Razvoj vaših odnosa 1. dio: Razvoj partnerske veze (Vi i vaš partner)

 
Preduvjet: Osnovni DNK2, Napredni DNK2 i Kopaj dublje tečajevi
 
Prvi u nizu od 4 najnovija tečaja Vianne Stibal pod zajedničkim nazivom “Razvoj vaših odnosa” nosi naziv “Vi i vaš partner”, ili skraćeno,”Odnosi 1″ Sva su četiri tečaja uvjet za “DNK 4”.
 
Ovaj tečaj je namijenjen svima koji su već u nekoj partnerskoj vezi, jednako kao i onima koji to nisu. Nije samo za parove već je veliki doprinos svima koji žele naučiti kako stvoriti blizak, intiman, snažan i vječno živ odnos s partnerom bez stvaranja dosade kao posljedice automatizma i navika.
 

Kroz tečaj ćemo saznati zbog čega naše veze izgledaju kako izgledaju i što je potrebno da bismo kreirali veze i odnose kroz koje ćemo rasti i učiti o ljubavi.

 
Kada uistinu zavolimo sebe i počnemo tu ljubav dijeliti s drugima, prelazimo na novu razinu prosvjetljenja. Kako bismo to mogli, treba prvo naučiti voljeti sebe. Saznat ćemo gdje smo to prestali voljeti sebe i zbog čega se bojimo dozvoliti drugoj osobi da nas istinski voli.
 
Naučit ćemo primiti i uzvratiti ljubav.
 

Otkrit ćemo i ukloniti blokade i prepreke naslijeđene od predaka i naših starih iskustava. Radimo na osvještavanju starih traumi i vjerovanja kolektivne svijesti, povijesnih i genetskih vjerovanja koja nas na podsvjesnom nivou koče u ostvarivanju partnerskih veza i odnosa. Uz to dobit ćete mnoštvo praktičnih uputa i savjeta za kreiranje skladnih i bliskih partnerskih i obiteljskih odnosa.

 

Biste li htjeli znati kako živjeti bez straha od ljubavi, bez krivnje u vezi i kako je to biti voljen od partnera?

 
Ovo je odličan tečaj za sve one koji su se povukli iz društva da bi se dobro osjećali, ili stalno moraju biti okruženi drugima da bi se dobro osjećali.
 
Tečaj u ovom terminu traje dva dana navečer:
 
  • Srijeda 16:00 – 22:00
Kratka pauza za večeru 20 min
  • Četvrtak 16:00 – 22:00
Kratka pauza za večeru 20 min
Po potrebi rade se i kraće pauze od 5 minuta za WC i osvježenje.
 
Svi polaznici tečaja dobivaju priručnik na hrvatskom jeziku.
 
Po završetku tečaja polaznici dobivaju certifikat od THInK-a (Theta Healing Institute of Knowledge).
 

Tečaj u ZAGREBU [večernji termin 16 – 22h]]:

 
Sljedeći termin tečaja: Početak: 09.04.2022. u 16h Završetak: 10.04.2022. u 22h
Lokacija: Okićka 25, Theta Centar
Cijena: 332€ (plativo u kunskoj protuvrijednosti)
Dodatne informacije: thetacentar.com@gmail.com
 
Za prijavu na tečaj molimo vas da ispunite prijavnicu:
 
Prijave traju do: 07.04.2022. Prilikom prijave potrebno je uplatiti nepovratnu kotizaciju u iznosu od 400,00 kn. Preostali iznos možete uplatiti zajedno s kotizacijom ili donijeti na dan početka tečaja od 15:30 – 16:00 sati. Detalje za uplatu kotizacije dobit ćete nakon što popunite prijavnicu.
 

Tečaj podučava:

Sunčica Kužilek Pistotnik, Master & Certificate of Science of ThetaHealing®, najveće priznanje u ThetaHealing® tehnici koje dodjeljuje THInK-a (Theta Healing Institute of Knowledge).
 
 
 
 

Sunčica je inače samostalni učitelj u Zagrebu, a za ovaj tečaj je gost Theta Centra.