Theta Gong kupka i Handpan

Dobrodošli na theta gong kupku sa handpan-om!

U Theta Centru naša draga Sandra Sušanj održat će večer u kojoj će nas uvesti u theta meditaciju, a zatim će uslijediti gong kupka od sat vremena u theta stanju uma! Usred meditacije će Sandra početi svirati handpan.

Ovaj događaj se ponavlja periodički kroz godinu! Provjerite dostupne termine niže dolje.

Za upućene, iscjeljujući efekti gonga poznati su već tisućama godina. Istrenirani svirači gonga (u našem slučaju Sandra!) spajaju se na intuitivnoj razini s instrumentom i s publikom, svirajući kako bi zvučnim vibracijama iscjelili svakog polaznika.

Vibracije gonga otpuštaju stres, potiču unutarnje iscjeljenje tijela i povratak u harmonično stanje. Kad se to kombinira s theta meditacijom na početku, efekat je zaista zanimljiv!

Pridružite nam se u Theta Centru!
ZAGREB: subota 06.11.2021. u 19h, Okićka 25. Završetak: oko 20:30 sati

CIJENA:
Cijena je 200 kn, plaća se na licu mjesta.

UPUTE:
Predlažemo da ponesete svoju prostirku i tople čarape, kao i dekicu ako želite. Mi imamo nešto prostirki i dekica, no ne za svih.

PRIJAVA:
Obavezna prijava preko donje prijavnice.

 
 
 
Prijavnica za Theta gong kupku
 

.

 
 
Upisom u gornji obrazac i pritiskom na tipku “Prijavi se”, suglasni ste da možemo obrađivati Vaše informacije sukladno s Općom odredbom o zaštiti osobnih podataka (General Data Protection Regulation – “GDPR”). Izjavu Theta Centra o zaštiti vaših podataka možete pročitati na ovom linku:
http://www.thetacentar.com/izjava-o-privatnosti/