Radionica kopanja

U nedjelju 28.02.2021. od 09 – 17 sati učitelj Siniša Bošković održavat će u Zagrebu radionicu kopanja primjerima uživo.

Broj sudionika je najviše 10, a pola (ili više, ovisno o vremenu na raspolaganju i tijeku radionice) sudionika će nasumičnim odabirom dobiti tretmane na temama po želji. Tretmani će biti izvedeni kao pokazno kopanje. Nakon svakog rada kreće analiza i sudionici uče kopati kroz brojne primjere koji se budu kroz dan radili.

Kroz svaki rad koji se bude radio, sudionici će dobivati downloadove i promjene programa koje otkriju kod sebe dok se radi na nekome iz grupe. Učitelj će raditi svima promjene u tijeku rada. To će omogućiti da nečije tuđe programe testirate na sebi, što inače možda nikad nebi došli do tih podataka na drugačiji način. Time otvarate put za rješenja u sebi koja sami (zbog svojih vlastitih programa) nikad nebiste vidjeli.

Sadržaj radionice:

  • Ponavljanje 8 načina kopanja
  • Radovi na sudionicima
  • Pregled i sažetak savjeta, prečaca i trikova za podsvijest
  • Downloadovi učitelja kako kopati i raditi s klijentima i sa sobom
  • Vježbe pamćenja u parovima
  • Primjena naučenog kroz međusobni rad sudionika u parovima

TERMIN:
28.02.2021. od 9 do 17 sati

LOKACIJA:
Zagreb: Theta Centar, Okićka 25

PREDUVJET:
Osnovni DNK2 ThetaHealing® tečaj

CIJENA:
500 kn, plativo u gotovini na licu mjesta

PRIJAVE:
Prijave su obavezne na sljedeću prijavnicu:

 
 
 
Prijavnica za Radionicu kopanja
 

.

 
 
Upisom u gornji obrazac i pritiskom na tipku “Prijavi se”, suglasni ste da možemo obrađivati Vaše informacije sukladno s Općom odredbom o zaštiti osobnih podataka (General Data Protection Regulation – “GDPR”). Izjavu Theta Centra o zaštiti vaših podataka možete pročitati na ovom linku:
http://www.thetacentar.com/izjava-o-privatnosti/