Grupa za Theta meditaciju

 

Samo ulazak u theta stanje i bivanje u njemu iscjeljuje!

NAPOMENE:
1) Ponedjeljkom je ONLINE za sve gradove, a četvrtkom je UŽIVO samo u Zagrebu
2) Cijena paketa od 10 dolazaka je 263,71 kn / 35€

U Theta Centru odvija se stalni program kroz cijelu godinu: grupu za theta meditaciju. Otvoreno je za svih koji žele meditirati u theta stanju za vlastito zdravlje, manifestiranje, opuštanje uma duha i tijela i sve druge benefite koje to stanje nosi.

DAKLE: za svih, svatko može doci, bez obzira na dob, spol, religiju ili prethodna znanja u vezi meditacij ili bilo kakve druge duhovne tehnike.

Grupa se održava svaki ponedjeljak i cetvrtak od 19:00 do 20:00, kroz cijelu godinu. Ponedjeljkom je ONLINE, preko programa ZOOM, a cetvrtkom je UŽIVO, u našem centru u Zagrebu, Okicka 25.

PRIJAVA:
Svatko se može pridružiti kad god želi, prijava je obavezna svaki put za ONLINE program (svaki put se trebate prijaviti ispocetka), kako biste dobili novi link za ukljucenje. Za program uživo nije potrebna prijava, samo dodite. Prijavnica za ONLINE program je na dnu ove stranice.

CIJENA:
39,93 kn / (5,30 €) po dolasku – to je 399,30 kn / (53 €) za 10 dolazaka
ILI:
26,37 kn / (3,50 €) po dolasku ukoliko kupite 10 dolazaka odjednom za 267,71 kn / (35 €) – možete iskoristiti bilo kad dok ih potrošite, nema roka trajanja. Tih 10 dolazaka možete uzeti za sebe ili dobiti kupone za njih i pokloniti nekome opuštajuć i revitalizirajuć program theta meditacije.

LOKACIJA:
Theta Centar Zagreb, Okicka 25
Theta Centar Rijeka, Šetalište Andrije Kacica Miošica 8a (privremeno ne održavamo meditacije u Rijeci)

PROGRAM:
5 – 10 min uvod i opuštanje
10 – 15 min uvodenje u theta stanje
15 – 25 min u theta stanju
15 min izlazak iz theta stanja
Vremena su približna i ovise o tome ima li neki susret temu ili je bez teme.

VODITELJI:
Program vode clanovi Theta Centra i ponekad neki gosti: drugi prakticari i ucitelji Theta iscjeljivanja. Možete više procitati o nama ovdje:
http://www.thetacentar.com/o-nama/

ZAŠTO DOCI NA PROGRAM?
BENEFITI THETA STANJA:
– Smanjuje stres i anksioznost
– Postizanje stanja duboke opuštenosti i mentalne jasnoce
– Povecanje verbalnih sposobnosti i kvocijenta inteligencije IQ
– Poboljšanje motiviranosti u životu
– Potice žive, jasne i spontane mentalne slike
– Razvija kreativnost
– Ublažava ili potpuno uklanja bolove
– Smanjuje visoki krvni tlak
– Uravnotežuje razinu hormona
– Uskladuje lijevu i desnu polutku mozga
– Ubrzava manifestacije
– Povecava intuitivnivne sposobonosti

NAPOMENA 1:
Na ovom programu ne trebate išta raditi, djeliti iskustva ili raditi u parovima. Možete samo doci, opustiti se i biti vodeni u stanje duboke meditacije. Ako se želite družiti, to možete poslije i dapace, radovat ce nas to, ali sam program nije obvezujuc na bilo koji nacin.

NAPOMENA 2:
Ovaj program je idealan za podizanje razine svjesnosti. Pocetnici ce izvježbati ulazak u theta stanje, a napredni uživati u vodstvu i uci u duboku thetu i tamo manifestirati ponešeni snagom grupe.


PRIJAVA NA ONLINE MEDITACIJU:

 
 
 
Prijavnica za theta meditaciju
Kliknite na kvadratić i pričekajte da se upali zelena kvačica. Kad se upali zelena kvačica, stisnite na gumb "Pošalji prijavu".
 

.

 
 
Upisom u gornji obrazac i pritiskom na tipku “Prijavi se”, suglasni ste da možemo obradivati Vaše informacije sukladno s Opcom odredbom o zaštiti osobnih podataka (General Data Protection Regulation – “GDPR”). Izjavu Theta Centra o zaštiti vaših podataka možete procitati na ovom linku:
http://www.thetacentar.com/izjava-o-privatnosti/