Sandra Sušanj

Theta_Healing_prakticarka_Sandra_Susanj
Rođena sam 1990. godine u Vukovaru i od tada vodim dosta dinamičan, ali skladan život u obiteljskom gnijezdu sa svojim roditeljima, sestrom i bratom.

Još kao dijete sam u dubini sebe osjećala da život ima dublji i veći smisao, ali moj fokus kao djetetu, a kasnije i mladoj curi, bio je raspršen na više strana.

Međutim, početkom 2008. godine moj životni smjer i fokus su se vrtoglavo poromjenili. Moje zdrastveno stanje mi je bilo po život ugroženo. Pošto dolazim iz grane medicine imala sam uvide i saznanja koliko je stanje kritično i odlučila sam poduzeti sve što je u mojoj moći.

Tada sam se uputstila u “alternativne“ načine liječenja i taj put me odveo do Thetahealinga. Uvidjevši jako dobro poboljšanje i svjedočivši izvanrednim rezultatima iscjeljenja na samoj sebi, odlučila sam se kod naših dragih Nade Šegvić i Siniše Bošković završiti Osnovni Dnk2 tečaj. Iste te 2013. godine završavam i Intuitivnu Anatomiju kod učiteljice Verice Mladenić Lipoščak i počinjem se profesionalno baviti Thetahalingom.
Do tada sam imala 2 godine profesionalnog iskustva u terapeutskom radu putem Bioenergije, koje je uvelike doprinjelo mom osobnom razvitku i napretku kao terapeuta.
Radom na sebi dovodimo svoj život u balans i ravnotežu, međutim to nije čarobni napitak ili magićni štapić. Ćesto svojim klijentima to znam usporediti sa osobnom higijenom o kojoj svi svakodnevno vodimo brigu, jer kad je naše emocionalno, duhovno, eterično biće zanemareno tada nam se u životu i javljaju problemi, bolesti, drame.
Što dublje ulazim u vlastite spoznaje i svjedočim ih, tada moje cjelokupno biće i sve ono što ja uistinu jesam želi sve više rasti i napredovati.
Želja mi je da svaki čovjek iskusi i osjeti tu nevjerojatnu količinu Bezuvjetne ljubavi koju sam i ja spoznala te kroz nju živi svoj svakodnevni život punim plućima.

Od 2015.g. radim u Theta Centru, no nastavila sam svoju edukaciju i kroz druge vidove pomoći te sam završila:

  • Fraktalno crtanje
  • Program PL1 na institutu za Bihejvioralnu forenziku
  • Nenasilnu komunikaciju
  • Rad sa adolescentima
  • Alfa projektivnu tehniku
Edukacije u tjeku:
  • Studij Psihologije na Freud-ovom institutu u Beogradu
  • Edukacija za psihoterapeute u Centru za integrativnu psihodinamsku psihoterapiju, savjetovanje i coaching (OLI metoda)

Rado ću vam pomoći svim svojim saznanjima, obratite mi se s povjerenjem :)

Sandra