Izjava o privatnosti

Izjava o zaštiti privatnosti

Theta Centar je grupacija pravnih osoba kako slijedi: Aero d.o.o., Aura slike j.d.o.o., Obrt theta, Udruga Althaea. U daljnjem tekstu pod „Theta Centar” podrazumijevaju se sve navedene pravne osobe.
S tim u skladu, „Theta Centar” posluje u skladu sa svim važećim propisima te odgovorno postupa s vašim osobnim podacima.

Primjena
Izjavom o zaštiti privatnosti Theta Centar želi osigurati maksimalnu transparentnost u pogledu načina upotrebe vaših osobnih podataka.

Obrada osobnih podataka
U određenim slučajevima Theta Centar prikuplja vaše osobne podatke, poput imena i prezimena, adrese, broja telefona, adrese e-pošte i sl. u svrhu prikupljanja prijava za tečajeve, radionice i vježbaonice te slanja obavijesti o sadržajima i aktivnostima za koje ste se prijavili i općih informacija o aktivnostima Theta Centra. Osobni se podaci obrađuju u skladu sa Zakonom o zaštiti osobnih podataka.

Zašto Theta Centar obrađuje vaše podatke?
Vaši se osobni podaci obrađuju kako bismo vam mogli slati obavijesti o tečajevima, radionicama i vježbaonicama, informacije o raznim događanjima, ponudama i promocijama te opće informacije o radu Theta Centra.

Druge svrhe obrade uključuju izradu certifikata o završenom tečaju te uvrštenje u bazu podataka o Theta praktičarima u svijetu.

Zaštita Vaših podataka
Theta Centar čini sve što je u njegovoj moći kako bi vaši podaci bili zaštićeni te kako ne bi došlo do njihova gubitka i neovlaštene upotrebe. Svi zaposlenici Theta Centra koji u okviru svoga posla imaju pristup osobnim podacima obvezali su se na zaštitu i čuvanje tajnosti podataka. Vaši se podaci neće prosljeđivati trećim stranama.

Vaši podaci
Theta Centar vodit će brigu o tome da podaci s kojima raspolaže budu točni i precizni. Podaci će se obrađivati isključivo u onome opsegu koji zahtijevaju prethodno navedene svrhe obrade i neće se obrađivati više osobnih podataka nego što je potrebno. Također, Theta Centar neće zadržavati osobne podatke dulje nego što je potrebno za svrhe za koje su prikupljeni.

Vaša prava
Ako želite znati koje je vaše podatke Theta Centar prikupio i u koje će se svrhe ti podaci obrađivati te ako želite izmijeniti ili dopuniti vaše osobne podatke ili zatražiti da se izbrišu, možete zatražiti uvid u vaše osobne podatke s kojima raspolažemo, njihovu izmjenu, dopunu ili uklanjanje. Također možete uložiti prigovor na obradu svojih osobnih podataka. Možete to učiniti slanjem poruke e-pošte na thetacentar.com@gmail.com.

Pitanja
Ako imate pitanje ili prigovor vezan uz našu politiku zaštite privatnosti, molimo obratite nam se na adresu thetacentar.com@gmail.com.