstora
 

.

 
 
Upisom u gornji obrazac i pritiskom na tipku “Prijavi se”, suglasni ste da možemo obrađivati Vaše informacije sukladno s Općom odredbom o zaštiti osobnih podataka (General Data Protection Regulation – “GDPR”). Izjavu Theta Centra o zaštiti vaših podataka možete pročitati na ovom linku:
http://www.thetacentar.com/izjava-o-privatnosti/