Specijalna theta meditacija: U kristalnu palaču

Theta Centar vam predstavlja specijalno iskustvo proširene meditacije u kristalnu palaču.

Ova meditacija je sada trajno dostupna za kupiti kao snimka s događaja kada smo vodili jednu grupu u ovu meditaciju.

Svatko može meditirati i isprobati ovu specijalnu, vođenu meditaciju.

Ovo je meditacija originalno razvijena od strane Vianne Stibal za ThetaHealing® tečaj Djeca duge, kako bi se pristupilo theta stanju uma i došlo do kontakta s mističnim bićima s 5. nivoa, te najvažnije: našim najvišim duhovnim vodičem i/ili anđelom čuvarom.

Ova meditacija je 3. način (od 4 načina) dostizanja theta stanja uma. U ovom načinu koriste se duboki podsvjesni dijelovi uma koji vjeruju u priče, legende, bajke i svijet magičnih bića vila i vilenjaka. Svi imamo taj dio mozga, ne brinite (iako ga nikad niste koristili).

Cilj meditacije je doći u kristalnu palaču sagrađenu od rozog kristala: rozenkvarca. Kad naš um vjeruje da je stigao na to mjesto aktiviraju se duboki podsvjesni mehanizmi koji nam omogućuju kontakt s našim najvišim anđelom čuvarom ili duhovnim vodičem. Također, ta palača je naš duhovni dom s 5. nivoa postojanja, odakle dolazi naša duša i gdje se nalaze ostali članovi naše duhovne obitelji. Iskustvo povratka “doma” na nivou duše je vrlo zanimljivo.

Ovom meditacijom naš um izlazi iz konteksta ograničenja svakidašnjeg života, izlazi iz takozvane “kutije” i otvara se prema novim mogućnostima.

FAZE MEDITACIJE

Svaka faza ima za zadatak aktivirati određene uspavale dijelove našeg mozga. Iako se ti dijelovi čine nepovezanima, oni zapravo djeluju u specijalnoj kombinaciji!

U prvom dijelu putovat ćemo kao grupa u posebnim energetskim kuglama prema suncu. Ono će nam pomoći da otvorimo portal u drugi svijet.

Pojavit ćemo se na tropskoj plaži i započeti naše putovanje…

Ući ćemo s plaže u tropsku šumu…

Kako budemo išli dublje šuma će se pretvoriti u kontinentalnu šumu…

Bit će to jedan čudesna šuma, magična…

S raznim neobičnim stvarima tamo!

Što budemo dublje u šumi ona će biti sve neobičnija!

Izaći ćemo iz šume na proplanak i na malenom brdašcu ugledat ćemo prekrasnu kristalnu palaču!

Ulaz u vašu palaču dozvoljen je jedino vama…

Jednom kad otvorite vrata, dočekat će vas mistični svijet…

Unutra će vas dočekati članovi vaše duhovne obitelji, vile, vilenjaci, patuljci, anđeli…razna mistična bića. Jedva će čekati da vas ponovno vide! To će biti pravi party vašeg povratka doma!

Nakon party-a dobrodošlice učitelj će voditi cijelu grupu da krenu u središnji dio dvorišta palače, gdje će se susresti s bićem zbog kojeg su došli na meditaciju. Tko god to bio, vaš najviši duhovni vodič ili anđeo čuvar, vaš um će sada biti u frekvenciji da čuje i razumije poruke kako bi dvosmjerna komunikacija mogla teći.

Nakon razgovora s bićem vaš um će se polako početi smirivati i procesirati dobivene informacije. Vrijeme je za povratak. Vile, vilenjaci, bića svjetlosti i ostala ekipa vaše najveće podrške priredit će vam oproštaj i uputiti vas prema vratnicama vašeg dvorca i ispratiti vas van.

Kako budete napuštali palaču i išli natrag, ne brinite, možete se ponovno vratiti :)

Ova meditacija praćena je i muzikom posebno pripremljenom za ovu priliku. Nakon izlaska iz palače polako ćemo se vraćati natrag putem kojim smo i došli, natrag u normalno stanje svijesti.

Bez obzira na vaše iskustvo, dobili neku poruku u meditaciji ili ne, samo bivanje u ovakvom stanju svijesti proširuje umne kapacitete vašeg bića i dolaskom u kontakt s iscjeljujućim energijama našeg duhovnog “doma”, mi se na dubokim razinama prisjećamo naše prave biti.

Kada se vratite iz ovakve meditacije ona vam ostaje u sjećanju za cijeli život.

CIJENA:
195,90 kn / 26€
Podatke za uplatu dobit ćete nakon prijave.

PRIJAVE:
Obavezna prijava preko donje prijavnice. Nakon prijave kroz nekoliko minuta dobit ćete automatski email s podatcima za plaćanje. Nakon izvršenog plaćanja dobit ćete link za gledanje snimke koja će vam onda biti trajno dostupna.

 
 
 
Prijavnica za kupnju snimke: Meditacija u kristalnu palaču
 

.

 
 
Upisom u gornji obrazac i pritiskom na tipku “Prijavi se”, suglasni ste da možemo obrađivati Vaše informacije sukladno s Općom odredbom o zaštiti osobnih podataka (General Data Protection Regulation – “GDPR”). Izjavu Theta Centra o zaštiti vaših podataka možete pročitati na ovom linku:
http://www.thetacentar.com/izjava-o-privatnosti/