Grupa za Theta meditaciju

Samo ulazak u theta stanje i bivanje u njemu iscjeljuje!

NAPOMENE:
1) Ponedjeljkom je ONLINE za sve gradove, a četvrtkom je UŽIVO samo u Zagrebu
2) Cijena paketa od 9 dolazaka smanjena je s 260 kn na 200 kn

U Theta Centru odvija se stalni program kroz cijelu godinu: grupu za theta meditaciju. Otvoreno je za svih koji žele meditirati u theta stanju za vlastito zdravlje, manifestiranje, opuštanje uma duha i tijela i sve druge benefite koje to stanje nosi.

DAKLE: za svih, svatko može doći, bez obzira na dob, spol, religiju ili prethodna znanja u vezi meditacij ili bilo kakve druge duhovne tehnike.

Grupa se održava svaki ponedjeljak i četvrtak od 19:00 do 20:00, kroz cijelu godinu. Ponedjeljkom je ONLINE, preko programa ZOOM, a četvrtkom je UŽIVO, u našem centru u Zagrebu, Okićka 25.

PRIJAVA:
Svatko se može pridružiti kad god želi, prijava je obavezna svaki put za ONLINE program (svaki put se trebate prijaviti ispočetka), kako biste dobili novi link za uključenje. Za program uživo nije potrebna prijava, samo dođite. Prijavnica za ONLINE program je na dnu ove stranice.

CIJENA:
40 kn/dolasku – to je 360 kn mjesečno jer ima 9 susreta mjesečno ili
22,22 kn/dolasku ukoliko kupite 9 dolazaka odjednom za 200 kn – možete iskoristiti bilo kad dok ih potrošite, nema roka trajanja. Tih 9 dolazaka možete uzeti za sebe ili dobiti kupone za njih i pokloniti nekome opuštajuć i revitalizirajuć program theta meditacije.

LOKACIJA:
Theta Centar Zagreb, Okićka 25
Theta Centar Rijeka, Šetalište Andrije Kačića Miošića 8a (privremeno ne održavamo meditacije u Rijeci)

PROGRAM:
5 – 10 min uvod i opuštanje
10 – 15 min uvođenje u theta stanje
15 – 25 min u theta stanju
15 min izlazak iz theta stanja
Vremena su približna i ovise o tome ima li neki susret temu ili je bez teme.

VODITELJI:
Program vode članovi Theta Centra i ponekad neki gosti: drugi praktičari i učitelji Theta iscjeljivanja. Možete više pročitati o nama ovdje:
http://www.thetacentar.com/o-nama/

ZAŠTO DOĆI NA PROGRAM?
BENEFITI THETA STANJA:
– Smanjuje stres i anksioznost
– Postizanje stanja duboke opuštenosti i mentalne jasnoće
– Povećanje verbalnih sposobnosti i kvocijenta inteligencije IQ
– Poboljšanje motiviranosti u životu
– Potiče žive, jasne i spontane mentalne slike
– Razvija kreativnost
– Ublažava ili potpuno uklanja bolove
– Smanjuje visoki krvni tlak
– Uravnotežuje razinu hormona
– Usklađuje lijevu i desnu polutku mozga
– Ubrzava manifestacije
– Povećava intuitivnivne sposobonosti

NAPOMENA 1:
Na ovom programu ne trebate išta raditi, djeliti iskustva ili raditi u parovima. Možete samo doći, opustiti se i biti vođeni u stanje duboke meditacije. Ako se želite družiti, to možete poslije i dapače, radovat će nas to, ali sam program nije obvezujuć na bilo koji način.

NAPOMENA 2:
Ovaj program je idealan za podizanje razine svjesnosti. Početnici će izvježbati ulazak u theta stanje, a napredni uživati u vodstvu i ući u duboku thetu i tamo manifestirati ponešeni snagom grupe.


PRIJAVA NA ONLINE MEDITACIJU:

 
 
 
Prijavnica za theta meditaciju
Kliknite na kvadratić i pričekajte da se upali zelena kvačica. Kad se upali zelena kvačica, stisnite na gumb "Pošalji prijavu".
 

.

 
 
Upisom u gornji obrazac i pritiskom na tipku “Prijavi se”, suglasni ste da možemo obrađivati Vaše informacije sukladno s Općom odredbom o zaštiti osobnih podataka (General Data Protection Regulation – “GDPR”). Izjavu Theta Centra o zaštiti vaših podataka možete pročitati na ovom linku:
http://www.thetacentar.com/izjava-o-privatnosti/