Stipendiranje

 
 

Stipendije za tečajeve: Osnovni, Napredni, Kopaj dublje, Srodne duše, Vi i Stvoritelj, Vi i partner, Manifestiranje i izobilje, Igra života, Djeca duge, Theta ritam, Intuitivna anatomija, Odnosi prema svijetu, Bolesti i poremećaji, DNK3, Nivoi postojanja

 
Mi vjerujemo u iskreno pomaganje drugima. Ukoliko ste slabijeg imovinskog stanja ili trenutno nemate za cijeli iznos tečaja, a silno želite pohađati naše tečajeve prijavite se na program stipendiranja na donjoj prijavnici i napišite nam ukratko zašto želite doći na tečaj i zašto baš vama treba stipendija!
 
Obavezno! Budite svjesni da prilikom traženja stipendije trebate platiti kotizaciju za tečaj za koji se prijavljujete. Zahtjeve za stipendiju bez plaćene kotizacije ne uzimamo u obzir. Kotizacija ne ulazi u stipendirani iznos.
 
 
 
Prijavnica za stipendiranje
 
 
 
Nakon konzultacija javit ćemo vam jesmo li vam odobrili stipendiju i u kojem iznosu. Bez obzira na iznos stipendije, kotizaciju za tečaj ste obvezni platiti, ona ne ulazi u stipendirani iznos.
 
Za sve tečajeve važeći od 01.03.2023. po svakom terminu odobravamo najmanje jednu stipendiju. Stipendija može biti 20%, 30%, 40%, 50%, 70% i 100%.
 
U iznimnim slučajevima, stipendije mogu biti i 100% (podsjećamo, kotizacija ne ulazi u stipendirani iznos). Od stipendista se očekuje da drugačije pridonesu Theta Centru.
 
Odrada stipendjie može uključivati:
  • Pospremanje stolaca, kuhanje čaja/kave i čišćenje poslije tečaja/prije tečaja koji pohađa stipendist
  • Pomoć u radu ureda Theta Centra (uvezivanje priručnika, nabava potrepština, nabava i slanje radnih materijala poštom, vođenje evidencija, itd…)
  • Prijevodi sa stranog jezika za one koji znaju strane jezike
  • Dolazak pomagati na drugim tečajevima gdje isto treba pomoć, a koje stipendist ne pohađa
  • Ispomoć na drugim događajima koje organizira Theta Centar (izleti, sajmovi itd..) kao hostesa, vodič, nosač, vozač itd…
  • Pisanje tekstova, članaka, izvještaja itd… za one nadarene za novinarstvo
  • Čišćenje, pranje i održavanje prostora Theta Centra
  • Asistiranje na tečajevima koje je stipendist već položio
  • Vođenje meditacija, rađenje tretmana, držanje radionica, itd… za one nadarene u ThetaHealing®-u
  • Pečenje kolača, torti i ostala priprema i posluživanje pića i hrane na svečanim događajima, izletima i slično
 
Kao što viditi, širok je raspon poslova koje stipendist može raditi. Vjerujemo da će se naći za svakog po nešto. S vama ćemo se dogovarate što možete raditi i koje su vaše mogućnosti. Vi dobrovoljno radite i ako neki posao ne možete napraviti naći ćemo vam nešto drugo. Ponekad će odmah biti posla i stipendiju ćete brzo isplatiti, a ponekad ćemo vas nazvati kasnije, kad nam bude trebalo, da dođete pomoći. Svaki stipendist imat će svoju tablicu otplate stipendije u kojoj se vodi protuvrijednost njegovog/njezinog rada do isplaćenja stipendiranog iznosa.
 
Možete dobiti stipendiju za više tečajeva. Možete ponuditi svoju neku vrlinu ili vještinu koju znate raditi pa ćemo mi vidjeti možete li na taj način otplatiti svoju stipendiju.
 
Zadržavamo pravo izmjene ovih uvjeta bez najave.
 
 
DODATNA NAPOMENA:
Ukoliko se prijavite za stipendiju i dobijete ju, a ne dođete na tečaj, gubite pravo na stipendiju. Plaćenu kotizaciju možete iskoristi za sljedeći termin, no trebate platiti puni iznos.
 

Popusti

Odobravamo 10% popusta za prijave najmanje 2 mjeseca unaprijed na seminar. Da bi se ostvario popust potrebno je ispuniti prijavnicu i uplatiti kotizaciju najkasnije 2 mjeseca prije početka seminara.
 
Odobravamo 20% popusta za dolazak u paru s bračnim drugom ili članom familije.
 

Otplatni plan

Ne morate se prijaviti za stipendiju kako bi si olakšali plaćanje tečajeva. Za sve koji to žele omogućavamo otplatu tečajeva na rate. Možete kombinirati tako da se prijavite i za otplatni plan i za stipendiju (dio tečaja koji plaćate možete otplatiti na rate). Minimalna rate otplatnog plana je 80€. Možete zatražiti da više tečajeva uđe u vaš otplatni plan, pohađati ih i plaćati ratu do isplaćenja. Za više informacija o otplatnom planu i prijavu za otplatu pišite nam email na: thetacentar.com@gmail.com.