Ponavljanje radionice: O partnerstvu 4. dio

Ovu radionicu održali smo uživo 02.07.2022. u Zagrebu. Sada kreće 5. dio i svi koji žele mogu ponoviti ovu radionicu (4. dio). Ovaj put ćemo ponavljanje napraviti i uživo i ONLINE. Možete prisustvovati i prvi put. Za dolazak na 5. dio nije obavezno proći 4. dio ni 3. dio ni 2. dio ni 1. dio, ali će vam sigurno biti interesantno i korisno!

Ukupno ima 5 dijelova ovog programa.

NOVI TERMIN UŽIVO I ONLINE ZA 4. DIO: 25.01.2023. od 18 do 22h
Prijave niže dolje.

Ako vas zanima 5. dio, kliknite ovdje:
http://www.thetacentar.com/2023/01/radionica-o-partnerstvu-5-dio-2/


ORIGINALNA NAJAVA ZA 4. DIO:

U četvrtom dijelu ove radionice radimo na modelima partnerstva i zašto povrjeđujemo jedni druge u partnerstvu. Zašto se ne možemo jednostavno slagati pod istim krovom?

Preduvjet: Osnovni DNK2 ThetaHealing seminar

Oni koji nisu theta praktičari mogu se javiti na email thetacentar.com@gmail.com za privatnu verziju programa.

TERMINI
Zagreb: 02.07.2022. od 18 do 22 sata
ONLINE: 09.12.2022. od 18 do 22 sata (nije održano, učiteljica spriječena)
ZAGREB+ONLINE: 25.01.2023. od 18 do 22 sata

Sadržaj 4. dijela radionice:

  • Definiranje partnerstva
  • Modeli partnerstva u ljubavi i kako se povređujemo
  • VJEŽBA 1: Princip ogledala u partnerstvu
  • VJEŽBA 2: Pronalaženje temeljnih programa iz najizazovnijeg partnerskog odnosa
  • VJEŽBA 3: Preoblikovanje 10 dobrih i 10 loših osobina, što zapravo stoji iza njih
  • VJEŽBA 4: Sastavljanje popisa “ljubavnosti” samog sebe
  • Kopanje na 4. paketu podsvjesnih programa

Gornja slika prikazuje kako imamo različite interakcije sa srcima drugih ljudi. Prepoznati su modeli kako se spajamo, te ćete na radionici učiti prepoznati sebe u njima i što je vama najvažnije da razvijate kada se nalazite u partnerstvu, a što je najvažnije za vašeg partnera.

Iskustvo polaznice prethodnih dijelova radionice:

Radionica o partnerskim odnosima je bila izrazito poučna. Radom na sebi u interakciji s drugim polaznicima sam došla do odgovora na  neka meni bitna pitanja zašto, a vezana za odnose s drugim ljudima. Kroz radionicu sam naučila kako ostvariti partnerski odnos sam sa sobom, kako prihvatiti, oprostiti i njegovati ljubav prema sebi. Nakon radionice su se promjenili moji odnosi s nekoliko bliskih osoba. Prijateljica koja se prije nekoliko godina u potpunosti udaljila od mene je našla moj kontakt i ispričala se. Na radionici sam spoznala kako radom na sebi i obiteljskim odnosima učimo voljeti i prihvatiti sebe, a čime otvaramo vrata za takve odnose u našoj budućnosti. Zahvalna sam Theta centru i Pauli koja je održala ovu predivnu radionicu i veselim se drugim radionicama iz ciklusa o Partnerskim odnosima.

Tea, Zagreb

Iskustvo klijentice:

2 godine me niti jedan novi frajer nije pozvao van, vrtila sam se u prošlosti i činilo se da sam neugledna (iako se smatram prilično zgodnom ženom). Niti jedna poruka na facebook-u, niti jedan zahtjev za prijateljstvo, ništa. Moje prijateljice bi redovito dobivale svakave ponude, pa makar i “hej”. Nakon rada sa Sinišom na samo prvoj stranici podsvjesnih programa osjetila sam ogromno olakšanje i mislila sam si: pa možda se sada nešto pokrene. Ono što sam doživjela zaprepastilo me. Drugo jutro sam imala gomilu zahtjeva za prijateljstvo na facebook-u od razno raznih muškaraca. To se samo nastavilo u narednim danima i nisam znala što da mislim o tome, ali bila sam sretna! Napokon se nešto odblokiralo u mom životu! Otišla sam na nekoliko dejtova i sad me zanima što će biti nakon rada na preostalim stranicama?! Hahaha…
Svakako preporučam ovaj program jer sam osjetila veliko olakšanje u srcu i duši.

LOKACIJE RADIONICE:
Zagreb: Theta Centar, Okićka 25
ONLINE: Preko programa Zoom

VODITELJI PROGRAMA:

Paula Ropuš, članica Theta Centra i sukreatorica ovog programa, uz asistenciju Nade Šegvić, Siniše Boškovića i Ivane Amerl
Više o Pauli možete pročitati ovdje:
https://www.thetacentar.com/2022/06/paula-ropus/


CIJENA RADIONICE:
40€ / 301,38 kn

PRIJAVA:
Prijave su obavezne na sljedeću prijavnicu:

 
 
 
Prijavnica za radionicu: O partnerstvu 4. dio
 

.

 
 
Upisom u gornji obrazac i pritiskom na tipku “Prijavi se”, suglasni ste da možemo obrađivati Vaše informacije sukladno s Općom odredbom o zaštiti osobnih podataka (General Data Protection Regulation – “GDPR”). Izjavu Theta Centra o zaštiti vaših podataka možete pročitati na ovom linku:
http://www.thetacentar.com/izjava-o-privatnosti/