Kako sam postala mudrija poslije theta tretmana

Dragi moji,

Željela bih ostaviti komentar i predivno iskustvo kod učiteljice Beti kod koje sam bila prvi put na tretmanu ThetaHealing® tehnike i općenito prvi put upoznavanje sa theta tehnikom. Moje ime je Iva, rođena sam 1982.g. i živim i radim u Samoboru. Po struci sam kozmetičar i imam svoj kozmetički salon. Kako u zadnjih par godina radim na sebi tako me nekako i put odveo da završim reiki tečaj 2021, te sam u radu sa reikijem na sebi i svojim klijentima počela razvijati one fine suptilne sposobnosti. No međutim htjela sam ići dalje te sam “slučajno” naletila na vašu reklamu za snimanje aure u Zagrebu prošle godine u 12 mjesecu i prijavila se.

Napravila sam snimanje i predivna Beti mi je nakon očitanja aure predložila jedan theta healing tretman kako bi počistila neke stvari koje me očito muče još od djetinjstva (u pitanju su neke traume iz djetinjstva).

Nakon odrađenog theta tretmana kod Beti mogu samo reći da sam doživjela predivno iskustvo koje mi je otvorilo oči i kao da su mi se maknuli neki slojevi, a opet istovremeno su došli neki novi koje sam osvijestila da trebam na njima još poraditi. Svakako ću doći još na par tretmana, a na tečaj dolazim definitivno jer osjećam da me duša zove. I još jedna stvar koju sam primijetila nakon tog jednog tretmana, kao da neka mudrost izlazi van iz mojih usta za koje nisam niti znala da imam u sebi čak se ponekad upitam gdje sam ovo čula da sam upravo rekla. Kao da netko drugi govori kroz mene.

Hvala Beti što je u meni nešto pokrenula za što nisam ni ja znala da imam u sebi, a vjerujem da ću kroz theta tretmane i tečajeve samo još više to dodatno pokrenuti u sebi, odnosno osvjetliti kako bi mogla dalje širiti svjetlost oko sebe.

S veseljem iščekujem sljedeći tretman i tečajeve

Vidimo se ubrzo
Iva