Ponavljanje ONLINE: Radionica: O partnerstvu 1. dio

Ovu radionicu održali smo uživo 31.07. u Zagrebu u 04.08. u Rijeci. Sada kreće 2. dio i svi koji žele mogu ponovniti ovu radionicu ONLINE, ili prisustvovati prvi put. Za dolazak na 2. dio nije obvezo proći 1. dio, ali će vam sigurno biti interesantno i korisno!

NOVI TERMIN ONLINE ZA 1. DIO: 31.10.2021. od 18 do 22h
Prijave niže dolje.

Ako vas zanima 2. dio, kliknite ovdje:
http://www.thetacentar.com/2021/10/radionica-o-partnerstvu-2-dio/


ORIGINALNA NAJAVA ZA 1. DIO:


Jeste li ikad razmišljali o svojim podsvjesnim programima u vezi partnerstva?

Na primjer: ako su se roditelji svađali u djetinjstvu osobe, ta osoba će najvjerojatnije privlačiti romantične partnere u svoji život koji su svadljivi. Imat će podsvjesni program da je svadljivi partner dobar partner.

Što bi mogli biti vaši programi? Kakve partnere privlačite? S kakvom ste osobom sada u vezi?

Dinamika trenutačnog odnosa također je određena mnoštvom podsvjesnih programa. Kako pozitivnih, konstruktivnih, koji vam omogućavaju da surađujete, tako i onih negativnih, koji dovode do nesuglasica i frustracije.

Polaznice naših seminara Paula Ropuš, Ivana Amerl i Sara Jurišić krenule su 2020. godine u potragu za takvim programima izvan standardnog materijala službenih tečajeva Srodne duše i Razvoj vaših odnosa.

Iskustvom rada na sebi i drugim ljudima stekle su uvid u mnoštvo konkretnih programa iz života naše svakodnevnice s balkanskom govornog područja. To su uvidi su jako značajni jer su živući izazovi koji se trenutačno događaju svima nama. Pravi su “zlatni rudnik” i katalizator promjena nakon što se riješe. U svojoj potrazi pronašle su mnoštvo drugih alata i vježbi koje pomažu da se proces olakša i bolje razumije.

Mi smo iz Theta Centra pridonijeli našim iskustvom i proširili njihova otkrića, te sadašnji program obuhvaća preko 700 mogućih podsvjesnih programa i kombinacija te vježbi i alata za samospoznaju. U našem radu otkrili smo da klijenti koji imaju problema u partnerskim odnosima imaju preko 80% krivo posloženih podsvjesnih programa s liste.


O partnerstvu 1. dio


U prvom dijelu ove radionice radit ćemo vježbe i kopanje na spomenutim programima.

Preduvjet: Osnovni DNK2 ThetaHealing seminar
Oni koji nisu theta praktičari mogu se javiti na email thetacentar.com@gmail.com za privatnu verziju programa.

TERMINI
Rijeka: 31.07.2021. od 18 – 22 sata
Zagreb: 04.08.2021. od 18 do 22 sata
ONLINE: 31.10.2021. od 18 do 22 sata

Sadržaj 1. dijela radionice:

  • Odnos sa sobom (voljeti, prihvaćati i cijeniti sebe)
  • Uplitanje mišljenja drugih ljudi u partnerski odnos
  • Zašto tražimo partnera i vezu? Podsvjesna očekivanja
  • Prevara, zanemarivanje sebe i “izgubio sam se u vezi” efekt
  • Identificiranje uzroka većine programa: odnosi do 6. godine života
  • Kopanje na prvom paketu podsvjesnih programa

Iskustvo klijentice:

2 godine me niti jedan novi frajer nije pozvao van, vrtila sam se u prošlosti i činilo se da sam neugledna (iako se smatram prilično zgodnom ženom). Niti jedna poruka na facebook-u, niti jedan zahtjev za prijateljstvo, ništa. Moje prijateljice bi redovito dobivale svakave ponude, pa makar i “hej”. Nakon rada sa Sinišom na samo prvoj stranici podsvjesnih programa osjetila sam ogromno olakšanje i mislila sam si: pa možda se sada nešto pokrene. Ono što sam doživjela zaprepastilo me. Drugo jutro sam imala gomilu zahtjeva za prijateljstvo na facebook-u od razno raznih muškaraca. To se samo nastavilo u narednim danima i nisam znala što da mislim o tome, ali bila sam sretna! Napokon se nešto odblokiralo u mom životu! Otišla sam na nekoliko dejtova i sad me zanima što će biti nakon rada na preostalim stranicama?! Hahaha…
Svakako preporučam ovaj program jer sam osjetila veliko olakšanje u srcu i duši.

LOKACIJE RADIONICE:
Zagreb: Theta Centar, Okićka 25
Rijeka: Theta Centar, Šetalište Andrije Kačića Miošića 8a
ONLINE: preko programa zoom

VODITELJI PROGRAMA:
Paula Ropuš, polaznica seminara u Theta Centru i sukreatorica ovog programa, uz asistenciju Nade Šegvić, Siniše Boškovića i Ivane Amerl

CIJENA:
300 kn

PRIJAVA:
Prijave su obavezne na sljedeću prijavnicu:

 
 
 
Prijavnica za ONLINE radionicu: O partnerstvu 1. dio
 

.

 
 
Upisom u gornji obrazac i pritiskom na tipku “Prijavi se”, suglasni ste da možemo obrađivati Vaše informacije sukladno s Općom odredbom o zaštiti osobnih podataka (General Data Protection Regulation – “GDPR”). Izjavu Theta Centra o zaštiti vaših podataka možete pročitati na ovom linku:
http://www.thetacentar.com/izjava-o-privatnosti/