Radionica: O partnerstvu 5. dio

Radionica o podsvjesnim programima u vezi partnerstva!

Ukupno ima 5 dijelova ovog programa. Ovo je zadnji dio programa, na temu prave ljubavi.

Već smo održali prvi, drugi i treći i četvrti dio ove radionice i sada kreće peti i zadnji dio. Svi se mogu priključiti, bez obzira jeste li pohađali prvi, drugi, treći ili četvrti dio ili ne.

PONAVLJANJE 4. DIJELA: 25.01.2023. od 18 do 22h

Saznajte više o ponavljanju ovdje:
http://www.thetacentar.com/2023/01/ponavljanje-online-radionica-o-partnerstvu-4-dio-2/

TERMIN 5. DIO:
Zagreb + ONLINE: 29.01.2023. od 18 do 22 sata


ZAŠTO RADIMO OVU RADIONICU?


Na primjer: ako su se roditelji svađali u djetinjstvu osobe, ta osoba će najvjerojatnije privlačiti romantične partnere u svoji život koji su svadljivi. Imat će podsvjesni program da je svadljivi partner dobar partner.

Što bi mogli biti vaši programi? Kakve partnere privlačite? S kakvom ste osobom sada u vezi?

Dinamika trenutačnog odnosa također je određena mnoštvom podsvjesnih programa. Kako pozitivnih, konstruktivnih, koji vam omogućavaju da surađujete, tako i onih negativnih, koji dovode do nesuglasica i frustracije.

Polaznice naših seminara Paula Ropuš, Ivana Amerl i Sara Jurišić krenule su 2020. godine u potragu za takvim programima izvan standardnog materijala službenih tečajeva Srodne duše i Razvoj vaših odnosa.

Iskustvom rada na sebi i drugim ljudima stekle su uvid u mnoštvo konkretnih programa iz života naše svakodnevnice s balkanskom govornog područja. To su uvidi su jako značajni jer su živući izazovi koji se trenutačno događaju svima nama. Pravi su “zlatni rudnik” i katalizator promjena nakon što se riješe. U svojoj potrazi pronašle su mnoštvo drugih alata i vježbi koje pomažu da se proces olakša i bolje razumije.

Mi smo iz Theta Centra pridonijeli našim iskustvom i proširili njihova otkrića, te sadašnji program obuhvaća preko 700 mogućih podsvjesnih programa i kombinacija te vježbi i alata za samospoznaju. U našem radu otkrili smo da klijenti koji imaju problema u partnerskim odnosima imaju preko 80% krivo posloženih podsvjesnih programa s liste.


O partnerstvu 5. dio: Prava ljubav

Peti dio radionice usmjeren je na završavanje cjeline i postizanje prave ljubavi. Ovaj dio je više duhovan i bavi se integracijom odnosa, koja se postiže nakon integracije sebe kao ličnosti.

Preduvjet: Osnovni DNK2 ThetaHealing seminar

Oni koji nisu theta praktičari mogu se javiti na email thetacentar.com@gmail.com za privatnu verziju programa.

TERMIN 5. DIO:
Zagreb + ONLINE: 29.01.2023. od 18 do 22 sata

Iskomunicirati prema partneru svoje misli, osjećaje, želje i potrebe jedan je od najvećih izazova partnerske veze, a čak i kad parovi uspiju to pravilno iskomunicirati, ne znaju zapravo zašto žele to što žele i zašto traže to što traže. Stoga je peti dio radionice okrenut prema unutra da se iskopa što se stvarno želi i da polaznik sazna tko je, bez rana i povreda. S tom spoznajom i s iscjeljenim dijelovima (prethodne radionice) može se pristupiti prostoru u kojem se dijeli prava ljubav u partnerskoj vezi.

Sadržaj 5. dijela radionice:

  • Odnos s vlastitim mislima (ispod slojeva zaštita i povreda)
  • Odnos s vlastitim osjećajima (ispod slojeva zaštita i povreda)
  • Odnos s vlastitim tijelom (ispod slojeva zaštita i povreda)
  • Kompromisi i kompatibilnost
  • Odnos s vlastitom dušom i zašto duša bira partnera (ispod sloja biranja zbog iscjeljenja neke povrede, ispod karme, ispod motiviranosti lekcijama ili materijalizmom)
  • VJEŽBA 1: meditacija osvještavanja svih čimbenika podrške u vezi i životu
  • VJEŽBA 2: Misli o ljubavi, interaktivna i kroz pisanje
  • VJEŽBA 3: Osjećaji iz koje nosimo u tijelu u vezi ljubavi, vođenje po točkama u tijelu
  • VJEŽBA 4: Kroz pisanje pronalazak 5 važnih elemenata njege i brige o tijelu

Iskustvo polaznice prethodnih dijelova radionice:

Radionica o partnerskim odnosima je bila izrazito poučna. Radom na sebi u interakciji s drugim polaznicima sam došla do odgovora na  neka meni bitna pitanja zašto, a vezana za odnose s drugim ljudima. Kroz radionicu sam naučila kako ostvariti partnerski odnos sam sa sobom, kako prihvatiti, oprostiti i njegovati ljubav prema sebi. Nakon radionice su se promjenili moji odnosi s nekoliko bliskih osoba. Prijateljica koja se prije nekoliko godina u potpunosti udaljila od mene je našla moj kontakt i ispričala se. Na radionici sam spoznala kako radom na sebi i obiteljskim odnosima učimo voljeti i prihvatiti sebe, a čime otvaramo vrata za takve odnose u našoj budućnosti. Zahvalna sam Theta centru i Pauli koja je održala ovu predivnu radionicu i veselim se drugim radionicama iz ciklusa o Partnerskim odnosima.

Tea, Zagreb

Iskustvo klijentice:

2 godine me niti jedan novi frajer nije pozvao van, vrtila sam se u prošlosti i činilo se da sam neugledna (iako se smatram prilično zgodnom ženom). Niti jedna poruka na facebook-u, niti jedan zahtjev za prijateljstvo, ništa. Moje prijateljice bi redovito dobivale svakave ponude, pa makar i “hej”. Nakon rada sa Sinišom na samo prvoj stranici podsvjesnih programa osjetila sam ogromno olakšanje i mislila sam si: pa možda se sada nešto pokrene. Ono što sam doživjela zaprepastilo me. Drugo jutro sam imala gomilu zahtjeva za prijateljstvo na facebook-u od razno raznih muškaraca. To se samo nastavilo u narednim danima i nisam znala što da mislim o tome, ali bila sam sretna! Napokon se nešto odblokiralo u mom životu! Otišla sam na nekoliko dejtova i sad me zanima što će biti nakon rada na preostalim stranicama?! Hahaha…
Svakako preporučam ovaj program jer sam osjetila veliko olakšanje u srcu i duši.

LOKACIJE RADIONICE:
Zagreb: Theta Centar, Okićka 25
ONLINE: Preko programa Zoom
Istovremeno je program i online i uživo.

VODITELJI PROGRAMA:

Paula Ropuš, članica Theta Centra i sukreatorica ovog programa, uz asistenciju Nade Šegvić, Siniše Boškovića i Ivane Amerl
Više o Pauli možete pročitati ovdje:
https://www.thetacentar.com/2022/06/paula-ropus/


CIJENA RADIONICE:
40€ / 301,38 kn

PRIJAVA:
Prijave su obavezne na sljedeću prijavnicu:

 
 
 
Prijavnica za program: Partnerski odnosi
 

.

 
 
Upisom u gornji obrazac i pritiskom na tipku “Prijavi se”, suglasni ste da možemo obrađivati Vaše informacije sukladno s Općom odredbom o zaštiti osobnih podataka (General Data Protection Regulation – “GDPR”). Izjavu Theta Centra o zaštiti vaših podataka možete pročitati na ovom linku:
http://www.thetacentar.com/izjava-o-privatnosti/