Theta life coaching

 
 

Theta Life Coaching

 
Za sam Life coaching ne možemo reći niti da je tretman niti savjetovanje, on je specifična grana sama za sebe, koja objedinjuje više segmenata ali i podrazumjeva i savjetovanje i tretman unutar sebe. Po definiciji IFC-a (Internacionala Coaching Federacije) Life coaching je; „profesionalni odnos koji omogućuje ljudima i organizacijama da postignu izvanredne rezultate u svojim privatnim životima, karijeri, biznisu te da poboljšaju produktivnost i pospješe kvalitetu života“.
 
Svatko od nas, ima više izazova u nekim oblastima života, te nam je za te oblasti potrebno nešto više fokusa, posvećenosti i energije. Life coaching je namjenjen baš tim našim oblastima koje traže veću njegu i pažnju, ali i kroz njih najviše rastemo i razvijamo se.
 
Theta Life Coaching:

Uz sve već prethodno navedeno u Theta Life Coaching-u dodajemo i sam Theta Healing® pristup,  te tako obuhvaćamo puno veći spektar za rast i razvoj.

 
O samom ThetaHealing®-u više pročitajte na: http://www.thetacentar.com/theta-iscjeljivanje/
 
Program obuhvaća:
 
  • 4 individualna tretman mjesečno u trajanju od 60 minuta (u predhodno dogovorenom terminu)
  • 1x mjesečno prilagođene i pomno razrađene vježbe da bi ste što bolje, brže i efikasnije napredovali i rasli u u području života koji vam predstavlja najviše izazova
  • Mogućnost kontaktiranja trenera vezano za bilo koje nejasnoće vezane na vježbe, potreba za dodatnim savjetom, energetskom potporom i podrškom i sl. 2x tjedno (utorak i četvrtak od 17-20 sati)
  • U toku trajanja programa neograničen dolazak na grupu za theta meditacije (kuponi se mogu prenositi na druge osobe)
 
CIJENA:
Svi djelovi posebno: 3000 kn
Paket life coaching, popust 35%: 1925 kn
 
Program je osmišljen na bazi 30 dana, ali postoji mogućnost prijenosa na drugi mjesec. Nakon 60 dana poništavaju se neiskorišteni elementi programa.
 
 
Superviziju provodi:
Sandra Sušanj, dugogodišnja terapeutkinja i praktičarka Theta iscjeljivanja.
Više o Sandri možete pročitati ovdje.
 
 
PRIJAVE:
Preko e-maila: thetacentar.com@gmail.com