Laura Kolić

Rođena sam 1993. godine u Rijeci, odrasla u okruženju svoje obitelji u malom primorskom gradiću Njivice na otoku Krku gdje i sada živim.

Od kada znam za sebe volim životinje i prirodu i čvrsto sam povezana sa njima. Zbog ljubavi prema konjima nagovaram tatu da me s 8 godina upiše u školu jahanja i već tada svjedočim iscjeljiteljskom ujecaju konja na mene i druge ljude.

Zbog povezanosti s prirodom i životinjama završavam smjer veterinarski tehničar Medicinske škole u Rijeci i Mediteransku poljoprivredu na Veleučilištu u Rijeci. Još u srednjoj školi postajem svjesna da smo mi ljudi puno više od onog šta vidimo i mislimo da jesmo. Počela sam promatrati sebe i situacije u svojem životu koje su mi se iz nekog nepoznatoga razloga stalno ponavljale.

Tada počinje moja potraga za odgovorima na pitanja za koje prije nije bilo odgovora. Istražujem svoj duh i tijelo kroz solarnu jogu i meditaciju koja me igrom slučaja dovela do Theta Centra. Već u prvih par mjeseci prakticiranja theta tehnike otkrila sam da se moj život mijenja. Tokom vremena uspjela sam rještiti svoju veliku fobiju – strah od letenja! Nakon toga putujem za Dubrovnik avionom, a zatim u Meksiko i u Rusiju! Nisam mislila da će to ikad biti moguće za mene i već sam se pomirila s time da su daleke destinacije meni zatvorena vrata. A sad znam da to nije tako i da se strah može nadići i reprogramirati naše urođene reakcije!

Upotrebom theta tehnike poboljšala sam svoje fizičko  zdravlje, financijsku situaciju i odnose s obitelji. Svjedočeći promjene na sebi odlučila sam otići na učiteljski tečaj kako bi mogla podučavati ljude tehnici koja je promijenila moj život.

Sada radim s ljudima individualne tretmane i održavam seminare, kako bi i drugima omogućila tu divnu transformaciju koja se i meni dogodila :)

S ljubavlju,
Laura