Ponavljanje ONLINE: Radionica: O partnerstvu 4. dio

Ovu radionicu održali smo uživo 02.07.2022. u Zagrebu. Sada kreće 5. dio i svi koji žele mogu ponovniti ovu radionicu (4. dio) ONLINE, ili prisustvovati prvi put. Za dolazak na 5. dio nije obvezo proći 4. dio ni 3. dio ni 2. dio ni 1. dio, ali će vam sigurno biti interesantno i korisno!

Ukupno ima 5 djelova ovog programa.

NOVI TERMIN ONLINE ZA 4. DIO: 09.12.2022. od 18 do 22h
Prijave niže dolje.

Ako vas zanima 5. dio, kliknite ovdje:
http://www.thetacentar.com/2022/11/radionica-o-partnerstvu-5-dio/


ORIGINALNA NAJAVA ZA 4. DIO:

U četvrtom dijelu ove radionice radimo na modelima partnerstva i zašto povrjeđujemo jedni druge u partnerstvu. Zašto se ne možemo jednostavno slagati pod istim krovom?

Preduvjet: Osnovni DNK2 ThetaHealing seminar

Oni koji nisu theta praktičari mogu se javiti na email thetacentar.com@gmail.com za privatnu verziju programa.

TERMINI
Zagreb: 02.07.2022. od 18 do 22 sata
ONLINE: 09.12.2022. od 18 do 22 sata

Sadržaj 4. dijela radionice:

  • Definiranje partnerstva
  • Modeli partnerstva u ljubavi i kako se povređujemo
  • VJEŽBA 1: Princip ogledala u partnerstvu
  • VJEŽBA 2: Pronalaženje temeljnih programa iz najizazovnijeg partnerskog odnosa
  • VJEŽBA 3: Preoblikovanje 10 dobrih i 10 loših osobina, što zapravo stoji iza njih
  • VJEŽBA 4: Sastavljanje popisa “ljubavnosti” samog sebe
  • Kopanje na 4. paketu podsvjesnih programa

Gornja slika prikazuje kako imamo različite interakcije sa srcima drugih ljudi. Prepoznati su modeli kako se spajamo, te ćete na radionici učiti prepoznati sebe u njima i što je vama najvažnije da razvijate kada se nalazite u partnerstvu, a što je najvažnije za vašeg partnera.

Iskustvo polaznice prethodnih dijelova radionice:

Radionica o partnerskim odnosima je bila izrazito poučna. Radom na sebi u interakciji s drugim polaznicima sam došla do odgovora na  neka meni bitna pitanja zašto, a vezana za odnose s drugim ljudima. Kroz radionicu sam naučila kako ostvariti partnerski odnos sam sa sobom, kako prihvatiti, oprostiti i njegovati ljubav prema sebi. Nakon radionice su se promjenili moji odnosi s nekoliko bliskih osoba. Prijateljica koja se prije nekoliko godina u potpunosti udaljila od mene je našla moj kontakt i ispričala se. Na radionici sam spoznala kako radom na sebi i obiteljskim odnosima učimo voljeti i prihvatiti sebe, a čime otvaramo vrata za takve odnose u našoj budućnosti. Zahvalna sam Theta centru i Pauli koja je održala ovu predivnu radionicu i veselim se drugim radionicama iz ciklusa o Partnerskim odnosima.

Tea, Zagreb

Iskustvo klijentice:

2 godine me niti jedan novi frajer nije pozvao van, vrtila sam se u prošlosti i činilo se da sam neugledna (iako se smatram prilično zgodnom ženom). Niti jedna poruka na facebook-u, niti jedan zahtjev za prijateljstvo, ništa. Moje prijateljice bi redovito dobivale svakave ponude, pa makar i “hej”. Nakon rada sa Sinišom na samo prvoj stranici podsvjesnih programa osjetila sam ogromno olakšanje i mislila sam si: pa možda se sada nešto pokrene. Ono što sam doživjela zaprepastilo me. Drugo jutro sam imala gomilu zahtjeva za prijateljstvo na facebook-u od razno raznih muškaraca. To se samo nastavilo u narednim danima i nisam znala što da mislim o tome, ali bila sam sretna! Napokon se nešto odblokiralo u mom životu! Otišla sam na nekoliko dejtova i sad me zanima što će biti nakon rada na preostalim stranicama?! Hahaha…
Svakako preporučam ovaj program jer sam osjetila veliko olakšanje u srcu i duši.

LOKACIJE RADIONICE:
Zagreb: Theta Centar, Okićka 25
ONLINE: Preko programa Zoom

VODITELJI PROGRAMA:

Paula Ropuš, polaznica seminara u Theta Centru i sukreatorica ovog programa, uz asistenciju Nade Šegvić, Siniše Boškovića i Ivane Amerl
Više o Pauli možete pročitati ovdje:
https://www.thetacentar.com/2022/06/paula-ropus/


CIJENA RADIONICE:
300 kn

PRIJAVA:
Prijave su obavezne na sljedeću prijavnicu:

 
 
 
Prijavnica za ONLINE radionicu: O partnerstvu 4. dio
 

.

 
 
Upisom u gornji obrazac i pritiskom na tipku “Prijavi se”, suglasni ste da možemo obrađivati Vaše informacije sukladno s Općom odredbom o zaštiti osobnih podataka (General Data Protection Regulation – “GDPR”). Izjavu Theta Centra o zaštiti vaših podataka možete pročitati na ovom linku:
http://www.thetacentar.com/izjava-o-privatnosti/