Ženske teme: Ženske ovisnosti i kako ih se osloboditi

Ženske teme Ovisnosti i kako ih riješiti ThetaHealing tehnikom1

ZAGREB + ONLINE: 13.03.2023. od 18 do 22 sata
Preduvjet: Osnovni DNK2 ThetaHealing® tečaj


Drage žene,

ovisnosti dolaze u različitim oblicima i formama. Neke su očite, a neke se jako dobro skrivaju. Poznato je da možete biti ovisne o hrani, shoppingu, seksu, mobitelima, alkoholu, cigaretama, lijekovima, različitim drogama i sl. No, možete biti ovisne i o osjećajima, ljudima, odnosima, siromaštvu, materijalnim stvarima, duhovnim praksama… Pitanje je samo granice kada ta ovisnost postaje štetna za vas.

Ako vas zanima kako osvijestiti i iscijeliti svoje skrivene i vidljive štetne ovisnosti te raditi s klijentima koji su ovisnici, ovo je radionica za vas!

Radionica će vam pomoći da otkrijete duboku povezanost između prividno sasvim različitih ovisnosti i ovisničkih ponašanja.

Sa znanjima stečenima na radionici moći ćete pomoći sebi, klijentima i preventivno djelovati prema vašoj djeci, koja su najosjetljivija na kreiranje ovisničkog ponašanja.


Ženske teme Ovisnosti i kako ih riješiti ThetaHealing tehnikom

U intimnoj i podržavajućoj zajednici više od 40 theta praktičarki, a uz energetsku podršku učiteljica Nade i Beti naučit ćete:

 • zašto su ljudska bića ovisna i kako znati granicu kada ta ovisnost postaje štetna za vas
 • što je zajedničko svim vrstama štetnih ovisnosti i zašto vrlo lako prijeđemo granicu ka štetnoj ovisnosti
 • koja je dublji uzrok svake štetne ovisnosti – koje emocije tražite, traume i zamrznutost u prošlosti, genetika koja vas uvjetuje,
  dovršavanje karmičkih priča, navike kojih se ne možete osloboditi
 • kako riješiti ovisnost o boli, kroničnom manjku novca ili uvijek istom tipu muškarca
 • povezanost između blokirane čakre i sklonost određenoj ovisnosti
 • kako raditi i iscijeliti štetne ovisnosti
 • kako pristupiti radu s klijentima koji su ovisnici
 • kako prevenirati ovisnosti kod djece

Radit ćete niz energetskih i interaktivnih vježbi kojima ćete promijeniti neuronske puteve i vašu DNK te očistiti tijelo od ovisnosti:

 • zatvaranje viška receptora na stanicama tijela za supstance i osjećaje koje ste godinama „hranile“
 • povlačenja fragmenata duše od te ovisnosti i energetsko razvezivanje od supstance ili osjećaja
 • čišćenje gena ako se radi o genetskoj ovisnosti i stvaranje novih gena u
  vašoj DNK koji će nositi novu informaciju o supstanci o kojoj su bili ovisni vaši pretci

Ženske teme Ovisnosti i kako ih riješiti ThetaHealing tehnikom

Radom na podsvjesti te energetskim radom na auri, DNK, fragmentima duše i našim stanicama, podržavate vašu svjesnu odluku o prestanku ovisničkog ponašanja.


Radionica “Ženske ovisnosti i kako ih se osloboditi” 4. dio je programa “Ženske teme 2023″, koji se sastoji od 8 dijelova, a održava se u Zagrebu i online. Radionica je otvorena za sve sa završenim Osnovnim DNK2 ThetaHealing® tečajem, bez obzira jesu li pohađali prošle dijelove programa “Ženske teme”. 


Više o cijelom programu “Ženske teme 2023” pročitajte: ovdje. Ako se odlučite za čitav program, dobit ćete audio snimke prethodnih radionica.


CIJENA OVE RADIONICE
53,00€ / 399,32 kn

CIJENA CIJELOG PROGRAMA
300,00 € / 2260,35 kn – PAKET svih 8 dijelova
Možete ići dio po dio i plaćati dio po dio ili doći samo na one koji vas zanimaju. U tom slučaju će vas ispasti 424€ (53€ x 8 dijelova), pa je bolje uzeti paket.


Ako niste završile Osnovni DNK2 ThetaHealing® tečaj ovo je izvrsna prilika da se na njega prijavite. Tečaj traje tri dana – petak od 17 do 22 sata, te subotu i nedjelju od 10 do 18 sati. Sljedeći termini Osnovnog tečaja:

Više informacija o Osnovnom DNK2 ThetaHealing tečaju pronađite ovdje. Prijaviti se na Osnovni tečaj možete ovdje

PRIJAVE:

Obavezna prijava na “Ženske teme” preko donje prijavnice. Ako se želite prijaviti samo na radionicu “Ženske ovisnosti i kako ih se osloboditi” odaberite 4. dio.

Prijavljeni će dobiti link za uključivanje u Zoom ODMAH nakon ispunjavanja prijavnice, u automatskom odgovoru na email koji ste upisali prilikom prijave. Radionica se održava uživo u prostoru Theta Centra u Zagrebu i ISTOVREMENO preko programa Zoom.

Veselimo se vašem dolasku!

 
 
 
Prijavnica za Theta program: Ženske teme
 

.

 
 
Upisom u gornji obrazac i pritiskom na tipku “Prijavi se”, suglasni ste da možemo obrađivati Vaše informacije sukladno s Općom odredbom o zaštiti osobnih podataka (General Data Protection Regulation – “GDPR”). Izjavu Theta Centra o zaštiti vaših podataka možete pročitati na ovom linku:
http://www.thetacentar.com/izjava-o-privatnosti/