Sanja Hrenar

Moje ima je Sanja. Od djetinjstva volim biljke i životinje, što je i dovelo do toga da završim Veterinarski fakultet u Zagrebu. Zapošljavam se u verinarskoj ambulanti, a pri tome se usavršavam iz područja oftalmologije. 2010. godine magistrirala sam na Prirodoslovno-matematičkom fakultetu u Zagrebu, a 2011. i doktorirala na polju mikrobiologije, proučavajući bakterije koje su postale tema mojih znanstvenih radova. 2013. završavam Fitoterapiju u Zagrebu i počinjem učiti o čajevima i ostalim biljnim preparatima.

Nakon 15 godina rada u maloj praksi napuštam veterinu iz zdravstvenih razloga. Već u to vrijeme sam upoznala ThetaHealing i počela sam s intenzivnijim radom na sebi. Nakon završenih početnih tečajeva odlazim na tečaj “Rad sa životinjama” i počinjem raditi s njima.

Upoznajem ta bića iz jedne druge perspektive, bolje ih razumijem i razumijem njihov pogled na nas. Istovremeno se događa i poboljšanje mog zdravlja. Kako raste moje zanimanje za ThetaHealing završavam i niz drugih tečajeva koji mi otvaraju sasvim drugačije poglede na svijet i tako počinje moja promjena i promjena svih i svega oko mene.

Danas sam ponovno u mogućnosti raditi svoj poziv koji je sada obogaćen s jednim potpuno novim pogledom na ova slatka mala bića koja meni, a i mnogima drugima jako puno znače. Volim šetnje u prirodi, volim kristale i izrađujem nakit od kristala, volim čitati i družiti se i volim život.