Ženske teme: Bolesti i poremećaji ženskog tijela i kako ih iscijeliti

Bolesti i poremećaji ženskog tijela i kako ih iscijeliti Theta Centar ThetaHealing Hrvatska

ZAGREB + ONLINE: 30.01.2023. od 18 do 22 sata
Preduvjet: Osnovni DNK2 ThetaHealing® tečaj


Drage žene,

bilo da je riječ o običnoj prehladi ili karcinomu, svaka bolest i poremećaj u vašem tijelu odraz je neravnoteže u vašem životu. Ovisno o ozbiljnosti bolesti, riječ je neravnoteži koja je dulje ili kraće, ali ona je neminovno tu. Bolest je samo simptom. Vaše tijelo vam jasno i glasno govori – “Ne. Dosta je bilo. Vrijeme je za promjenu”.

Energija bolesti je mehanizam vraćanja psihe u ravnotežu, kada su drugi mehanizmi zakazali.

Sve bolesti su izlječive. U Theta Centru svakodnevno svjedočimo “čudesnom” iscjeljenju bolesti koje kolektivna svijest smatra neizlječivim, poput dijabetesa.

Kako iscjeliti vašu bolest ili poremećaj za koji znate da postoji u vašoj genetskoj liniji?

Ponekad je dovoljno samo svjedočiti da se tijelo vraća u zdravo stanje u dubokom stanju theta moždanih valova. Ponekad je uz to potreban i rad na vjerovanjima.Okidač za određenu bolest mogu biti toksini, genetske predispozicije ili trauma. No, da bi taj okidač djelovao, obično postoji jedno ili više duboko potisnutih blokirajućih vjerovanja koja ga podržavaju.

Zaronite duboko u podsvijest i vidite kada se bolest kreirala i što je podržalo njeno nastajanje, zbog čega bolest i dalje opstaje te što bi se dogodilo da se trenutno iscjelite i više je nema u vašem životu. Zatim reprogramirajte svoju podsvjest da zadrži sve dobro što ste naučili, bez da energiju bolesti i dalje držite u svome tijelu. Zvuči komplicirano? Zapravo je veoma jednostavno i to ćemo vam na ovoj radionici i pokazati.


Sve bolesti i poremećaji u tijelu žene se mogu iscijeliti samo vaša podsvjest treba primiti iscjeljenje. Ako nema podsvjesnih blokada, iscjeljenje je trenutno.


Radionica “Bolesti i poremećaji ženskog tijela i kako ih iscijeliti”, dio je ciklusa radionica “Ženske teme” Theta Centra, koji će vas usmjeriti točno u smjeru gdje su vaša podsvjesna vjerovanja i traume koje su uzrokovale bolesti s kojima se suočavate na svim nivoima, uključujući vaše pretke, kolektivnu svijest, prošle živote i nivo duše.

Ako želite raditi na bolestima i poremećajima s kojima se vi susrećete, vaša obitelj ili klijenti, ovo je radionica za vas! Posebnu pozornost posvetit ćemo bolestima s kojima se susreće najveći broj žena.


U intimnoj i podržavajućoj zajednici više od 40 theta praktičarki, a uz energetsku podršku učiteljica Nade i Beti naučit ćete:

  • zašto nastaju i kakvu energiju imaju ženske bolesti i poremećaji (karcinomi, ciste, bolesti štitnjače, upale mjehura, endometrioza, spolne bolesti, kožne bolesti, problemi sa kosom i noktima, pretilost ili podhranjenost, virusne upale, bakterijske upale, paraziti, itd)
  • kako funkcionira mehanizam vraćanja psihe u ravnotežu kroz energiju bolesti
  • kako iscjeljivati Stvoriteljevom svjetlošću te dobiti konkretne primjere iz prakse
  • koja su negativna vjerovanja i osjećaji vezani za određenu bolest te koja tri ključna pitanja koja trebate postavljati da bi otkrili dublji uzrok bolesti
  • kako očistiti bolesni organ ili dio tijela od teških metala, lijekova, štetnih kemijskih supstanci, zračenja na rendgenima, ultrazvuku, mamografiji
  • zašto je operacija ili ostranjivanje organa ponekad našoj duši potrebna te kako ubrzati oporavak nakon operacije upotrebom ThetaHealing tehnike
  • kako detektirati parazitske energije u svom životu i što kroz njih učite
  • čistiti vjerovanja virusima i bakterijama te time ubrzati ozdravljenje

Dovršit ćemo i kompletirati lekcije vaših pretkinja koje su učile kroz bolest i povući naslijeđene neaktivne gene koji nose informaciju o bolesti i
deaktivirati gen koji se već aktivirao. Spustit ćemo brojne instalacije za savršeno zdravlje ženskog tijela i homeostazu svih ženskih organa.


Radionica “Bolesti i poremećaji ženskog tijela i kako ih iscijeliti” 1. dio je programa “Ženske teme 2023″, koji se sastoji od 8 dijelova, a održava se u Zagrebu i online. Radionica je otvorena za sve sa završenim Osnovnim DNK2 ThetaHealing® tečajem, bez obzira jesu li pohađali prošle dijelove programa “Ženske teme”. 


Više o cijelom programu “Ženske teme 2023” pročitajte: ovdje. 


CIJENA OVE RADIONICE
53,00€ / 399,32 kn

CIJENA CIJELOG PROGRAMA
300,00 € / 2260,35 kn – PAKET svih 8 dijelova
Možete ići dio po dio i plaćati dio po dio ili doći samo na one koji vas zanimaju. U tom slučaju će vas ispasti 424€ (53€ x 8 dijelova), pa je bolje uzeti paket.


Ako niste završile Osnovni DNK2 ThetaHealing® tečaj ovo je izvrsna prilika da se na njega prijavite. Tečaj traje tri dana – petak od 17 do 22 sata, te subotu i nedjelju od 10 do 18 sati. Sljedeći termini tečaja:

Više informacija o Osnovnom DNK2 ThetaHealing tečaju pronađite ovdje. Prijaviti se na Osnovni tečaj možete ovdje

PRIJAVE:

Obavezna prijava preko donje prijavnice. Ako se želite prijaviti samo na radionicu “Bolesti i poremećaji ženskog tijela i kako ih iscijeliti” odaberite 1. dio.

Prijavljeni će dobiti link za uključivanje u Zoom ODMAH nakon ispunjavanja prijavnice, u automatskom odgovoru na email koji ste upisali prilikom prijave. Radionica se održava uživo u prostoru Theta Centra u Zagrebu i ISTOVREMENO preko programa Zoom.

Veselimo se vašem dolasku!

 
 
 
Prijavnica za Theta program: Ženske teme
 

.

 
 
Upisom u gornji obrazac i pritiskom na tipku “Prijavi se”, suglasni ste da možemo obrađivati Vaše informacije sukladno s Općom odredbom o zaštiti osobnih podataka (General Data Protection Regulation – “GDPR”). Izjavu Theta Centra o zaštiti vaših podataka možete pročitati na ovom linku:
http://www.thetacentar.com/izjava-o-privatnosti/