Besplatno ONLINE predavanje: Izlazak iz tijela i Astralna putovanja

Ponavljamo iznimno popularno predavanje!

TERMIN PREDAVANJA: 16.01.2022. od 19 – 20 sati (moguće produženje)

Jeste li znali da možemo potpuno svjesno izaći iz tijela? To je proces kojim veći dio svijesti izađe iz tijela i slobodno putuje prostor-vremenom i izvan njega, te ima vantjelesna iskustva. Uz ispravan trening povratkom svijesti u tijelo zadržavaju se sjećanja na ta iskustva.

Nada Šegvić, osnivačica tečaja Izlaska iz tijela će održati BESPLATNO ONLINE predavanje o izlasku iz tijela i o putovanjima po Astralu kroz vantjelesna iskustva.


Zašto naučiti potpuno svjesni izlazak iz tijela?
Odgovor u 6 točaka:


1. Širi vam se svijest – kapacitet da držite, procesirate i razumijete podatke ovog i drugih svjetova, razumijete prostor i vrijeme i imate utjecaja nad onim što doživljavate kao svoje iskustvo života.
2. Nestaje strah od smrti – samim time raste samopouzdanje, hrabrost i poduzetnost. Živite “tu i sada”.
3. Svrha inkarnacije – povezujete se sa svojom svrhom inkarnacije i otkrivate više detalja u vezi toga zašto ste tu i kamo idete.
4. Rješenja iz više perspektive – naučite otići na drugu stranu i dovesti drukčija rješenja u fizičku stvarnost: razmišljanje izvan kutije.
5. Razmijevanje moći misli – s obzirom da je na drugoj strani sve ubrzano, shvaćanje da mislima stvarate svoju stvarnost prelazi iz teorije u konkretnu praksu koju možete lakše primijeniti u fizičkoj stvarnosti koja je usporenija. Jednom kad se vratite naravno, ostaje vam ta spoznaja kod povratka.
6. Saznavanje umjesto nade – nekad ste se nadali u bolje sutra, nakon potpuno svjesnog izlaska znate na istinski dubokom nivou da ga trebate sami stvoriti.


Dođite i saznajte iz prve ruke o vantjelesnim iskustvima osobe koja je napravila već stotine izlazaka iz tijela!


PRIJAVA:
Obavezna prijava preko donje prijavnice. Prijavljeni će dobiti link za uključivanje ODMAH nakon ispunjavanja prijavnice, u automatskom odgovoru na email koji ste upisali prilikom prijave. Predavanje se održava preko programa Zoom.

 
 
 
Prijavnica za BESPLATNO ONLINE PREDAVANJE: Izlazak iz tijela
 

.

 
 
Upisom u gornji obrazac i pritiskom na tipku “Prijavi se”, suglasni ste da možemo obrađivati Vaše informacije sukladno s Općom odredbom o zaštiti osobnih podataka (General Data Protection Regulation – “GDPR”). Izjavu Theta Centra o zaštiti vaših podataka možete pročitati na ovom linku:
http://www.thetacentar.com/izjava-o-privatnosti/