Ananda Yoga

 
   
 
   
 
     
 
Yoga je ujedno znanost i umjetnost. Znanost, jer pruža praktične metode kontrole tijela i uma, te na taj način omogućava sve dublje i dublje meditiranje. Ona je i umjetnost, jer ako se ne upražnjava senzibilno i intuitivno daje samo površne rezultate.
 
     
 
Yoga nije sistem vjera. Ona uzima u obzir obostrano djelovanje tijela i uma, te ih dovodi do sklada – harmonije. Često puta, na primjer, um se ne može koncetrirati jer je tijelo napeto ili bolesno, pa iz tog razloga energija ostaje blokirana, te ne dolazi do mozga. Isto tako energija može biti oslabljena ili paralizirana uslijed negativnih emocija.
 
     
    Paramhansa Yogananda  
    iz knjige "Bit samospoznaje"  
     
 

Želite poboljšati kvalitetu Vašeg života?

 
Prakticiranje Yoge osnažiti će vaše tijelo, povećati protok energije, osloboditi vas napetosti i smanjiti stres. Mnogi pozitivni učinci prakticiranja Yoge odavno su poznati na istoku, a zadnjih stotinjak godina se Yoga širi i u zapadnoj civilizaciji koja žudi za povećanom mentalnom jasnoćom, većom kreativnošću i unutarnjim mirom kojeg remeti užurbani način života.
 
Škola Ananda Yoge je zapravo sastavni dio Hatha Yoge, s razlikom da se prilikom izvođenja asana (položaja tijela u Yogi) izgovaraju u sebi točno određene afirmacije koje imaju za svrhu produbiti Yoga iskustvo i povećati učinak svake od asana i same meditacije koja je cilj u prakticiranju Yoge.
 
Naša grupica za prakticiranje Ananda Yoge je pod vodstvom registriranog Yoga učitelja Zvonka Karamarka i sastajemo se već nekoliko mjeseci dva puta tjedno u udruzi Althaea, ponedjeljkom i srijedom po sat i pol.
 
Kroz prakticiranje Ananda Yoge postići ćete višu razinu općeg fizičkog i mentalnog zdravlja!
 
Prakticiraju se:
  • Asane (položaji tijela)
  • Afirmacije
  • Pranajame (kontrola daha)
  • Relaksacija
  • Tehnike meditacije
  • Vježbe energije
 
Uključite se u grupicu za prakticiranje Ananda Yoge:
 
 
       
  Termin 1: Ponedjeljak i srijeda  
  Vrijeme: 15:30 – 17:00  
  Termin 2: Ponedjeljak i četvrtak  
  Vrijeme: 18:00 – 19:30  
  Lokacija: Udruga Althaea Rijeka  
  Cijena: 200 kn mjesečno  
     
  Prvi termin besplatan!  
       
  Za priključivanje trebate ispuniti prijavnicu:
   
 
   
   
 

Posebna ponuda!

Uplatite 3 mjeseca prakticiranja Yoge i dobit ćete besplatan ThetaHealing® tretman s Nadom Šegvić u vrijednosti 250 kn!
 
Kad budete ispunjavali online prijavnicu za uključivanje u grupu za Ananda Yogu označite kvačicom da želite gratis tretman! (Za prijavnicu kliknite na gornji gumbić)
 
Tretman možete iskoristiti odmah ili u nekom kasnijem trenutku, ili ga možete pokloniti dragoj osobi, izbor je vaš!
 
 

Galerija slika

 
 
 
 
Za više informacija o Ananda Yogi i podrijetlu učenja upućujemo vas na službene stranice organizacije kod koje je Zvonko certificiran: http://www.expandinglight.org