3 večeri sa Steve Parkerom u Rijeci

11178413_10152923558297659_1207839203_n-600x300
1. Večer očitavanja i iscjeljivanja
Steve će raditi tretmane svima prisutnima i nuditi pojedinačna iscjeljenja cijeloj grupi. Na ovaj način svatko za sebe može dobiti tretman, a i benefit od tretmana na drugima. Također vidjet ćete kako Steve radi tretmane sa svojim bogatim iskustvom od 13 godina u Theta iscjeljivanju. U slučaju većeg broja prijavljenih možda neće baš svi doći na red, ali svatko će dobiti iz svakog tretmana nešto za sebe jer cijela grupa dobiva.

CIJENA: 150,00 kn TRAJANJE: 3 sata POČETAK: 18 sati

2. Večer šamanskog bubnjanja i flaute
Vodimo vas u šumu (stvarno!) gdje ćete kroz duhovni šamanski ritual ići u potragu za moćnom životinjom i totem životinjama. Ovo je inače vježba koja se radi na tečaju Djece duge, no Steve će ju nadograditi i produbiti pravim indijanskim instrumentima i svojim energetskim tehnikama za dublje iskustvo. Detalje lokacije će prijavljeni dobiti dan prije početka.

CIJENA: 100,00 kn TRAJANJE: 1-2 sata POČETAK: 19:30 sati

3. Večer aktivacija Magnetskog polja srca i svjetlosnog tijela
Tradicionalno najsnažniji događaj dubokih meditacija u kojima Steve daje ove iscjeljujuće procese koji pomiču granice mogućeg i iscjeljuju nas van kontrole našeg ega i uma. U Rijeci će ovaj događaj biti na plaži. Detalje će prijavljeni dobiti dan prije početka.

Želite li saznati više o aktivacijama i pročitati svjedočanstva? Kliknite ovdje.

CIJENA: 300,00 kn Aktivacija srca
CIJENA: 160,00 kn Aktivacija svjetlosnog tijela
TRAJANJE UKUPNO: 3 sata POČETAK: 18 sati

TERMINI RIJEKA:
1. Večer 13.07.2015. (Udruga Althaea, A.K. Miošića 8b)
2. Večer 14.07.2015. (Šuma!)
3. Večer 15.07.2015. (Plaža!)

NAPOMENE:
– Svi sudionici tečaja Intuitivne anatomije u Rijeci imaju 40% popusta na sve 3 večeri dok traje Intuitivna.
– Nema preduvjeta, otvoreno je za svih! Svi mogu doći na ovo i imati benefit, čak i oni koji nikad nisu meditirali ili radili ikakvu duhovnu ili bilo kakvu drugu praksu.
– Moguće je napraviti bilo kakvu kombinaciju 1 večeri ili 2 večeri ili sve 3 večeri.

PRIJAVE:
Prijave su obavezne! Prijavljujete se isključivo preko e-maila: thetacentar.com@gmail.com

Steve je ove 3 večeri već održao u Zagrebu i polaznici su bili veoma zadovoljni. Šumski ugođaj je bio predivan, no malo su nas ometali komarci pa preporučamo svima za 2. večer ponijeti sredstva za odbijanje komaraca!

Stephen Roy Parker je certificirani master učitelj i praktičar ThetaHealinga™ s dugogodišnjim iskustvom. Podučavao je i održavao individualne tretmane u mnogo zemalja širom svijeta. Specifičnost svih njegovih predavanja, radionica, tretmana i tečajeva je neposrednost, lakoća podučavanja, mnogo humora i opuštenosti te, najvažnije veliko znanje i stručnost koju Steve nesebično dijeli sa svim polaznicima.

Steve će održati sve razine (postoji 5 razina, o čemu će biti predavanje) magnetske aktivacije srca u terminu od 18 do 20 sati, a samom procesu će prethoditi uvodno predavanje, kao i dosad, za sve koji budu došli prvi put. Moguće je primiti samo jednu razinu aktivacije po susretu, jer Steve traži da između razina aktivacije prođe barem mjesec dana, kako bi se promjene integrirale u život osobe.

Oni koji budu dolazili na iduću razinu mogu besplatno ponoviti sve prethodne razine.

Nakon magnetske aktivacije srce moguće je pristupiti i drugom procesu koji Steve daje, a radi se o aktivaciji svjetlosnog tijela, ali na staničnom nivou, što je specifičnost koju radi jedino Steve. Prije procesa Steve će objasniti sam proces kroz još jedno kratko uvodno predavanje, pa tko se odluči može ostati i na toj aktivaciji. Moguće je napraviti obadva procesa jer se međusobno ne isključuju. Trajanje je otprilike 45 minuta, pa računajte ako ostanete da ćemo (uz pauze) završiti oko 21 sat.

Svjedočanstva

Za Youtube video osobe koja je primila Magnetsku aktivaciju srca kliknite ovdje:

Kliknite ovdje za još jedno svjedočanstvo.

Pismena svjedočanstva:

Nakon što sam primio aktivaciju bio sam u stanju apsolutnog savršenstva i blaženstva 2 dana. Nakon toga je uslijedila ljutnja, izrazito jaka ljutnja i sve što sam radio sam potrgao ili krivo napravio. Trebao sam stati i smiriti se. Poznavao sam theta iscjeljivanje i sjeo sam sa sobom i pronašao da je izvor ljutnje u meni nastao prije 14 godina kada nisam mogao izraziti ljubav osobi koju volim. Potisnuo sam to i još uvijek bio ljut na sebe. Da bi nastavio sa svojim životom trebao sam to pročistiti i zahvalan sam Steve-u što mi je to omogućio. Aktivacija je podigla ono što sam godinama skrivao. Upotrijebio sam theta iscjeljivanje onoliko koliko sam znao, a ostatak je odradio proces aktivacije. Danas se osjećam kao da sam otpustio golemi teret koji mi je godinama bio na srcu. Hvala ti Steve!

Ne mogu reći da sam nešto posebno osjetio u aktivaciji. Bilo je duboko meditativno stanje i vrlo ugodno. Ali 6 mjeseci kasnije i dalje imam taj neki mir koji sam tamo osjetio. Interesantno.

Primila sam aktivaciju od Stevea Parkera. Stvarno je mogu toplo preporučiti. Meni je podarila duboki unutrašnji mir i donijela više radosti u život :-) ♥♥♥

Druga razina aktivacije je bila zaista neobična za mene! Imao sam osjećaj da mogu proći kroz zidove i nisam znao zašto su čvrsti! Nakon što me to popustilo ispunio me duboki duhovni mir koji i danas imam i prati me svugdje.

Wow, to je stvarno utjecalo na mene! Prvo sam počela osjećati depresiju, bijes i , ono što me najviše iznenadilo, osjećaj ljubomore na bivšeg supruge što mi je bilo jako čudno jer nisam imala pojma da takvi osjećaji postoje u meni.
Onda, nakon 36 sati od aktivacije, bila sam potpuno pročišćena i još uvijek se osjećam jasno i pročišćeno.
Jako, jako zanimljiv proces.

Kad sam bila u aktivaciji četvrte razine otvorio mi se svijet kakvog nisam vidjela dosad. Snažne vizualizacije drugih vremena i života na drugim planetima. Ne znam je li to istina, ali dobila sam duboke poruke za sebe i konkretna rješenja kako riješiti svoju trenutnu životnu situaciju.

I was already on my path, but the way you communicate and your technique has been extremely helpful and right for me.
My life is the best it’s ever been and I see, feel and perceive pretty much everything in a way I never imagined. :) :) :)

Svjedočenje osobe koja je sa svojom kćerkom završila tečaj sa Stephenom:

Kad bi samo postojao dovoljno dobar način način da izrazim svoju zahvalnost… trebao bi vidjeti transformaciju koja se dogodila u Jessici nakon tečaja. Tako je lijepo napredovala, postala je pozitivna, puna vjeruje sama sebi, stvara nova prijateljstva, čak je dobila i posao. Samopouzdanje joj raste iz dana u dan.
Hvala ti, hvala ti, hvala ti!

Komentari osobe sa grupne Aktivacije magnetskog polja srca:
this was amazing, Steve! just amazing… sooo coool! :))))))))))))

♥ totally freaking amazing ♥

Thank you so much, Steve :) Have to quote the others here.. It was sooo amazing :) ♥

Želim da znaš što se sa mnom događalo nakon čudesnog procesa koji si učinio. Definitivno razmišljam na drugom nivou, vidim stvari na drugačijem nivou. To je tako izvanredeno!
Love, Chris

Nije lako prenijeti u riječi ono što sam iskusio od mojeg zadnjeg individualnog theta tretmana sa Steveom. Pozitivne unutrašnje promijene se događaju bez napora. Moj život, koji je bio jako narušen nedavnim događanjima, vratio se na pravu stazu. Osjećam se jače-duhovno, emocionalno i čak i fizički-nego ikada do sada u svom životu.
Ms. Christopher Wills Chapin
Attorney

except that I see this wholeness with me and others
and literally like I realize everyone is me
we are all part of this one energy
I realize now, from a feeling place, if I am unkind to someone
I am literally hurting myself.

It’s like I suddenly feel connected to everyone and everything
I guess I don’t have much else that I am aware of