Program Theta Centra na bosanskim piramidama

 
 

Posjetite nastariju pronađenu civilizaciju na Zemlji, povežite se sa svojim duhovnim naslijeđem i doživite moćna duhovna i fizička iscjeljenja

 
 

Preduvjet: Otvoreno za sve!
Vrijeme: od 25. do 26. svibnja 2024. godine POPUNJENO!
Novi termin: od 25. do 29. rujna 2024. godine
Mjesto: Bosanska dolina piramida, Visoko, Bosna i Hercegovina

Theta tim organizira program na Bosanskim piramidama 2024. godine u 2 termina – svibanj i rujan 2024. godine. Termin za svibanj je popunjen, a svoje mjesto za termin u rujnu možete osigurati tako što ispunite prijavnicu na dnu objave i uplatite kotizaciju.

Program obuhvaća brojne radionice, predavanja i meditacije na energetski moćnim lokacijama, druženje sa drugim dušama na ovom duhovnom putovanju, šetnje u prirodi, yogu, vježbe dubokog disanja u tunelima i punjenje energijom na svim nivoima. Obilaskom kompleksa Bosanske doline piramida uz stručno vodstvo saznat ćete više od 33.000 godina staroj drevnoj civilizaciji, koja je iza sebe ostavila veličanstevene građevine napravljene od nama još nedostižne tehnologije.

 
 

Tuneli Ravne

 
U blizini najveće piramide Sunca otkriveni su podzemni tuneli, čija iskapanja i dalje traju. Riječ je o golemom labirintu tunela na više razina, od kojih je tek dva i pol kilometra iskopano. Čišćenje tunela radi se ručno i dalje, sa ciljem iskapanja onog dijela tunela koji vode do središta Piramide Sunca.
 
Tuneli su zasada najistraženiji i najzanimljiviji dio ovog projekta. U njima vladaju savršeni uvjeti za zdravlje ljudskog tijela, te privlače ljude diljem svijeta da posjete ovo mjesto i dožive neku vrstu tjelesnog ili duhovnog iscjeljenja, prosvjetljenja, spoznaje ili uvida.
 
 
 

Keramički monolitni
blokovi

 

Elektromagnetsko zračenje i
negativni ioni

 
         
 
U tunelima su pronađeni monolitni keramički blokovi sa velikim kvarcnim kristalima. Postoji teorija da su tuneli nekad služili kao svojevrsno liječilište zbog svog iscjelujućeg efekta na ljudsko zdravlje. Smatra se da važan doprinos tome daju upravo monlitni blokovi. Neki od njih nalikuju na ljudske organe i kad im se približite možete osjetiti njihovo djelovanje na vaše tijelo.
 
U tunelima pronađeni keramički monolitni blokovi odašilju elektromagnetsko zračenje od 28.000 Hz, što povoljno utječe na razne biološke procese u organizmu čovjeka. Oni također pridonose održavanju stalnog stvaranja negativnih iona u zraku. Kada udišete taj zrak događaju se brojni blagotvorni procesi u vašem tijelu uključujući i povećanje broja bijelih krvnih zrnaca.
 
 
Tuneli intenzivno napune i energiziraju tijelo, um i duh. Nakon posjeta tunelima obično 2 tjedna do 6 mjeseci osjećate pregršt energije za rad i život. Postoje brojna svjedočanstva ljudi koji se iscijelili u tunelima. Jedna od naših polaznica došla je sa na program sa slomljenom nogom i vratila se doma sa savršeno iscijeljenom kosti. Razna druga oboljenja su također jednostavno nestala. Obiteljski odnosi se poprave, svijest se proširi, nestanu neke traume, povoljno djeluju na respiratorni sustav, reumu, uravnotežuje se krvni tlak, regulira šećer u krvi… Na stranicama drugih organizacija možete pronaći detaljna svjedočanstva i znanstvena istraživanja.
 
Tri izvora energetskog zračenja koji negativno utječu na ljudski organizam (kozmička, zemaljska radioaktivna, ionizirajuća) i tri mreže koje imaju štetno djelovanje po čovjeka (Hartmanova, Kurijeva i Šnajderova mreža) u tunelima imaju vrijednost nula. Iz tog razloga ljudski organizam se u tunelima “napokon” može opustiti, jer je inače stalno pod “napadom” tih zračenja bilo gdje na planeti Zemlji.
 

Tuneli su za ljudski organizam jedno od najsigurnijih i najzdravijih mjesta na planeti Zemlji.

 

Civilizacija koja je napravila tunele imala je sofisticirana znanja o elektromagnetskom zračenju i funkcioniranju ljudskog organizma.

 
 

Piramide

 
 
Otkriveno je 6 piramida koje su još uvijek prekrivene zemljom i raslinjem. Nazvane su ovim imenima: Piramida Sunca, Mjeseca, Ljubavi, Zemlje, Zmaja i Šesta piramida. O njima ima napisano jako puno materijala i ako vas zanima možete pročitati na službenim stranicama Fondacije “Arheološki park: Bosanska piramida Sunca”. Građene su po principima svete geometrije i imaju najsavršeniju orijentaciju prema sjeveru od svih piramida na Zemlji.
 
Piramida Sunca je načinjena od posebne vrste betona koji je jači i bolji od svih modernih betona i sadrži sitne kristale u sebi. Samim time je jedna gigatska kristalna građevina. Piramide u Bosanskoj dolini piramida odašilju frekvenciju 28.000 Hz. što čini ulazak u meditaciju nevjerojatno laganom! Svi energetski programi na piramidama su pojačani. Čini se da su one neka vrsta energetskih mašina, koje proizvode životnu silu i odašilju je na svoju okolinu. Samtra se da se njihov utjecaj osjećao kilometrima oko piramida. Danas je on limitiran na usko područje na i oko piramide.
 
Piramida Sunca odbija vodu i građena je po muškom principu dok je Piramida Mjeseca građena po ženskom principu, te skuplja vodu i pretpostavlja se da je ispod nje podzemno jezero.
 
 
 
 

Program Theta Centra na piramidama

 
 

5 dana vođenih programa + snimanje aura kamerom prije i nakon programa

 

Prije odlaska: Snimanje aura kamerom

Prije odlaska na duhovno putovanje na Bosanske piramide, snimit ćemo vašu auru i stanje čakri sa specijalnom aura kamerom. Dobit ćete detaljan izvještaj na 24 stranice koji će vam dati uvid u područja neravnoteže u vašem energetskom polju. Na tim neravnotežama ćete raditi tijekom našeg petodnevnog programa u iscjeljujućoj energiji Bosanskih piramida. Desetak dana nakon povratka s programa, imat ćete priliku ponoviti snimanje i vidjeti energetske promjene u vašem polju. Dosadašnje iskustvo vođenja programa na Bosanskim piramidama pokazalo je moćne rezultate u povećanju energije čakri i same aure kod naših polaznika, Više o našem aura kameri možete saznati ovdje.

 

1. DAN: Dolazak u Visoko

 

Prema Visokom krećemo iz Zagreba u 9 sati ujutro te uz pauzu za ručak dolazimo u hotel Piramida Sunca u 18 sati. Nakon smještaja u sobe i večere okupljamo se na stručnom predavanju Ilcha Nikolovskog koje otvara novi pogled na značenje i povijest ljudske civilizacije u kontekstu piramida u svijetu i u Bosni. Ilcho je istraživač energije piramida i stručni vodič za bosansku dolinu piramida. Predstavnik je međunarodne HUESA organizacije u BiH, zadužen za istraživanje pozitivnog utjecaja energije piramida na ljudsko zdravlje i duh. Nakon predavanja uživat ćete u opuštajućoj kupki gonga i zvučnih zdjela koju vodi zvučna terapeutkinja Ines Richter.

 

2. DAN: Tuneli i Piramida Sunca

 
 
PROGRAM 2. DAN:
 
 • Doručak
 • Obilazak tunela
 • Posjet vrhu Piramide Sunca
 • Posjet Arheološkom parku gdje je otkopan dio piramide
 • Meditacija povezivanja s dolinom piramida na vrhu Piramide Sunca
 • Ručak
 • Aktivacija nulte čakre “Zvijezde zemlje”
 • Pokretanje životne energije kroz devet čakri
 • Iscjeljivanje kroz energiju Piramide Sunca
 • Yoga na zalazak sunca
 • Večera
 • Ponovni posjet tunelima prema želji

Jutro drugog dana programa posvećeno je istraživanju tunela uz stručno vodstvo službenih vodiča Fondacije “Arheološki park: Bosanska piramida Sunca”. Prvi ulazak u tunele ispod doline piramida je poseban događaj za vaš cijeli organizam jer ćete se prvi put naći u stanju gdje na vaše stanice ne djeluju nikakva izvanjska zračenja na koja smo navikli od samog rođenja, od zračenja koja je proizvela naša civilizacija, poput telekomunikacija, sve do kozmičkih zračenja. U tom stanju možemo se s lakoćom fizički regenerirati, a duhom ući dublje u sebe. Nakon prvog ulaska u tunele, možda ćete osjetiti potrebu da se odmorite i da se taj suptilni ali veoma moćan utisak u vama slegne. Svakim sljedećim ulaskom u tunele brže se navikavamo na te blagotvorne i optimalne uvjete za duh i tijelo, te prirodno ulazimo u stanje meditacije, duhovnih uvida i duboke životne radosti i zahvalnosti.

Nakon posjete tunelima obilazimo zapadni i sjeverni dio Piramide Sunca. Zapadni dio vodi do vrha piramide s kojeg puca pogled na čitavu Bosansku dolinu piramida. Vaš vodič Ilcho Nikolovski pokazat će vam točne lokacije svih piramida u dolini te vas odvesti na mjesto na samom vrhu piramide gdje su izmjereni skalarni valovi, na kojem će učiteljica i majstorica ThetaHealing tehnike, Nada Šegvić, za cijelu grupu održati vođenu meditaciju povezivanja s Bosanskom dolinom piramida. Istovremeno će druga skupina ići na sjever u arheološki park gdje je otkriven vegetacijski pokrov i vidljivi su betonski blokovi koji čine piramidu, kao i mini-ulaz u piramidu gdje je jedino mjesto (zasad) gdje možete ući ispod blokova. Stručni vodič fundacije objasnit će vam zašto je samo maleni dio piramide otkriven za javnost i kako je dokazano da je Piramida Sunca najveća i najstarija piramida na svijetu za koju trenutno znamo.

Poslije ručka timovi se zamijenjuju, a potom se opet okupljamo u dolini Piramide Sunca na vođenom programu aktivacije nulte čakre (koja se nalazi ispod našeg fizičkog tijela), pokretanja životne energije kroz devet čakri i iscjeljivanje kroz Piramidu Sunca. Program vode ThetaHealing učiteljice Nada Šegvić i Beti Mihajlović.

Za kraj SUNSET YOGA za sve na livadi posebno osmišljenoj za sunset yogu s energetskim labirintom kroz koji se hoda, u blizini vrha piramide Sunca. Prolaskom kroz labirint možete se energetski očistiti, otpuštajući staru energiju/programe/tegobe/emocije koji vam više ničemu ne služe i upijajući novu životnu energiju. Labirint je izgradila organizacija HUESA i inače je moćan taj dizajn labirinta, ali s obzirom da je izgrađen uz piramidu, njegovo djelovanje je još više pojačano!

Za sve je organizirana večera, a oni koji žele mogu o vlastitoj organizaciji ponoviti posjet tunelima. Važno je samo da ponesete sa sobom vašu oznaku s imenom, koju ćete dobiti na početku programa, jer vam ona služi kao posebna propusnica za tunele.

 

3. DAN: Tuneli i Piramida Mjeseca

 
 
PROGRAM 3. DAN:
 
 • Doručak
 • Obilazak tunela
 • Vođena meditacija u hodu do Piramide Mjeseca i nazad (mogućnost organiziranog prijevoza)
 • Posjet vrhu Piramide Mjeseca
 • Stručno predavanje ovlaštenog vodiča o Piramidi Mjeseca na vrhu piramide i obilazak pronalazaka
 • Ručak na vrhu Piramide Mjeseca
 • Aktivacija muške i ženske energije kroz Piramidu Sunca i Piramidu Mjeseca
 • Iscjeljenje karme kroz sjeverni i južni mjesečev čvor
 • Manifestiranje izobilja kroz energiju Piramide
 • Večera
 • Ponovni posjet tunelima prema želji
 

Ponovni jutarnji obilazak tunela za sve i samostalna jutarnja meditacija u tunelima. Nakon prvog ulaska u tunele sa vodičem, sve ostale dane samostalno birate svoje idealno mjesto za meditaciju i upijanje blagotvornih djelovanja tunela.

Do Piramide Mjeseca idemo kroz meditaciju u hodu, posebno iskustvo kroz koje će vas voditi majstorica učiteljica Theta iscjeljivanja Nada Šegvić. Za one koji ne mogu hodati, organiziran je prijevoz. Piramida Mjeseca je u privatnom vlasništvu, gdje će vas dočekati vlasnik i voditelj odličnog domaćeg restorana. Nakon odmora vaš vodič Ilcho Nikolovski objasnit će vam kako je došlo do otkrića Piramide Mjeseca, kako je izgrađena i koje su njene energetske specifičnosti. Vidjet ćete otkrivene dijelove piramide koja ima sasvim drugačiju građu i energetsko djelovanje nego Piramda Sunca. Slijedi vrhunski bosanski ručak.

Svatko će imati vremena za sebe na vrhu piramide i za sudjelovanje u programu koje će voditi članovi Theta Centra – ThetaHealing učiteljice Nada Šegvići Beti Mihajlović te ThetaHealing praktičarka Marija Ćorić. Povratak s Piramide Mjeseca je meditacijom u hodu ili prijevozom (prema želji) nakon čega slijedi večera i možete prema želji samostalno ponovno posjetiti iscjeljujuće tunele

 

4. DAN: Tuneli, Tumulus i druženje

 
 
PROGRAM 4. DAN:
 
 • Doručak
 • Iscjeljenje kroz disanje u tunelima Ravne
 • Posjet Tumulusu
 • Radionica kontaktiranja duhovnih vodiča na vrhu tumulusa
 • Ručak
 • Slobodno poslijepodne za obilazak Visokog ili Sarajeva
 • Večera i druženje u podnožju Piramide Sunca uz paljenje krijesa, gong kupku i vođenu meditaciju punog Mjeseca
 
Ujutro jedna grupa ide u tunele, ali ovaj put uz stručno vođenje vježbi disanja s učiteljicom Nadom Šegvić. Disanje tunelskog zraka prepunog negativnih iona blagotvorno djeluje na naša pluća i na stanje u našem krvotoku. Negativnii ioni čiste viruse i druge patogene iz našeg sustava. Uz vježbe disanja aktivira se protok naše životne energije, a u tunelima će taj proces biti višestruko pojačan.
 
Druga grupa ide na Tumulus, koji je jedna vrsta piramide, kružnog oblika u Dolini bosanskih piramida. Tumulus je visok svega 32 metra i oko njega je napravljen spiralni put koji vodi do vrha. Spirala ima posebnu energetsku moć, bila je i simbol Atlantide, pronađen na raznim arheološkim nalazištima po svijetu. Spiralni put je popločen megalitnim kamenim blokovima do 10 tona u 2 sloja. Tumulus također emitira konstatno elektromagnetsko polje frekvencije 28.000 Hz, a mnogi intuitivci na njemu osjećaju snažan duhovni portal. Taj energetski vrtlog, odnosno portal, na vrhu tumulusa koristit ćemo za komunikaciju s duhovnim vodičima, ili prema želji s bićima iz drugih dimenzija, graditeljima piramida, anđelima, preminulima, itd. U ovu meditaciju vodit će vas učiteljica Beti Mihajlović.
 
Nakon zamjene timova, idemo na ručak, a zatim imate slobodno vrijeme za obilazak Viskog ili Sarajeva ili nešto treće po želji i osjećaju. Navečer slijedi večera i druženje u podnožju Piramide Sunca kod našeg domaćina Ilche Nikolovskog, uz paljenje krijesa, gong kupku koju vodi Ines Richter i meditaciju povezivanja s moćnim punim mjesecom iznad Piramide Sunca naše praktičarke Marije Ćorić.
 

5. DAN: Posjet kamenim kuglama i povratak u Zagreb

 
 
PROGRAM 5. DAN:
 
 • Doručak
 • Posjet tunelima Ravne
 • Posjet arheološkom parku kamenih kugli u Zavidovićima i najvećoj kamenoj kugli na svijetu
 • Ručak kod najveće kugle na svijetu i vrijeme za odmor
 • Povratak u Zagreb
 
 
Nakon doručka i posljednjeg ulaska u tunele Ravne, vozimo se 100 kilometara sjeverno od Visokog gdje se nalaze najveće kamene kugle u svijetu. Kamene kugle nepoznate su namjene i podrijetla, nalaze se po cijelom svijetu i imaju zanimljiva elektromagnetska i energetska svojstva čime djeluju na svijest čovjeka. Najveća takva otkrivena je u mjestu Zavidovići u srednjoj Bosni te ćemo uz nju imati vrijeme za odmor i organizirani ručak. Čini se da ona ima neke veze sa srčanom čakrom jer fizički doticaj s kuglom čini da se čovjek počne opuštati i da mu se počne otvarati srce, lakše diše i širi mu se prostor u grudnom košu. Materijal kugli u Zavidovićima ima još dodatnih svojstava jer se s njime može i po pametnom telefonu upravljati ako je energetski napunjen. Ako se isprazni ne radi. Materijala nema u prirodnom obliku u okolici, što je jedan mogući indikator da su napravljene umjetno i dovezene na tu lokaciju. Nakon ručka i odmora krećemo prema Zagrebu. Planirani povratak u Zagreb je u 19 sati.
 

Iskustva s prethodnih programa na Bosanskim piramidama

 

Na našim programima na Bosanskim piramidama u svibnju i rujnu 2023. godine sudjelovalo je zajedno više od stotinu polaznika. Mnogi od njih doživjeli su duboka duhovna iskustva na samom programu i velike životne promjene nakon njega. Veliki broj njih je svoja iskustva podijelilo s nama, a na linku u nastavku možete pročitati neka od iskustava i pogledati galerije fotografija sa programa.

 

Prijave na program Theta Centra

 
OTVORENO ZA SVE
Svatko nam se može pridružiti na ovom programu. Nije potrebno biti theta praktičar.
 
CIJENA:
620€ za cijeli program – za RANE prijave i uplatu kotizacije do 01.09.2024.
710€ za cijeli program – za KASNE prijave i uplatu kotizacije od 01.09.2024.
Ovaj program Theta Centra održava se po treći put zbog velike potražnje. Broj mjesta je ograničen. Osigurajte svoje mjesto na vrijeme!
 
ROK PRIJAVE :
U slučaju slobodnih mjesta, prijave primamo najkasnije 7 dana prije početka programa, do 18.09.2024.
 
CIJELI PROGRAM UKLJUČUJE:
Snimanje aura kamerom prije i nakon polaska, vozite se s nama iz Zagreba i natrag za Zagreb, 3 obroka dnevno u Visokom (doručak, ručak i večera) su vam organizirana te dva ručka dok smo na putu, smještaj u hotelu u dvokrevetnim sobama, dobivate propusnicu za 5 dana tunela i Arheološkog parka, stručne vodiče na svakom lokalitetu, prijevoz unutar Visokog vam je osiguran od lokaliteta do lokaliteta, 3. dan navečer vam je omogućeno sudjelovanje u velikoj sunset yogi HUESA organizacije, sudjelovanje na svakoj radionici Theta Centra (otvorene su za sve, nije potrebno biti Theta praktičar) i na svakoj vođenoj meditaciji.
 
MOGUĆNOST PLAĆANJA:
Obavezna je nepovratna kotizacija od 250€. Ostatak se plaća do početka programa. Detalje u vezi plaćanja ćete dobiti nakon što ispunite prijavnicu.
 
KONTAKT:
Email za piramide: tc.piramide@gmail.com
Broj telefon: +385976451492
 
 
 
 
 
Prijavnica za program na Bosanskim piramidama
 
 
 
Upisom u gornji obrazac i pritiskom na tipku “Prijavi se”, suglasni ste da možemo obradivati Vaše informacije sukladno s Općom odredbom o zaštiti osobnih podataka (General Data Protection Regulation – “GDPR”). Izjavu Theta Centra o zaštiti vaših podataka možete pročitati na ovom linku:
http://www.thetacentar.com/izjava-o-privatnosti/
 
 
 

Sretno nam svima uz puno zabave, edukacije, osvještavanja i iscjeljenja!