Iskustvo tretmana na financijama

Došla sam na Theta tretman radi problema s financijama, a otišla s dodatnim “poklonom” koji mi na kraju više znači od onog zbog čega sam došla. Ja sam tip osobe kojoj je bitno znati zašto se nešto događa i odkud su došla ta uvjerenja koja imam. Ovaj tretman daje odgovore na ta pitanja.

Rezultat u vezi novca sam ubrzo vidjela – prestala sam gledati novac kao nešto što ne zaslužujem, prestala sam brinuti, prestala sam zbrajati svaku kunu koju trošim i priuštim si ono što mi treba bez osjećaja krivnje. I nekako ga ima sve više :)

Ali ono što me oduševilo je nešto što meni dosad nije palo na pamet riješavati jer sam smatrala da je to normalno za mene. Siniša me proskenirao i rekao: vidim ogroman osjećaj odgovornosti rješavanja tuđih problema – totalno istina! Želiš li to riješiti? Oooo da!

S tretmana sam otišla s velikim osjećajem sreće, tolikim da sam se ostatak dana smijala bez nekog posebnog razloga. Prošlo je nekih tjedan dana kad sam skužila da me tuđi problemi više ne diraju na isti način – kolege se kraj mene svađaju na poslu, a ja nemam potrebu uplitati se u svađu i biti miritelj kao ranije. Prijatelji me traže savjet, koji im dajem na isti način kao i prije, samo više njihov problem ne osjećam kao svoj i ne nosim ga doma. Više nisam osobno involvirana u tuđe probleme i nisam emocionalno vezana za ishod. Mirna sam usprkos nečijem kaosu. Za mene je to neopisiva sloboda!

Kroz godine sam isprobala dosta tehnika, ali dosad nisam doživjela ovako brzi rezultat. Najiskrenije preporučam ovaj tretman! I veeeeliko hvala Siniši :)

Lp,
Irena, okolica Zagreba