Cashflow club igraonica

Za sve sudionike Cashflow radionica od 2015. godine do danas organiziramo IGRAONICU!

Preduvjet: završena radionica Cashflow

TERMIN:
RIJEKA: 10.12.2022. od 10 – 18 sati
ZAGREB: 11.12.2022. od 10 – 18 sati

Cjelodnevnu Cashflow club igraonicu organiziramo za naše cashflow club članove da se igramo, učimo nove stvari, radimo Theta iscjeljivanje i produbljujemo shvaćanja s radionice.
Igraonica će se održati u Zagrebu na adresi Črnomerec 46, a u Rijeci na adresi Theta Centra, Šetalište Andrije Kačića Miošića 8a. Participacija za sudjelovanje je 100 kn da pokrijemo troškove organizacije.

NAJNOVIJA VERZIJA IGRE!

Na igraonici ćete imati prilike zaigrati najnovije izdanje cashflow igre iz 2020. godine (naručili smo 3 najnovije verzije igre iz amerike), a imamo i 3 starije varijante iz 2014. godine.

PREDSTAVLJANJE PROJEKTA

Na igraonici će biti predstavljen poslovni plan za projekt ulaganja u kojem ćete moći direktno uložiti novac i dobiti kamatu u puno većem iznosu nego negdje drugdje, po principima pasivnog prihoda iz same igre, tako da će vam se isplatiti i cashflow radionica i mnogi tečajevi koje ste pohađali da biste naučili o novcu i iscjelili svoj odnos s novcem. Time ćete biti u mogućnosti dobiti natrag novac koji ste uložili u sebe kroz edukacije i naravno i više od toga.

Kroz ovo predstavljanje učit ćete i kako se izgledaju neki poslovni planovi i kako se pišu.

PRIMJERI POSLOVNIH PROJEKATA

Na igraonici će biti održano kratko predavanje o nekoliko prošlih poslovnih projekata cashflow club-a i praktičnih primjera iz hrvatske kako se zaradio novac i bit će pokazano kako računati poslovne prilike na tržistu nekretnina.

THETAHEALING RAD

Na igraonici cemo imati i ekstra listu podsvjesnih programa za testirati i napravit ćemo jedno pokazno kopanje i jedno vaše kopanje.

ZABAVA

Radionica traje od 10-18 sati po službenom programu, ali tko želi ostati i igrati se možete! Nekoliko nas iz Theta Centra će ostati i družiti se s vama. Bit će pića i grickalica, a možda i neku muziku pustimo ;-)
Ali naravno poštivat cemo kućni red :)

LOKACIJE:
RIJEKA: Theta Centar, Šetalište Andrije Kačića Miošića 8a
ZAGREB: High vibration HOUSE, Črnomerec 46

PRIJAVE I PLAĆANJE:

Prijave su obavezne na donju prijavnicu zbog ograničenog broja mjesta za igranje igre. Participacija je simboličnih 100 kn / 13,27 €, da pokrijemo troškove organzacije i plaća se na licu mjesta, u gotovini.

 
 
 
Prijavnica za Cashflow club igraonicu
 

.

 
 
Upisom u gornji obrazac i pritiskom na tipku “Prijavi se”, suglasni ste da možemo obrađivati Vaše informacije sukladno s Općom odredbom o zaštiti osobnih podataka (General Data Protection Regulation – “GDPR”). Izjavu Theta Centra o zaštiti vaših podataka možete pročitati na ovom linku:
http://www.thetacentar.com/izjava-o-privatnosti/