Theta program: Ženske teme

Theta centar Zagreb program Ženske teme za theta praktičarke

Drage žene, 

dobro nam došle u intimnu i podržavajuću zajednicu theta praktičarki

Theta program “Ženske teme” mjesto je gdje žene otvoreno razgovaraju o svakodnevnim ženskim izazovima. 

Rješavat ćemo duboko potisnute traume i vjerovanja, koja su vas do sada blokirali u ostvarenju životnog veselja, ispunjavajućih odnosa, financijskih uspjeha, seksualnog zadovoljstva, idealne tjelesne težine i drugih životnih želja. 

Družit ćemo se svakog drugog petka od 18 do 22 sata u Zagrebu i online te uz vodstvo i energetsku podršku theta učiteljica Nade i Beti, radit ćemo na iscjeljenju blokiranih aspekata vaše ženske energije. 


Učiteljice će vas voditi kroz interaktivne vježbe kroz koje ćete izgrađivati nove sinapse u mozgu i mijenjati dosadašnji pogled na svoju ženstvenost.


Obradit ćemo 6 ključnih ženskih tema do kraja prosinca, kako biste u 2023. godinu ušle u novoj energiji i ostvarile svoj puni potencijal. 

Pravo je vrijeme da se povežete sa svojom ženstvenošću, prihvatite svoju snagu i ljepotu, počistite sve što nosite od svojih pretkinja i dozvolite sebi da se istinski volite i uživate u ovome životu!


Theta program “Ženske teme” sastoji se od 6 dijelova.

Na programu učimo:

 • otpustiti duboko ukorijenjena blokirajuća vjerovanja u vezi ženske energije kroz povijest
 • zatvoriti lekcije i učenja iz prošlih života u ženskim inkarnacijama
 • jasno spoznati i definirati blokade zbog kojih ne možemo u potpunosti prigrliti ženu u sebi
 • pronaći i iscijeliti dijelove naše DNK koji su oštećeni zbog ponižavanja, zlostavljanja, potčinjavanja, odbacivanja naših pretkinja 
 • povezati i pričati s dijelovima svojeg ženskog tijela i ženskim organima 
 • o ulozi hormona u ženskom tijelu i njihovo vraćanje u ravnotežu
 • promijeniti odnos i vjerovanja prema starenju te produžiti telomere na vrhovima DNK
 • očistiti i zatvoriti karmičke priče s razine duše
 • razriješiti i nadići životna iskustva preljuba i ljubomore u odnosima
 • iscijeliti bivše i sadašnje veze i odnose 
 • pronaći kompromis u partnerskim odnosima
 • psihološku pozadinu i iscijeljivanje (ne)prepuštanja u seksualnim odnosima
 • iscijeliti energiju seksualnog, mentalnog, psihološkog i duhovnog zlostavljanja sa svih nivoa
 • povezati se sa svojom seksualnošću
 • stvoriti novi odnos između svoje ženske energije i novca 
 • ući u energiju poslovne žene i poslovnog uspjeha 
 • vratiti i održavati emocionalnu ravnotežu
 • osvijestiti i reprogramirati stav prema hrani 
 • njegovati svoje ženske osobine, vrline i kvalitete
 • ući u energiju prihvaćanja, veselja i ljubavi prema sebi 

Theta Program ženske teme Theta Centar Zagreb

Program se održava u Zagrebu i online ISTOVREMENO, dva puta mjesečno. Moguće je kombinirati dolazak uživo i dolazak online u sljedećim terminima:

1. DIO: Osnaživanje ženske energije
ZAGREB + ONLINE: 07.10.2022. od 18 do 22 sata

2. DIO: Moje žensko tijelo 
ZAGREB + ONLINE: 21.10.2022. od 18 do 22 sata

3. DIO: Odnosi s muškarcima iz ženske perspektive
ZAGREB + ONLINE: 04.11.2022. od 18 do 22 sata

4. DIO: Žene i seks
ZAGREB + ONLINE: 18.11.2022. od 18 do 22 sata

5. DIO: Odnos žene i novca
ZAGREB + ONLINE: 10.12.2022. od 18 do 22 sata

6. DIO: Hrana i zdravlje žene
ZAGREB + ONLINE: 16.12.2022. od 18 do 22 sata


CIJENA PROGRAMA

1700 kn (225.63 EUR) za cijeli program

400 kn (53.09 EUR) za pojedini dio ako želite ići jedan po jedan dio ili uzeti samo određeni dio s kojim se u životu najviše mučite. U tom slučaju je cijena programa 2400 kn (318.53 EUR).


Polaznicama tečajeva Theta Centra omogućeno je i plaćanje u dvije rate. 


Voditeljice programaNada Šegvić
mag. oec. + Master & Certificate of Science ThetaHealing®-aOva radionica je predivna prilika da s vama podijelim znanje i iskustvo koje je meni pomoglo da nakon traumatične 2004. godine i gubitka 16-godišnje kćerke, iscijelim devastiranu, uplašenu i nemoćnu ženu u sebi (koja je to bila i prije) te vratim sebe k sebi, i uđem u svoju žensku snagu.

Brojna izvantjelesna iskustva omogućila su mi da dobijem drukčiju perspektivu života i shvatim da svako biće, pa tako i žena u nama zavređuje poštovanje i ljubav.

Sada, nakon 34 godine braka, i turbulentnih životnih iskustava i u partnerskom odnosu, mogu reći da sam postigla stabilnost i neovisnost i povezala se s onim dijelom mene koji je došao na ovu planetu da bi se radovao životu. 

Kroz razne tehnike samopomoći koje su postepeno ulazile u moj život, kao što su PEAT, Škola za integrativni razvoj gdje dobivam znanje o psihodinamici tijela, Integralna meditacija, upoznajem dublje dijelove sebe. U tom procesu samoiscjeljivanja 2006.u moj život dolazi i Theta healing, tehnika koja me sa svojom jednostavnošću, sveobuhvatnošću i dubinom, potpuno osvojila. 2012. godine postajem učiteljica Theta healinga jer želim prenijeti to znanje i drugim ljudima. 

10 godina iskustva podučavanja Theta healinga, i individualnih tretmana, dali su mi neprocjenjivo iskustvo dubljeg razumijevanja i mogućnost iscjeljivanja ljudske psihe. 

Dio tog znanja, osim kroz tečajeve, želim podijeliti kroz kratke tematske radionice, kao što je i ova – Ženske teme.Beti Mihajlović
mag. oec. marketing + učiteljica ThetaHealing®-a


Ženske teme se već dugo vremena “kuhaju” u Theta Centru Zagreb i napokon su došle na red! Moje veselje je neizmjerno jer sam svjedočila nebrojeno puta snazi ženskog zajedništva i podrške, te dubokom iscjeljenju koje iz takve jedne energije grupe može proizaći.

Moj životni put od djevojke malog otoka pokraj Dubrovnika, preko karijeristice, zatim poduzetice i samohrane mame do theta učiteljice u sretnom partnerskom odnosu, bio je prepun uspona i padova.

Kroz višegodišnje školovanje u ThetaHealing metodi i rad na sebi, upoznala sam najdublje dijelove svoga bića i sebe kao ženu. Povezala sam se sa svojom autentičnošću i duhovnom svrhom. Taj osjećaj življenja života punim plućima u energiji radosti i ispunjenosti želim prenijeti kroz tečajeve, radionice i vježbaonice koje vodim.

Vjerujem da sve mi imamo puno toga za naučiti jedne od drugih!


Sudionice u prostoriji uživo i sudionice koje su ONLINE će sudjelovati na identičnom događaju i moći će imati međusobnu interakciju, te raditi vježbe zajedno, pomoću novo postavljenog sustava kamera, ekrana i mikrofona.


PRIJAVE:

Program je namijenjen theta praktičarkama koje su završile najmanje Osnovni DNK2 ThetaHealing® tečaj.

Ako niste završile Osnovni tečaj ovo je izvrsna prilika da se na njega prijavite. Tečaj se održava u Zagrebu i ONLINE te traje od 30.09. do 02.10. Počinje u petak u 17 sati i završava u nedjelju u 18 sati. Više informacija o nadolazećim tečajevima pronađite ovdje.

Obavezna prijava preko donje prijavnice.

Prijavljeni će dobiti link za uključivanje u Zoom ODMAH nakon ispunjavanja prijavnice, u automatskom odgovoru na email koji ste upisali prilikom prijave. Radionica se održava uživo u prostoru Theta Centra u Zagrebu i ISTOVREMENO preko programa Zoom.

Veselimo se vašem dolasku!

 
 
 
Prijavnica za Theta program: Ženske teme
 

.

 
 
Upisom u gornji obrazac i pritiskom na tipku “Prijavi se”, suglasni ste da možemo obrađivati Vaše informacije sukladno s Općom odredbom o zaštiti osobnih podataka (General Data Protection Regulation – “GDPR”). Izjavu Theta Centra o zaštiti vaših podataka možete pročitati na ovom linku:
http://www.thetacentar.com/izjava-o-privatnosti/