Rad sa životinjama

 
 
Preduvjet: Osnovni DNK2 tečaj + Napredni DNK2 tečaj + Kopaj dublje tečaj
 
Ako želite biti doprinos sebi, svijetu i životinjama, ovaj će vas seminar oduševiti!
 
Volite li životinje? Što to znači? A vole li one nas? Je li ovo pitanje uopće dobro postavljeno?
 
Saznajte što je to između nas i životinja što nas veže, privlači, plaši i neizostavno utječe na naš život od pamtivijeka.
Povežite se sa životinjama i spoznajte koliko smo slični a koliko različiti i kako jedni drugima biti doprinos na dobrobit jednih i drugih. Spoznajte kako nas one vide i osjećaju.
 
Oslobodite se straha od životinja!
 
Ovaj nam seminar daje duboki intuitivni uvid u svijet životinja, kako bismo ih bolje razumjeli, kako bismo se naučili od njih primati, i uzvraćati im, i kako se međusobno se iscjeljivati. Izvlači nas iz paradigme pune predrasuda prema životinjama, ali i o sebi samima.
 
Tečaj traje dva dana: subota od 9 do 17 sati i nedjelja od 9 do 17 sati. Uključena je pauza za ručak od 12 do 13 sati (subota) i 13 – 14 sati (nedjelja). Po potrebi se rade manje pauze za WC i osvježenje. Tečaj se održava na ranču konja u Njivicama, koji je okružen prekrasnim šumama i jezerom, gdje ima mnoštvo različitih vrsta biljaka i životinja.
 
 

Tečaj podučava:

Sunčica Kužilek Pistotnik, Master & Certificate of Science of ThetaHealing®, najveće priznanje u ThetaHealing® tehnici koje dodjeljuje THInK-a (Theta Healing Institute of Knowledge).
 
 
 
 

Sunčica je inače samostalni učitelj u Zagrebu, a za ovaj tečaj je gost Theta Centra, na predivnoj lokaciji ranča na otoku Krku.

 

Tečaj u Njivicama (otok Krk, na ranču konja):

 
Sljedeći termin tečaja: Početak: nema termina Završetak: –
Lokacija: Konjički klub Njivice, Ulica Jezero
Cijena: 1958.97 kn / (260 €)
Cijena za ponavljanje: 979.49 kn / (130 €)
Dodatne informacije: thetacentar.com@gmail.com
 
Za prijavu na tečaj molimo vas da ispunite prijavnicu:
 
Prijave traju do: nema termina. Prilikom prijave potrebno je uplatiti nepovratnu kotizaciju u iznosu od 400,00 kn / (53,09 €). Preostali iznos možete uplatiti zajedno s kotizacijom ili donijeti na dan početka tečaja pola sata prije početka. Detalje za uplatu kotizacije dobit ćete nakon što popunite prijavnicu.