Stephen Roy Parker u Rijeci 13.02.2015.


Steve će ponovno gostovati kod nas u Udruzi Althaea i to ovaj put u petak 13.02. od 18 do 21 sat. Održat će sve razine magnetske aktivacije srca u terminu od 18 do 20 sati, a samom procesu će prethoditi uvodno predavanje, kao i dosad, za sve koji budu došli prvi put. Moguće je primiti samo jednu razinu aktivacije po susretu, jer Steve traži da između razina aktivacije prođe barem mjesec dana, kako bi se promjene integrirale u život osobe.

Oni koji budu dolazili na iduću razinu mogu besplatno ponoviti sve prethodne razine.

Nakon magnetske aktivacije srca bit će pauza, a zatim je moguće pristupiti i drugom procesu koji Steve daje, a radi se o aktivaciji svjetlosnog tijela, ali na staničnom nivou, što je specifičnost koju radi jedino Steve. Prije procesa Steve će objasniti sam proces kroz još jedno kratko uvodno predavanje, pa tko se odluči može ostati i na toj aktivaciji. Moguće je napraviti obadva procesa jer se međusobno ne isključuju. Trajanje je otprilike 45 minuta, pa računajte ako ostanete da ćemo završiti oko 21 sat.

Detaljnije o procesu magnetske aktivacije te za video i pisana svjedočanstva ljudi koji su prošli aktivacije pogledajte našu obavijest iz ožujka, na ovom linku:

http://www.thetacentar.com/2014/03/stephen-roy-parker-u-rijeci-14-03-2014/

Cijena aktivacije magnetskog poljaje 300 kn, a cijena aktivacije svjetlosnog tijela na staničnom nivou je 160 kn.

Prijava za aktivaciju je obavezna!
Prijavite se preko e-maila: thetacentar.com@gmail.com