Theta program: Mala škola emocija


Gdje: Zagreb + ONLINE, Okićka 25, Theta Centar
Kada: Prvi dio programa održava se 26.01. od 18:00 do 22:00
Cijena: 53 eura jedna radionica, 260 eura čitav program
Snimke radionica dostupne svima koji upišu program!


Nakon velikog uspjeha theta programa “Mala škola emocija” u 2021. i 2022. godini, ponavljamo naš program u podržavajućoj zajednici theta praktičara u 2024. godini! 

Emocije su način na koji vaša duša komunicira s vama. Kada osluškujete svoje emocije i ispunjavate svoje potrebe, onda živite svoju svrhu i radostan život.

Koliko god neugodna emocija bila, ona je tu kako bi vam pomogla da živite svoje istinsko ja, svoju autentičnost. Ona je signal vaše duše koji vam jasno govori jeste li na vašem duhovnom putu (osjećate sreću, veselje, ugodu, mir, zadovoljstvo, uzbuđenje i sl.) ili ne slušate svoje želje i potrebe (osjećate manjak vlastite vrijednosti, odbačenost, ljutnju, sram, strah, tugu, krivnju, ljubomoru i sl).

Sve emocije su zdrave i prirodne. Ne postoje dobre ili loše emocije. Samo ugodne ili neugodne. Kada ih osluškujete, priznajete, izražavate i protočni ste, one traju svega nekoliko minuta i iz njih učite predivne istine o sebi, svojim željama i potrebama.

Kada potiskujete emocije, one izazivaju fizičku bol. Ako godinama držite u sebi tugu, ljutnju ili zamjeranje, one mogu uzrokovati brojne bolesti i poremećaje. Iza svake bolesti postoji potisnuta emocija.

Američki pisac Henry Miller je rekao da samo potpuno prihvaćanje najgoreg u nama i s punim razumijevanjem je jedini put da to promijenimo. 

Zato ćete se kroz ciklus od 6 radionica suočiti s najnižim vibracijama emocija pohranjenima u vama, otpustiti ih, zatvoriti lekcije i ući u visoke vibracije vrlina i ljepote života. Uz vodstvo i energetsku podršku ThetaHealing učiteljice Beti i kolega praktičara, otvorit ćete se za kreiranje života kakvog si želite i zaslužujete te dozvoliti sebi duboki preobražaj (iz gusjenice u leptira) koji proizlazi iz tog procesa.

Theta program Mala škola emocija 2024 Theta Centar

Polaznici programa “Mala škola emocija” istaknuli su svoju zahvalnost energijom zajedništva, suosjećanja, podrške i iskrene ljubavi na dosadašnjim druženjima u Theta Centru. U krugu theta praktičara jednostavno nema tabu tema, srama ili osjećaja manje vrijednosti. Evo što su neki od polaznika napisali:

Mala škola emocija za mene je bila vrlo važna, za mene je ova bila zapravo velika škola i voljela bih ju točnije nazvati Malom školom velikih emocija jer je za mene ona bila upravo to, otkriće da su moje emocije velike i da na njih imam potpuno pravo. Mala škola velikih emocija za mene je bio veliki prvi korak u učenju i spoznaji što su to zapravo emocije, kako nam one služe, koja je njihova svrha u životu i kako je njihova važnost u mom životu jako bitna i velika. Najveće olakšanje donijela mi je spoznaja da JA na svoje emocije IMAM PRAVO, po prvi puta sam u životu zaista osjetila i postala svjesnija da sam ja, upravo ja bitna, da značim. JA sam bitna i točka – jedino je znanja za koje sam shvatila da mi je potrebno i bitno da se ostvarim na svim životnim područjima i da živim punim plućima te sam odlučila da ga naučim primjenjivati kao svoj zakon od danas pa nadalje.

Kao tipu s često dominantno racionalnim pristupom, motivacija za radionicu mi je bila želja da bolje osjetim i shvatim što su emocije, kako da ih prepoznam, kako da ih izrazim, ne potiskujem, uživam u njima i oslobađam na zdrav način. Sa svakom novom temom uviđao sam slojeve mojih zaštita i nesigurnosti koje me nastoje držati u poznatom, zaštićenom, ‘sigurnom’, ali često pod cijenu nepotpunog pristupa sebi i životnim radostima. Uvidio sam da mi proces pomaže osloboditi se iz poznatog i ‘sigurnog’ te živjeti u sadašnjosti i punije. Sudjelovanjem i radom na radionicama sagledavao sam i skidao te slojeve – malo po malo uklanjao viškove i oslobađao sebe u suštini. Ove aktivnosti vidim kao proces gdje se uz korištenje theta healing alata te uz podršku grupe i pod vodstvom sjajne učiteljice na zabavan način razvijamo i dolazimo do super rezultata. Ujedno zastrašujuće i oslobađajuće. Osjećaj veće slobode, samopouzdanja te povećanog razumijevanja i empatije prema sebi i drugima nagrade su koje dolaze uz uživanje u samim aktivnostima i društvom u grupi.

Ono sto mi je Mala škola emocija pokazala jest koliko toga mi držimo u sebi a da toga nismo svjesni. Ono sto mi je ovaj program donio je neopisivo zadovoljstvo i mir te značajno veselje u život i nove predivne duše te neke nove projekte. Skidam kapu Beti jer toliko toga nam je dala a najvise te pozitive i prihvaćanja koje je barem meni trebalo na dubljem nivou. Svakom theta prakticaru  bih preporučila jer kao sto je bilo u opisu narast ćete kao ljudi i stojim iza toga svojim svjedočenjem. Hvala od srca :)

Na programu učite:

 • jasno spoznati i definirati emocije koje proživljavate i nosite u sebi
 • kako upravljati emocijama, umjesto da one upravljaju nama
 • na koji način pojedine emocije utječu na vaše fizičko zdravlje
 • što je i kako povećati svoju emocionalnu inteligenciju 
 • otpustiti neugodne emocije i naučiti iz njih 
 • iscijeliti šok, stres i traumu
 • iscijeliti bolesti i poremećaje uzrokovane emocijama
 • osloboditi se duboko ukorijenjenih blokirajućih uvjerenja povezanih s emocijama koje ste proživljavali
 • oprostiti i biti zahvalni
 • opustiti se, prepustiti i živjeti lakoću života
 • povezati se i ostati u energiji visokih vibracija vrlina
 • otvoriti se za energiju kreiranja iz visokih vibracija

Svaka radionica unutar programa traje ukupno 4 sata (18:00 do 22:00 sata) i uključuje:

 • definiranje i raspoznavanje emocija koja su tema radionice
 • vježbe vezane uz konkretne emocije
 • otpuštanje i iscjeljivanje od trauma
 • testiranje liste blokirajućih uvjerenja 
 • rad na vjerovanjima s kolegama theta praktičarima tijekom kojeg ćete izvući i razriješiti programe vezane za svaku od pojedinih emocija, te zamijeniti ih adekvatnim uvjerenjima, osjećajima i vrlinama
 • spuštanje instalacija vezanih uz konkretne emocije
 • grupno iscjeljivanje fizičkih posljedica konkretnih emocija
 • jednostavne svakodnevne zadatke za vježbanje prisutnosti i podizanje vibracija

Program se održava u Zagrebu i online ISTOVREMENO, dva puta mjesečno. Snimke radionica su dostupne za sve koji upišu program.

Moguće je kombinirati dolazak uživo i dolazak online u sljedećim terminima:

1. DIO: Strah i panika
ZAGREB + ONLINE: 26.01.2024. od 18 do 22 sata

2. DIO: Tuga, sram i krivnja
ZAGREB + ONLINE: 08.02.2024. od 18 do 22 sata

3. DIO: Zamjeranje, ljubomora i zavist
ZAGREB + ONLINE: 23.02.2023. od 18 do 22 sata

4. DIO: Ljutnja, bijes i mržnja
ZAGREB + ONLINE: 07.03.2023. od 18 do 22 sata

5. DIO: Oprost i zahvalnost
ZAGREB + ONLINE: 22.03.2023. od 18 do 22 sata

6. DIO: Ljubav i sreća
ZAGREB + ONLINE: 12.04.2023. od 18 do 22 sata

Puno je bolje da prođete sve emocije cijelog programa jer ćete narasti kao osoba. Često se rješenje za naš život nalazi tamo gdje ga ne vidimo.

CIJENA PROGRAMA

260 EUR za cijeli program

53 EUR za pojedini dio ako želite ići jedan po jedan dio ili uzeti samo određeni dio s kojim se u životu najviše mučite. U tom slučaju je cijena programa 318 EUR.

Ovaj će program biti dostupan na našoj online platformi za sve koji ga upišu. Snimke možete poslušati kada god vam odgovara i koliko god puta želite. Snimke će biti dostupne do 01.06.2024. Ako se prijavite samo na jednu radionicu unutar programa, imat ćete pristup snimci samo toj radionici.

Polaznicima tečajeva Theta Centra omogućeno je i plaćanje programa “Mala škola emocija” u tri rate. 


Voditeljica programaBeti Mihajlović
mag. oec. marketing + učiteljica ThetaHealing®-a


Mala škola emocija, koju je naša divna polaznica nazvala “Malom školom velikih emocija”, jedan je poseban program kroz kojeg sam i sama rasla kao osoba i učiteljica. Iznimno sam zahvalna što sam mogla svjedočiti dubokim iscjeljivanjima iz moćne energije grupe.

I sama sam puno puta u životu potisnula svoje emocije, skrivala ljutnju ispod tuge ili sram ispod “sve je super”, omalovažavala važnost mojih osjećaja i radila puno toga protiv sebe kako bih bila voljena, podržana i osjećala se dijelom zajednice. Oslobađajuće je moći biti svoj i vidjeti da i dalje imaš ljubav i podršku drugih, i kad plačeš i kad se ljutiš i kad si tužan. Uvijek si vrijedan ljubavi.

Vjerujem da sve mi imamo puno toga za naučiti jedne od drugih. Veselim se našim druženjima :)


Sudionici u prostoriji uživo i sudionici koje su ONLINE će sudjelovati na identičnom događaju i moći će imati međusobnu interakciju, te raditi vježbe zajedno, pomoću novo postavljenog sustava kamera, ekrana i mikrofona.


PRIJAVE:

Program je namijenjen theta praktičarima koji su završili najmanje Osnovni DNK2 ThetaHealing® tečaj.

Ako niste završili Osnovni tečaj ovo je izvrsna prilika da se na njega prijavite. Tečaj se održava 09.02. – 11.02.2024. u Zagrebu, online i Rijeci.

Ako nemate Osnovni tečaj i prijavite se na termin tečaja u 2. mjesecu, možete sudjelovati na prva dva dijela programa “Mala škola emocija”, a nakon tečaja odraditi dio sa radionica za koji vam je potrebno znanje o tehnici rada na vjerovanjima koja se uči na Osnovnom tečaju.

Više informacija o Osnovnom tečaju pronađite ovdje.

Obavezna prijava na program “Mala škola emocija” preko donje prijavnice.

Prijavljeni će dobiti link za uključivanje u Zoom ODMAH nakon ispunjavanja prijavnice, u automatskom odgovoru na email koji ste upisali prilikom prijave. Radionica se održava uživo u prostoru Theta Centra u Zagrebu i ISTOVREMENO preko programa Zoom.

Veselimo se vašem dolasku!

 
 
 
Prijavnica za Theta program: Mala škola emocija
 

.

 
 
Upisom u gornji obrazac i pritiskom na tipku “Prijavi se”, suglasni ste da možemo obrađivati Vaše informacije sukladno s Općom odredbom o zaštiti osobnih podataka (General Data Protection Regulation – “GDPR”). Izjavu Theta Centra o zaštiti vaših podataka možete pročitati na ovom linku:
http://www.thetacentar.com/izjava-o-privatnosti/