Nivoi postojanja

 
 
 
Preduvjet:
1. mogućnost: Osnovni DNK2, Napredni DNK2, Kopaj dublje, Intuitivna anatomija
2. mogućnost: Osnovni DNK2, Napredni DNK2, Kopaj dublje, Osnovni DNK2 Instruktorski, Napredni DNK2 Instruktorski
 
Nivoi postojanja je noviji tečaj Theta iscjeljivanja koji je dio DNK3 skupine tečajeva. Može se upisati nakon što se položi Intuitivna anatomija.
 
Tečaj je dopuna i proširenje DNK3 tečaja, ali nije potrebno položiti DNK3 da bi se upisalo ovaj tečaj. Svi DNK3 tečajevi (Odnosi prema svijetu, DNK3, Bolesti i poremećaji i Nivou postojanja) sadrže svoj dio moćnog DNK3 znanja.
 
Na ovom tečaju Vianna nas uči o paralelnim stvarnostima i kreiranju novih stvarnosti u tijeku ovog života. Kad ovladamo tim znanjima preokrećemo kreaciju iskustava i počinjemo stvarati nova pozitivna iskustva.
 
Prethodni tečajevi Theta iscjeljivanja uče nas o promjeni unutarnjeg svijeta i iscjeljivanju, dok nas ovaj tečaj uči o stvaranju potpuno nove stvarnosti koja dosada nije postojala.
 
Prolazeći znanja o nivoima postojanja i funkcioniranju svemira na duhovnim i materijalnim razinama dobivamo vježbe kojima možemo skrenuti tijek postojanja i razvoj događaja u ovoj zemaljskoj stvarnosti.
 
Kroz ovaj seminar učimo o kvantnoj mehanici metafizike i o početku samog života. Učimo kako otići u druge stvarnosti i prenijeti znanja i spoznaje od tamo natrag ovdje, te ih primijeniti u svakodnevnom, ljudskom životu.
 
U ovom seminaru Vianna daje najnaprednije vježbe povezane sa svakim nivoom postojanja. Od savijanja vremena, kontaktiranja majstora na 5. nivou do moćne primjene kristala. Učimo o antimateriji i crnim rupama, o spuštanju duša na Zemlju, o palim anđelima i zbivanjima u drugim stvarnostima. Učimo o anđelima, o zapisima planete Zemlje i tražimo kako primijeniti mudrost energije zakona za 6. nivoa postojanja. Za uspješnu primjenu vježbi danih na seminaru, potreban je iskusan praktičar, stoga je tečaj Intuitivne anatomije preduvjet za pohađanje.
 
Pogledajte kratak službeni video o nivoima postojanja izdan od instuta za Theta iscjeljivanje u Americi:
 
   
 
Tečaj traje 5 dana:
 
  • Srijeda 10:00 – 18:00
Pauza za ručak 13-14 sati
  • Četvrtak 10:00 – 18:00
Pauza za ručak 13-14 sati
  • Petak 10:00 – 18:00
Pauza za ručak 13-14 sati
  • Subota 10:00 – 18:00
Pauza za ručak 13-14 sati
  • Nedjelja 10:00 – 18:00
Pauza za ručak 13-14 sati
Po potrebi rade se i kraće pauze od 5 minuta za WC i osvježenje.
 
Svi polaznici tečaja dobivaju priručnik na hrvatskom jeziku i knjgu “7 Niova postojanja” Vianne Stibal, a po završetku tečaja dobiva se certifikat od THInK-a (Theta Healing Institute of Knowledge).
 

Tečaj u ZAGREBU:

 
Sljedeći termin tečaja: Početak: tečaj u pripremi Završetak: –
Lokacija: Okićka 25 , Theta Centar
Cijena: 6027.60 kn / (800 €)
Popust: 10 % popusta za prijave min 2 mjeseca prije početka tečaja
  20 % popusta za dolazak u paru s bračnim drugom (2 mjeseca prije)
Dodatne informacije: thetacentar.com@gmail.com
 
Za prijavu na tečaj molimo vas da ispunite prijavnicu:
 
Prijave traju do: tečaj u pripremi. Prilikom prijave potrebno je uplatiti nepovratnu kotizaciju u iznosu od 1000,00 kn / (132.72 €). Preostali iznos možete uplatiti zajedno s kotizacijom ili donijeti na dan početka tečaja od 09:30 – 10:00 sati. Detalje za uplatu kotizacije dobit ćete nakon što popunite prijavnicu.
 

Tečaj podučavaju:

Nada Šegvić i Siniša Bošković. Oboje imaju titulu Master & Certificate of Science of ThetaHealing®, najveće priznanje u ThetaHealing® tehnici koje dodjeljuje THInK-a (Theta Healing Institute of Knowledge).