Radionice i vježbaonice

 

DVOVEČERNJE RADIONICE

 
Preduvjet: Osnovni DNK2 tečaj
 
Za sve one koji se žele družiti i “thetati” malo konkretnije, a propuste naše specijalizirane radionice uveli smo dvovecernje radionice. Princip je da prvu vecer obradimo temu i zatim se rade vježbe i “kopanje”, drugu vecer radimo nastavak, produbljujemo temu i ponovno radimo vježbe i “kopanje”. Usput se družimo i opuštamo u ambijentu Theta Centra. Za one koji vec znaju dobro upotrebljavati thetu ovo je prilika za rad s kolegama koje rjeđe vidite i da upoznate nove. Svježa perspektiva spojenosti sa Stvoriteljem je uvijek dobrodošla :)
 
CIJENA: 170 kn
 
IDUĆI TERMIN: Trenutno nema termina
 
RIJEKA: nema termina
ZAGREB: nema termina
PRIJAVE: Obavezna prijava na mail: thetacentar.com@gmail.com
 
 

VJEŽBAONICE

 
Preduvjet: Osnovni DNK2 tečaj
 
Naše sljedeće vježbaonice su:
 
 • 08.07.2020. od 18 do 21 sati ONLINE
 • 16.07.2020. od 18 do 21 sati u RIJECI
 • 19.07.2020. od 18 do 21 sati u ZAGREBU
 
Obavezna prijava preko prijavnice niže dolje
 
TEMA ONLINE VJEŽBAONICE 08.07.2020. JE: Kako iskoristiti globalnu promjenu za osobni rast
Vježbaonicu drži Nada Šegvić
Ova vježbaonica je održana uživo u Zagrebu i Rijeci u lipnju, pa će na istu temu sada biti ONLINE, za sve one iz drugih gradova koji su željni theta druženja, a i dobrodošli su svi oni koji se žele družiti ponovno, a već su prisustvovali.
 
 
Promjene koje se dešavaju na paneti Zemlji u ovom periodu, izvanredna su prilika da osvijestimo i očistimo karmičke dugove, energiju niskih vibracija koja se nalazi unutar nas. Na ovoj vježbaonici pričat ćemo o tome kako možemo iskoristiti ove promjene za osobni rast i kako se riješiti straha od promjene koji je ugrađen u našu DNK.
 
Sve što se događa oko nas, utječe na sve razine našeg bića. Mi smo dio kolektivne svijesti cijelog čovječanstva. Ako unutar nas proživljavamo nelagodu i imamo neugodne osjećaje u vezi onog što se događa u svijetu, sad je prilika da se taj materijal izvuče na površinu, osvijesti i očisti prije nego naša podsvijest stvori teške i izazovne životne situacije. Osim toga, osobnim rastom uzdižemo vibraciju cijele planete.
 
Da bi došli do tih saznanja što se zbiva u nama, iskorisit ćemo znanje velikih psihoanalitičara o mehanizmu projekcije. Na vježbaonici ćete naučiti kako funkcionira mehanizam projekcije, kako na osobnoj tako i na globalnoj razini, i čemu on služi. Shvatiti ćete zašto kroz taj nesvjesni mehanizam svoje unutarnje konflikte pripisujemo drugim ljudima i događajima iz vanjskog svijeta i kako upravo kroz taj mehanizam privlačimo neugodna iskustva u svoj život.
 
Nakon kopanja i otpuštanja vaših osobnih projekcija, dobit ćete instalacije koje će vam pomoći da se izdignete iznad strahova, nesigurnosti i neizvjesnosti iz kolektivne svijesti i prođete kroz promjene s radošću i lakoćom.
 
TEMA VJEŽBAONICA 16.07. i 19.07. JE: Ovisnosti i vezanosti po čakrama
Vježbaonicu drži Nada Šegvić
 
 
Na ovoj vježbaonici otkrijte zašto ste ovisni o cigaretama, hrani, alkoholu, televiziji, internetu, seksu, kupovanju ili čak duhovnim praksama?
 
Koja je dublja pozadina ovisnosti o tim stvarima i energijama?
 
Kako blokada u pojedinoj čakri može izazvati ovisnost o određenoj supstanci ili stvari?
 
Svaka droga prilagođena je da rješava određen problem u određenoj čakri. Npr. heroin daje osjećaj hrabrosti (heroj), a kokain vole slavne osobe jer daje osjećaj “prvi sam i najvažniji”.
 
Ovisnost je često prikrivena, i ponekad ne shvaćamo koliko smo ovisni i vezani za neku stvar ili čak neku osobu. Vidjet ćete koja uvjerenja i mentalni sklop vam pogoduje da postanete ovisni i vezani.
 
Raditi ćemo na vjerovanjima zbog kojih upadamo u ovisnosti. Naučit ćete kako se energetski razvezati i odvojiti i osjećati se slobodno! Nakon toga kroz posebnu ThetaHealing vježbu iscjelit ćemo čakre od ovisnosti.
 
 
Vježbaonica 08.07. će biti održana ONLINE preko programa Zoom. Preporučamo da skinete taj program na svoje računalo na ovom linku: https://zoom.us/download
Vježbaonicu pratite preko linka koji ćete dobiti u automatskom odgovoru na vaš email odmah nakon prijeve. Instalacija na računalo nije potrebna, ali će vam biti lakše. Na mobitelima je obavezna instalacija aplikacije za mobitele. PONAVLJAMO: Link dobivate odmah nakon ispunjavanja prijavnice.
 
Vježbaonice 16.07. i 19.07. će biti održane UŽIVO u našim prostorima u Zagrebu, Okićka 25 i u Rijeci, Šetalište Andrije Kačića Miošića 8a.
 
CIJENA:
Energetska razmjena za organiziranje vježbaonice je 50 kn.
 
PRIJAVE: Prijave su obavezne preko sljedeće prijavnice:
 
 
 
 
Prijavnica za theta vježbaonice
 

.

 
 
Upisom u gornji obrazac i pritiskom na tipku “Prijavi se”, suglasni ste da možemo obradivati Vaše informacije sukladno s Opcom odredbom o zaštiti osobnih podataka (General Data Protection Regulation – “GDPR”). Izjavu Theta Centra o zaštiti vaših podataka možete procitati na ovom linku:
http://www.thetacentar.com/izjava-o-privatnosti/
 
 
CILJEVI VJEŽBAONICE
 
Cilj vježbaonice je da prakticirate theta rad sa drugim praktičarima, da vježbate ulaženje i izlaženje iz theta stanja i pronalaženje ograničavajućih i baznih vjerovanja. Utvrdit ćete rad na četiri nivoa vjerovanja i izvježbati vaše neurone da se povezuju sa energijom šire svijesti.

U paru s drugim praktičarem moći ćete raditi na određenoj problematici koja vas muči, koja vam se stalno ponavlja u vašem životu i koči u vašem duhovnom napretku. Ukoliko imate neku bolest, moći ćete raditi na otkrivanju uzroka bolesti i baznih vjerovanja koja su uzrokovala tu bolest.
 
Na vježbaonici imate stalnu podršku i pomoć od Nade i Siniše i imate priliku postavljati pitanja koja vas interesiraju.
Upoznat ćete i razmijeniti iskustva s drugim praktičarima i njihovim načinima rada.
 
Vježbaonice se održavaju jednom mjesečno. Za točan termin prijavite se na naš newsletter i bit ćete obaviješteni o terminu, ili pogledajte naslovnicu na kojoj je kalendar. Dobro je da na vježbaonicu ponesete bocu vode.
 
VRIJEME ODRŽAVANJA: Obično su vježbaonice od 18 do 21 sat, ali provjerite još na rasporedu na naslovnici jer ponekad znamo promijeniti satnicu ako je potrebno.
 
 
 
 

RADIONICE

 
  Preduvjet: Ovisno o radionici, ali minimalno Osnovni DNK2 tečaj
   
  Organiziramo ThetaHealing® radionice:
   
 
 • Napredna radionica
 
 • Radionica Bataka
 
 • Odnos prema Hrvatskoj
 
 • Cashflow™ radionica
 
 • Akašini zapisi radionica
 
Radionica će vam pružiti mogućnost da razjasnite i produbite bilo kakva pitanja vezana za različitu problematiku iscjeljivanja, otkrivanja baznih vjerovanja, manifestiranja i svega što vam je ostalo nerazjašnjeno nakon tečajeva. Također na njima se obrađuju teme koje nisu dio službenih tečajeve kako bi se nadopunilo praktičarevo znanje.
 
 
 
Važno!
Radionice i vježbaonice organiziramo periodički po potrebi, pogledajte na kalendar na naslovnici, kad je sljedeća na programu. Da biste se prijavili na radionicu pošaljite nam e-mail na thetacentar.com@gmail.com, a dodavanjem svoje e-mail adrese na newsletter listu (desno u sidebar-u) primat ćete obavijesti o terminima.
 
 
 
 
 

Napredna radionica

Preduvjet: Osnovni DNK2 tečaj
 
Cilj ove radionice je diskusija i praksa o naprednijim vidovima Theta icjeljivanja. Prolazi se dodatna teorija i izmjenjuju se praktična iskustva i instalacije od učitelja koje se ne dobivaju na tečajevima već su kanalizirane kroz osobno iskustvo. Na radionici imate priliku podijeliti svoja iskustva s drugim theta praktičarima koji su napredovali u tehnici i postaviti svoja pitanja Siniši i Nadi.
 
U sklopu ove radionice je i vježbaonica za svaku od tema.
 
Teme radionice:
 
 • Napredno kopanje
 • Rad na strahovima
 • Rad na dubokim zamjeranjima
 • Rješavanje karme i karmičkih dugova
 • Manipulacija vremenom
 • Manifestiranje novca/srodne duše  (pomoću manifestiranja osjećaja)
Nove teme!
 • Rad na egu
 • Rad na ovisnostima
 
Radionicu vode Nada i Siniša Cijena ove radionice: 400 kn
 
Oni koji su ovu radionicu već prošli mogu ju ponoviti ako žele raditi na novim temama ili im se sviđa proći kroz sve ponovno jer je materijal stvarno odličan! Cijena za ponavljanje je pola uobičajene cijene.
 
Molimo ponesite sa sobom bocu vode.
 
 
 
 
 

Radionica: Bataka

Preduvjet: Osnovni DNK2 tečaj
 

Ovu radionicu razvijali smo duže vrijeme, radni naziv je bio Radionica razvijanja osjećaja, pa ju možete prepoznati po tome, tko je pratio naš stranicu. Radi se o dvodnevnoj radionici gdje je pomoćni alat batina, odnosno “Bataka”. Kroz ThetaHealing® se puno radi mentalno i na dubokim podsvjesnim uvjerenjima, dok jedan aspekt nas ostaje neistražen i zanemaren. Taj aspekt je tjelesna razina, odnosno rad na tijelu, na “vozilu” za našu dušu. Živeći naš život mi pohranjujemo emocije i sjećanja na staničnoj razini našeg tijela. Iako se kroz thetu mnoge od tih emocija mogu povući i riješiti(ako su ograničavajuće), one koje su neosvještene ostaju netaknute. Ova radionica fokusira se na izvlačenje iz tjelesne razine onih emocija koje su uznemirujući i ometajući faktor u našem sadašnjem trenutku i budućem razvoju.

To su emocije:
 • Ljutnja
 • Bijes
 • Mržnja
 • Netrpeljivost
 • Zamjeranje
 • Agresija
 
Možda će se pojaviti i neke druge emocije, ali na ovima ćemo raditi. U tijelu se nalaze i pozitivne emocije, kojih ćete postati svjesni kroz proces otpuštanja negativnih. One će se pojavit kao prirodno stanje nakon što negativne emocije napuste vaše tijelo.
 
Zašto te emocije jednostavno ne povučemo s thetom?
Zato što su prikrivene ili u tijelu zakočene. Da bismo ih otpustili možemo raditi s tijelom na način da kroz određene pokrete, riječi i vježbe izvučemo to što je unutra na površinu kako bismo mogli na tome raditi.
 
Koja je razlika između ove radionice i sličnih koje se bave izbacivanjem bijesa?
Ako ste bili na nečem sličnom ima jedna caka. Naime nakon što se vježbama oslobode te emocije svatko se može osjećati bolje. Možete otići u teretanu i nabijati vreću ako ste ljuti i osjećat ćete se bolje što ste to izbacili iz sebe. No to je kao da ste privremeno ispraznili svoj unutarnji spremnik (zvat ćemo ga “kantica”) koji će se ponovno početi puniti s izvora gdje se i prvi put napunio. Pitanje je vremena kad ćete ponovno biti ljuti i bijesni. Možda u drugoj situaciji ili s drugom osobom, ali velika je vjerojatnost da će se stanje ponoviti. Neki kojima se ta kantica sporo puni izdrže godinu-dvije, a neki svega par sati… Nakon vježbi slijedi upotreba theta tehnike kako bi se iskopali uzroci i zatvorila “pipa/slavina” koja puni vašu kanticu. To je razlika između naše radionice i drugih, sličnih.
 
Sadržaj radionice prvi dan:
 
 • Uvod u objašnjenje emocija na staničnoj razini
 • Vježbe za osvještavanje svakog dijela tijela
 • Lupanje “Batake” – izbacivanje ljutnje i bijesa
 • Zapisivanje uvida, što se podiglo, zaključaka
 • Kopanje ThetaHealing® metodom
 • Instalacije za promjenu načina života
 • Zatvaranje receptora za ovisnost o otpuštenoj ljutnji i bijesu
 
Drugi dan je identičan prvom osim uvoda. Kroz ponavljanje procesa dolazi se do boljeg svladavanja vježbi i kvalitetnijeg ulaska u proces. Drugi dan je moćniji. To je stoga što su mnoge od tih emocija zakočene i nakon prve runde vježbi će se tek pokrenuti proces. Da bi se kvalitetno radilo drugi dan je potreban.
 
Fokusirat ćemo se na određene osobe koje su nam izazvale ljutnju, koje nas podsjećaju na roditelje (uglavnom partneri) i na same roditelje ako prema njima još uvijek držimo ljutnju i bijes.
 
Otkrit ćete koja je vaša potreba duboko potisnuta ispod vaše ljutnje, izraziti tu potrebu i osloboditi osobe u vašem životu odgovornosti za vašu ljutnju.
 
Cijena:
500,00 kn
Obavezna uplata unaprijed preko računa
Termin ZAGREB: termin u pripremi
Termin RIJEKA: termin u pripremi
Broj mjesta: 12 ljudi po radionici
Prijave: thetacentar.com@gmail.com
 
Radionicu vode Nada i Siniša
 
 
 
 
 

Radionica: Odnos prema Hrvatskoj

Preduvjet: Osnovni DNK2 tečaj
 

Cilj ove radionice je osvijestiti praktičarev odnos prama vlasitoj domovini, zemljištu i okolnim nacijama, te očistiti negativne varijante programa i osjećaja na osnovnom, genetskom i povijesnom nivou. Sve u svrhu produktivnijeg, slobodnijeg i zdravijeg vlastitog života. Također pomoći onima koji imaju odradu na nivou duše na ovom području da to kompletiraju lakše i krenu dalje.

 
Sadržaj radionice:
 
 • Oslobađanje od poražavajućih emocija
 • Čišćenje trauma iz Domovinskog rata
 • Programi za HR/JUGO područja, zavjeti, zakletve
 • Programiranje sreće i uspjeha u Hrvatskoj
 • Svakodnevni život
 • Instalacije
 
Radionicu vode Nada i Siniša Cijena ove radionice: 400 kn
 
Molimo ponesite sa sobom bocu vode.
 
Termin ZAGREB: nema termina
Termin RIJEKA: nema termina
 
Standardno ova radionica traje 1 dan, ali je toliko narastao sadržaj radionice kroz godine održavanja i doprinosa studenata da je potrebno proširiti satnicu pa će se održati dodatni rad kroz BONUS susret od 3 sata na kojem će se raditi vježbe koje se ne stignu tokom same radionice i bit će dodatno kopanje na specifičnim programima s Hrvatsko/Jugoslavenskog područja. S obzirom da imamo sada već velik popis programa onda se oni ne stignu svi odraditi tokom same radionice pa previše ostane za domaću zadaću. Ovim BONUS susretom ćemo oplemeniti radionicu. Taj susret je za ovaj termin besplatan i nije obavezan.
 
Prijave: na email thetacentar.com@gmail.com
 
 
Što mogu očekivati nakon ove radionice?
Poboljšanje posla, prijateljstava, veza i vezanosti, opće stanje energije i lakši život u mjestu gdje živite. Preseljenje, rješavanje imovinsko-pravnih odnosa, pitanja nekretnina i zemljišta.
 
 
 
 
 
 

Cashflow™ radionica

 
Preduvjet: Intuitivna Anatomija ili Igra života ili Kopaj dublje
 

Ovu radionicu smo dugo pripremali i prvi put ju održali u 9. mjesecu 2015. godine. Bila je ogroman uspjeh i polaznici danas uživaju veću količinu financijske dobrobiti od znanja kojeg su naučili. Većina je i direktno profitirala od radionice uključivši se u projekt koji je pratio radionicu.

Broj mjesta po radionici je ograničen!

CASHFLOW RIJEKA: 4 dana  svaku večer od 17 – 22 sata, 18.08. – 21.08.2020.
CASHFLOW ZAGREB: 4 dana  svaku večer od 17 – 22 sata, 30.06. – 03.07.2020.

Radionica je bazirana na stolnoj igri Roberta Kiyosakija koja se zove Cashflow. Igra se koristi kako bi podignula probleme i programe vezane uz novac, investiranje, pasivni prihod, nekretnine, dionice, neočekivane novčane gubitke, otkaze na poslu i zapošljavanje, želje za ostvarivanjem snova i druge monetarne brige koje su inače skrivene od svjesnog uma.

Trebate prvo shvatiti svoje vlastito ponašanje u vezi novca prije nego počnete igrati igru novca u pravom svijetu. Ako već radite ulaganje s pravim novcem onda će vas ova radionica učiniti još uspješnijima!

Igrajte igru na ploči koja će podići vaša skrivena vjerovanja o novcu!
Naučite o utrci štakora i brzoj traci!
Kopajte s tehnikom theta iscjeljivanja na vjerovanjima koje pronađete!
Igrajte igru ponovno i vidjet ćete trenutne rezultate!

Igra predviđa 10 – 15 godina vaše financijske budućnosti! Ovisno o vašim odlukama u igri vidjet ćete kako je vaša situacija u igri kopija vaše stvarne životne financijske situacije, jedino to ne vidite jer godine prolaze sporo. Igra ubrzava taj proces i omogućava vam da vidite širu sliku onoga što je u vašem podsvjesnom umu.

Trebate razumijeti da će vaša podsvijest preuzeti kontrolu nad igrom i pokazati vam što se unutra nalazi. To neće biti ugodno za svakoga. Osim igre koja se koristi za podizanje vjerovanja, sve ostalo je čisto Theta iscjeljivanje.
Na ovoj radionici nećemo raditi: kako kupovati, prodavati i birati dionice, nekretnine, zlato…itd.
Na ovoj radionici hoćemo raditi: na vašim vjerovanjima o dionicama, nekretninama, zlatu, pasivnom prihodu, dobrotvornim organizacijama, lošim poslovima, dobrim poslovima itd…

U kojoj god da ste profesiji, nakon ove radionice mogli biste uočiti interesantna poboljšanja u vezi vašeg novčanog života.

Cijena:

1000,00 kn
Obavezna uplata unaprijed preko računa
Broj mjesta: 12 ljudi po radionici 
Prijave Hrvatska: thetacentar.com@gmail.com
Prijave Srbija: stevanov.ca@gmail.com

Ovu radionicu prati mogućnost ulaganja u stvarni investicijski projekt.
Na ovoj radionici se radi kristalni layout s majstorima s 5. nivoa.

Podučavaju Nada & Siniša

 
 
 
 
 

Akašini zapisi radionica

 
 
Preduvjet: Osnovni DNK2 tečaj
 
Na ovoj radionici radit ćemo ono što se uglavnom na theta tečajevina ne stigne ili se rijetko radi. Zapisi u Akaši nalaze se na 6. nivou među zakonima, to je magično mjesto gdje se nalazi naša knjiga života i zapisi svih naših prošlih i budućih života, te ovog kojeg živomo. Učit ćemo vas kako čitati i mijenjati vlastitu knjigu, kako komunicirati sa čuvarima Akašinih zapisa te kako pronaći druge relevantne knjige koje vam mogu biti od koristi.
 
TERMINI:
ZAGREB:
dvije večeri od 18 do 22 sata, termin u pripremi
RIJEKA:
dvije večeri od 18 do 22 sata, termin u pripremi

Učit ćemo i kako pronaći i čitati iz knjige planete Zemlje.
BONUSI: Knjiga Atlantide, knjiga životinjskog svijeta :)

Cijena:

400,00 kn
Prijave:
thetacentar.com@gmail.com

 
 
 
 
 
 

Radionica: Putovanje kroz svijet čarki

 
 
Preduvjet: Osnovni DNK2 tečaj
 
Ova radionica razvijena je da se istraži svijet čakri kroz Theta iscjeljivanje i da theta praktičari nauče o čakrama puno više nego što se obrađuje na tečajevima.
 
Proširujemo znanje o čakrama i o auri korištenjem vježbi s kristalima, s rašljama, s theta stanjem uma te vježbama s naprednih praktičarskih i učiteljskih tečajeva theta iscjeljivanja, prenoseći vam znanja od Vianne i drugih učitelja kako biste kao theta praktičar i učitelj narasli u spoznaji i čakrama.
 
 
Što se uči i radi na radionici:
  • Duhovna higijena: detaljno čišćenje aure i čakri
  • Kako proširiti svoje polje meditacijom iz srca i izmjeriti ga: različite metode mjerenja, od aura kamere, rašlji..itd.
  • Povezanost aure, čakri i stanja svijesti
  • Učit ćete o bolestima blokirane čakre
  • Međuovisnost čakri i organa i žlijezda s unutarnjim izlučivanjem
  • Viškovi i manjkovi u čakrama
  • Istraživanje stražnjih aspekta čakri, koji su to i čemu služe
  • Razvojni ciklusi čakri kroz periode života
  • Što blokira svaku čakru pojedinačno (demon čakre) i kako to utječe na vaš život
  • Ovisnosti o supstanacama i čakre
  • Kako iscijeliti i uravnotežiti svaku pojedinu čakru
  • Vježba uzemljavanja za otvaranje 1.čakre
  • Pričanje s 2. čakrom i otkrivanje njenih potreba
  • Povezanost čakri i planeta i pričanje s planetom ljubavi – odlazak u zakone i pričanje s eteričnim tijelom planete Venere
  • Rad s tugom, traumama, osvještavanje vrlina i zaključivanje životnih lekcija
  • Otkrivanje najveće blokade u protoku energije kroz sve čakre zajedno
  • Otvaranje trećeg oka (6.čakre) s kristalima
  • Očitavanje vjerovanja i emocija iz svake čakre i njihovo oslobađanje
  • Uspostavljanje protoka energije kroz cijeli sustav kroz meditativno disanje
  • Instalacije duhovnih emocija
  • Liste s ThetaHealing vjerovanjima za svaku čakru
 
Na ovoj radionici uči se raditi s rašljama, s viskom i rukama na detektiranju položanja i zavrćenosti čakri.
 
 
TERMINI (Zbog korone su ovi termini upitni, ako vas zanima prijavite se pa ćemo vas staviti na listu za prvi sljedeći termin!):
ZAGREB:
termin u pripremi
RIJEKA:
termin u pripremi

BONUS: Snimanje aura kamerom!
Svaki polaznik radionice imat će priliku snimiti se aura kamerom u sklopu radionice, na samom početku. Time će imati jasnu predodžbu na kojim čakrama treba raditi, a koje su u redu. Također dobit će kupon za 50% popusta za snimanja nekad kasnije, ali s minimalno 3 mjeseca razmaka, da se stigne poraditi na trajnim promjenama.

Cijena:
1200,00 kn (uključuje snimanje aura kamerom!)
Prijave:
thetacentar.com@gmail.com
 
Radionicu vode Nada Šegvić i Laura Kolić