Radionica: O partnerstvu 3. dio

Radionica o podsvjesnim programima u vezi partnerstva!

Već smo održali prvi i drugi dio ove radionice i sada kreće treći dio. Svi se mogu priključiti, bez obzira jeste li pohađali prvi i drugi dio ili ne.

PONAVLJANJE 2. DIJELA ONLINE: 19.01.2022. od 18 do 22h
Saznajte više o ponavljanju ovdje:
http://www.thetacentar.com/2021/10/radionica-o-partnerstvu-2-dio/


ZAŠTO RADIMO OVU RADIONICU?

Na primjer: ako su se roditelji svađali u djetinjstvu osobe, ta osoba će najvjerojatnije privlačiti romantične partnere u svoji život koji su svadljivi. Imat će podsvjesni program da je svadljivi partner dobar partner.

Što bi mogli biti vaši programi? Kakve partnere privlačite? S kakvom ste osobom sada u vezi?

Dinamika trenutačnog odnosa također je određena mnoštvom podsvjesnih programa. Kako pozitivnih, konstruktivnih, koji vam omogućavaju da surađujete, tako i onih negativnih, koji dovode do nesuglasica i frustracije.

Polaznice naših seminara Paula Ropuš, Ivana Amerl i Sara Jurišić krenule su 2020. godine u potragu za takvim programima izvan standardnog materijala službenih tečajeva Srodne duše i Razvoj vaših odnosa.

Iskustvom rada na sebi i drugim ljudima stekle su uvid u mnoštvo konkretnih programa iz života naše svakodnevnice s balkanskom govornog područja. To su uvidi su jako značajni jer su živući izazovi koji se trenutačno događaju svima nama. Pravi su “zlatni rudnik” i katalizator promjena nakon što se riješe. U svojoj potrazi pronašle su mnoštvo drugih alata i vježbi koje pomažu da se proces olakša i bolje razumije.

Mi smo iz Theta Centra pridonijeli našim iskustvom i proširili njihova otkrića, te sadašnji program obuhvaća preko 700 mogućih podsvjesnih programa i kombinacija te vježbi i alata za samospoznaju. U našem radu otkrili smo da klijenti koji imaju problema u partnerskim odnosima imaju preko 80% krivo posloženih podsvjesnih programa s liste.


O partnerstvu 3. dio


U trećem dijelu ove radionice radimo na sukobu mozga i srca kad se pojavi pitanje partnerskih odnosa. Sukob uma i emocija.

Preduvjet: Osnovni DNK2 ThetaHealing seminar
Oni koji nisu theta praktičari mogu se javiti na email thetacentar.com@gmail.com za privatnu verziju programa.

TERMINI
Zagreb: 21.01.2022. od 18 do 22 sata

Sadržaj 3. dijela radionice:

 • Odnos između misli i emocija
 • DONOŠENJE ODLUKA u trenutcima velike emotivne i mentalne aktivnosti u partnerstvu
 • POTISKIVANJE emocija i kako izbjeći tu zamku
 • Razvoj emocionalne inteligencije u odnosima
 • Razvijanje i upotreba vrline PRIHVAĆANJA – kad da/kad ne
 • Razvijanje SVJESNOG praćenja misli i emocija
 • Emotivna skala
 • VJEŽBA 1: Učenje SOS vježbe hitne promjene emocija
 • VJEŽBA 2: Mane i vrline
 • VJEŽBA 3: Tko me uvjerio u ideju da ja….?
 • VJEŽBA 4: Zrcaljenje pozitivnih karakteristika
 • VJEŽBA 5: Što želim od partnera i zašto to želim? Podsvjesne motivacije
 • Kopanje na trećem paketu podsvjesnih programa

Iskustvo polaznice prethodnih dijelova radionice:

Radionica o partnerskim odnosima je bila izrazito poučna. Radom na sebi u interakciji s drugim polaznicima sam došla do odgovora na  neka meni bitna pitanja zašto, a vezana za odnose s drugim ljudima. Kroz radionicu sam naučila kako ostvariti partnerski odnos sam sa sobom, kako prihvatiti, oprostiti i njegovati ljubav prema sebi. Nakon radionice su se promjenili moji odnosi s nekoliko bliskih osoba. Prijateljica koja se prije nekoliko godina u potpunosti udaljila od mene je našla moj kontakt i ispričala se. Na radionici sam spoznala kako radom na sebi i obiteljskim odnosima učimo voljeti i prihvatiti sebe, a čime otvaramo vrata za takve odnose u našoj budućnosti. Zahvalna sam Theta centru i Pauli koja je održala ovu predivnu radionicu i veselim se drugim radionicama iz ciklusa o Partnerskim odnosima.

Tea, Zagreb

Iskustvo klijentice:

2 godine me niti jedan novi frajer nije pozvao van, vrtila sam se u prošlosti i činilo se da sam neugledna (iako se smatram prilično zgodnom ženom). Niti jedna poruka na facebook-u, niti jedan zahtjev za prijateljstvo, ništa. Moje prijateljice bi redovito dobivale svakave ponude, pa makar i “hej”. Nakon rada sa Sinišom na samo prvoj stranici podsvjesnih programa osjetila sam ogromno olakšanje i mislila sam si: pa možda se sada nešto pokrene. Ono što sam doživjela zaprepastilo me. Drugo jutro sam imala gomilu zahtjeva za prijateljstvo na facebook-u od razno raznih muškaraca. To se samo nastavilo u narednim danima i nisam znala što da mislim o tome, ali bila sam sretna! Napokon se nešto odblokiralo u mom životu! Otišla sam na nekoliko dejtova i sad me zanima što će biti nakon rada na preostalim stranicama?! Hahaha…
Svakako preporučam ovaj program jer sam osjetila veliko olakšanje u srcu i duši.

LOKACIJE RADIONICE:
Zagreb: Theta Centar, Okićka 25

VODITELJI PROGRAMA:
Paula Ropuš, polaznica seminara u Theta Centru i sukreatorica ovog programa, uz asistenciju Nade Šegvić, Siniše Boškovića i Ivane Amerl

CIJENA:
300 kn

PRIJAVA:
Prijave su obavezne na sljedeću prijavnicu:

 
 
 
Prijavnica za radionicu: O partnerstvu 4. dio
 

.

 
 
Upisom u gornji obrazac i pritiskom na tipku “Prijavi se”, suglasni ste da možemo obrađivati Vaše informacije sukladno s Općom odredbom o zaštiti osobnih podataka (General Data Protection Regulation – “GDPR”). Izjavu Theta Centra o zaštiti vaših podataka možete pročitati na ovom linku:
http://www.thetacentar.com/izjava-o-privatnosti/