Radionice i vježbaonice

 

VJEŽBAONICE

 
Preduvjet: Osnovni DNK2 tečaj
 
Naše sljedeće vježbaonice su:
 
 • 23.07.2022. od 18 do 21 sati u ZAGREBU
 • 27.07.2022. od 18 do 21 sati u RIJECI
 
Obavezna prijava preko prijavnice niže dolje.
 
TEMA VJEŽBAONICE ONLINE: Okretanje energije
Vježbanicu drži Nada
 
 
Zašto radimo kopanje u metodi Theta iscjeljivanja? Najčešće zato što smjer u kojem idemo u životu nam se ne sviđa, boli nas ili je nepovoljan.
 
Na ovoj vježbaonici Nada će pričati o dovršavanju lekcija, pronalaženju temeljnog programa i zaokretanju energije i smjera našeg života.
 
Kada je karma dovršena? Kad možemo krenuti dalje? Mnogi misle da taj trenutak trebamo čekati, ali istina je da taj trenutak čeka nas, da mi postanemo spremni. Mi postanemo spremni kad naučimo. To može biti bilo kad, nije potrebno čekati cijeli život da nam se “magično” spusti pravi tren.
 
Dođite na vježbaonicu i hajdemo vježbati okretati energiju i smjer svog života u smjer u kojem želimo ići.
 
 
CIJENA:
Energetska razmjena za organiziranje vježbaonice je 50 kn.
 
PRIJAVE: Prijave su obavezne preko sljedeće prijavnice:
 
 
 
 
Prijavnica za theta vježbaonice
 

.

 
 
Upisom u gornji obrazac i pritiskom na tipku “Prijavi se”, suglasni ste da možemo obradivati Vaše informacije sukladno s Opcom odredbom o zaštiti osobnih podataka (General Data Protection Regulation – “GDPR”). Izjavu Theta Centra o zaštiti vaših podataka možete procitati na ovom linku:
http://www.thetacentar.com/izjava-o-privatnosti/
 
 
CILJEVI VJEŽBAONICE
 
Cilj vježbaonice je da prakticirate theta rad sa drugim praktičarima, da vježbate ulaženje i izlaženje iz theta stanja i pronalaženje ograničavajućih i baznih vjerovanja. Utvrdit ćete rad na četiri nivoa vjerovanja i izvježbati vaše neurone da se povezuju sa energijom šire svijesti.

U paru s drugim praktičarem moći ćete raditi na određenoj problematici koja vas muči, koja vam se stalno ponavlja u vašem životu i koči u vašem duhovnom napretku. Ukoliko imate neku bolest, moći ćete raditi na otkrivanju uzroka bolesti i baznih vjerovanja koja su uzrokovala tu bolest.
 
Na vježbaonici imate stalnu podršku i pomoć od Nade i Siniše i imate priliku postavljati pitanja koja vas interesiraju.
Upoznat ćete i razmijeniti iskustva s drugim praktičarima i njihovim načinima rada.
 
Vježbaonice se održavaju jednom mjesečno. Za točan termin prijavite se na naš newsletter i bit ćete obaviješteni o terminu, ili pogledajte naslovnicu na kojoj je kalendar. Dobro je da na vježbaonicu ponesete bocu vode.
 
VRIJEME ODRŽAVANJA: Obično su vježbaonice od 18 do 21 sat, ali provjerite još na rasporedu na naslovnici jer ponekad znamo promijeniti satnicu ako je potrebno.
 
 
 
 

RADIONICE

 
  Preduvjet: Ovisno o radionici, ali minimalno Osnovni DNK2 tečaj
   
  Organiziramo ThetaHealing® radionice:
   
 
 • Napredna radionica
 
 • Radionica Bataka
 
 • Odnos prema Hrvatskoj
 
 • Cashflow™ radionica
 
 • Akašini zapisi radionica
 
Radionica će vam pružiti mogućnost da razjasnite i produbite bilo kakva pitanja vezana za različitu problematiku iscjeljivanja, otkrivanja baznih vjerovanja, manifestiranja i svega što vam je ostalo nerazjašnjeno nakon tečajeva. Također na njima se obrađuju teme koje nisu dio službenih tečajeve kako bi se nadopunilo praktičarevo znanje.
 
 
 
Važno!
Radionice i vježbaonice organiziramo periodički po potrebi, pogledajte na kalendar na naslovnici, kad je sljedeća na programu. Da biste se prijavili na radionicu pošaljite nam e-mail na thetacentar.com@gmail.com, a dodavanjem svoje e-mail adrese na newsletter listu (desno u sidebar-u) primat ćete obavijesti o terminima.
 
 
 
 
 

Napredna radionica

Preduvjet: Osnovni DNK2 tečaj
 
Cilj ove radionice je diskusija i praksa o naprednijim vidovima Theta icjeljivanja. Prolazi se dodatna teorija i izmjenjuju se praktična iskustva i instalacije od učitelja koje se ne dobivaju na tečajevima već su kanalizirane kroz osobno iskustvo. Na radionici imate priliku podijeliti svoja iskustva s drugim theta praktičarima koji su napredovali u tehnici i postaviti svoja pitanja Siniši i Nadi.
 
U sklopu ove radionice je i vježbaonica za svaku od tema.
 
Teme radionice:
 
 • Napredno kopanje
 • Rad na strahovima
 • Rad na dubokim zamjeranjima
 • Rad na egu
 • Rješavanje karme i karmičkih dugova
 • Manipulacija vremenom
 • Manifestiranje novca/srodne duše  (pomoću manifestiranja osjećaja)
 • Rad na ovisnostima
 
Radionicu vode Nada i Siniša Cijena ove radionice: 400 kn
 
Termini:
Termin ZAGREB: od 10 do 18 sati, 09.10.2021.
Prijave: thetacentar.com@gmail.com
 
Oni koji su ovu radionicu već prošli mogu ju ponoviti ako žele raditi na novim temama ili im se sviđa proći kroz sve ponovno jer je materijal stvarno odličan! Cijena za ponavljanje je pola uobičajene cijene.
 
Molimo ponesite sa sobom bocu vode.
 
 
 
 
 

Radionica: Bataka

Preduvjet: Osnovni DNK2 tečaj
 

Ovu radionicu razvijali smo duže vrijeme, radni naziv je bio Radionica razvijanja osjećaja, pa ju možete prepoznati po tome, tko je pratio naš stranicu. Radi se o dvodnevnoj radionici gdje je pomoćni alat batina, odnosno “Bataka”. Kroz ThetaHealing® se puno radi mentalno i na dubokim podsvjesnim uvjerenjima, dok jedan aspekt nas ostaje neistražen i zanemaren. Taj aspekt je tjelesna razina, odnosno rad na tijelu, na “vozilu” za našu dušu. Živeći naš život mi pohranjujemo emocije i sjećanja na staničnoj razini našeg tijela. Iako se kroz thetu mnoge od tih emocija mogu povući i riješiti(ako su ograničavajuće), one koje su neosvještene ostaju netaknute. Ova radionica fokusira se na izvlačenje iz tjelesne razine onih emocija koje su uznemirujući i ometajući faktor u našem sadašnjem trenutku i budućem razvoju.

To su emocije:
 • Ljutnja
 • Bijes
 • Mržnja
 • Netrpeljivost
 • Zamjeranje
 • Agresija
 
Možda će se pojaviti i neke druge emocije, ali na ovima ćemo raditi. U tijelu se nalaze i pozitivne emocije, kojih ćete postati svjesni kroz proces otpuštanja negativnih. One će se pojavit kao prirodno stanje nakon što negativne emocije napuste vaše tijelo.
 
Zašto te emocije jednostavno ne povučemo s thetom?
Zato što su prikrivene ili u tijelu zakočene. Da bismo ih otpustili možemo raditi s tijelom na način da kroz određene pokrete, riječi i vježbe izvučemo to što je unutra na površinu kako bismo mogli na tome raditi.
 
Koja je razlika između ove radionice i sličnih koje se bave izbacivanjem bijesa?
Ako ste bili na nečem sličnom ima jedna caka. Naime nakon što se vježbama oslobode te emocije svatko se može osjećati bolje. Možete otići u teretanu i nabijati vreću ako ste ljuti i osjećat ćete se bolje što ste to izbacili iz sebe. No to je kao da ste privremeno ispraznili svoj unutarnji spremnik (zvat ćemo ga “kantica”) koji će se ponovno početi puniti s izvora gdje se i prvi put napunio. Pitanje je vremena kad ćete ponovno biti ljuti i bijesni. Možda u drugoj situaciji ili s drugom osobom, ali velika je vjerojatnost da će se stanje ponoviti. Neki kojima se ta kantica sporo puni izdrže godinu-dvije, a neki svega par sati… Nakon vježbi slijedi upotreba theta tehnike kako bi se iskopali uzroci i zatvorila “pipa/slavina” koja puni vašu kanticu. To je razlika između naše radionice i drugih, sličnih.
 
Sadržaj radionice prvi dan:
 
 • Uvod u objašnjenje emocija na staničnoj razini
 • Vježbe za osvještavanje svakog dijela tijela
 • Lupanje “Batake” – izbacivanje ljutnje i bijesa
 • Zapisivanje uvida, što se podiglo, zaključaka
 • Kopanje ThetaHealing® metodom
 • Instalacije za promjenu načina života
 • Zatvaranje receptora za ovisnost o otpuštenoj ljutnji i bijesu
 
Drugi dan je identičan prvom osim uvoda. Kroz ponavljanje procesa dolazi se do boljeg svladavanja vježbi i kvalitetnijeg ulaska u proces. Drugi dan je moćniji. To je stoga što su mnoge od tih emocija zakočene i nakon prve runde vježbi će se tek pokrenuti proces. Da bi se kvalitetno radilo drugi dan je potreban.
 
Fokusirat ćemo se na određene osobe koje su nam izazvale ljutnju, koje nas podsjećaju na roditelje (uglavnom partneri) i na same roditelje ako prema njima još uvijek držimo ljutnju i bijes.
 
Otkrit ćete koja je vaša potreba duboko potisnuta ispod vaše ljutnje, izraziti tu potrebu i osloboditi osobe u vašem životu odgovornosti za vašu ljutnju.
 
Cijena:
750,00 kn
Obavezna uplata unaprijed preko računa
Termin ZAGREB: termin u pripremi
Termin RIJEKA: termin u pripremi
Broj mjesta: 12 ljudi po radionici
Prijave: thetacentar.com@gmail.com
 
Radionicu vodi Nada Šegvić
 
 
 
 
 

Radionica: Odnos prema Hrvatskoj

Preduvjet: Osnovni DNK2 tečaj
 

Cilj ove radionice je osvijestiti praktičarev odnos prama vlasitoj domovini, zemljištu i okolnim nacijama, te očistiti negativne varijante programa i osjećaja na osnovnom, genetskom i povijesnom nivou. Sve u svrhu produktivnijeg, slobodnijeg i zdravijeg vlastitog života. Također pomoći onima koji imaju odradu na nivou duše na ovom području da to kompletiraju lakše i krenu dalje.

 
Sadržaj radionice:
 
 • Oslobađanje od poražavajućih emocija
 • Čišćenje trauma iz Domovinskog rata
 • Programi za HR/JUGO područja, zavjeti, zakletve
 • Programiranje sreće i uspjeha u Hrvatskoj
 • Svakodnevni život
 • Instalacije
 
Radionicu vode Nada i Siniša Cijena ove radionice: 400 kn
 
Molimo ponesite sa sobom bocu vode.
 
Termin ZAGREB: nema termina
Termin RIJEKA: nema termina
 
Prijave: na email thetacentar.com@gmail.com
 
 
Što mogu očekivati nakon ove radionice?
Poboljšanje posla, prijateljstava, veza i vezanosti, opće stanje energije i lakši život u mjestu gdje živite. Preseljenje, rješavanje imovinsko-pravnih odnosa, pitanja nekretnina i zemljišta.
 
 
 
 
 
 

Cashflow™ radionica

 
Preduvjet: Intuitivna Anatomija ili Igra života ili Kopaj dublje
 

Ovu radionicu smo dugo pripremali i prvi put ju održali u 9. mjesecu 2015. godine. Bila je ogroman uspjeh i polaznici danas uživaju veću količinu financijske dobrobiti od znanja kojeg su naučili. Većina je i direktno profitirala od radionice uključivši se u projekt koji je pratio radionicu.

Broj mjesta po radionici je ograničen!

CASHFLOW RIJEKA: termin u pripremi
CASHFLOW ZAGREB TERMIN 1: završeno
CASHFLOW ZAGREB TERMIN 2: 12.09. – 15.09.2022. od 17 – 22 sata

Radionica je bazirana na stolnoj igri Roberta Kiyosakija koja se zove Cashflow. Igra se koristi kako bi podignula probleme i programe vezane uz novac, investiranje, pasivni prihod, nekretnine, dionice, neočekivane novčane gubitke, otkaze na poslu i zapošljavanje, želje za ostvarivanjem snova i druge monetarne brige koje su inače skrivene od svjesnog uma.

Trebate prvo shvatiti svoje vlastito ponašanje u vezi novca prije nego počnete igrati igru novca u pravom svijetu. Ako već radite ulaganje s pravim novcem onda će vas ova radionica učiniti još uspješnijima!

Igrajte igru na ploči koja će podići vaša skrivena vjerovanja o novcu!
Naučite o utrci štakora i brzoj traci!
Kopajte s tehnikom theta iscjeljivanja na vjerovanjima koje pronađete!
Igrajte igru ponovno i vidjet ćete trenutne rezultate!

Igra predviđa 10 – 15 godina vaše financijske budućnosti! Ovisno o vašim odlukama u igri vidjet ćete kako je vaša situacija u igri kopija vaše stvarne životne financijske situacije, jedino to ne vidite jer godine prolaze sporo. Igra ubrzava taj proces i omogućava vam da vidite širu sliku onoga što je u vašem podsvjesnom umu.

Trebate razumijeti da će vaša podsvijest preuzeti kontrolu nad igrom i pokazati vam što se unutra nalazi. To neće biti ugodno za svakoga. Osim igre koja se koristi za podizanje vjerovanja, sve ostalo je čisto Theta iscjeljivanje.
Na ovoj radionici nećemo raditi: kako kupovati, prodavati i birati dionice, nekretnine, zlato…itd.
Na ovoj radionici hoćemo raditi: na vašim vjerovanjima o dionicama, nekretninama, zlatu, pasivnom prihodu, dobrotvornim organizacijama, lošim poslovima, dobrim poslovima itd…

U kojoj god da ste profesiji, nakon ove radionice mogli biste uočiti interesantna poboljšanja u vezi vašeg novčanog života.

Cijena:

1000,00 kn
Obavezna uplata unaprijed preko računa
Broj mjesta: 12 ljudi po radionici 
Prijave: thetacentar.com@gmail.com


Ovu radionicu prati mogućnost ulaganja u stvarni investicijski projekt.
Na ovoj radionici se radi kristalni layout s majstorima s 5. nivoa.

Podučavaju Nada & Siniša

 
 
 
 
 

Akašini zapisi radionica

 
 
Preduvjet: Osnovni DNK2 tečaj
 
Na ovoj radionici radit ćemo ono što se uglavnom na theta tečajevina ne stigne ili se rijetko radi. Zapisi u Akaši nalaze se na 6. nivou među zakonima, to je magično mjesto gdje se nalazi naša knjiga života i zapisi svih naših prošlih i budućih života, te ovog kojeg živomo. Učit ćemo vas kako čitati i mijenjati vlastitu knjigu, kako komunicirati sa čuvarima Akašinih zapisa te kako pronaći druge relevantne knjige koje vam mogu biti od koristi.
 
TERMINI:
ZAGREB:
dvije večeri od 18 do 22 sata, termin u pripremi
RIJEKA: dvije večeri od 18 do 22 sata, termin u pripremi

Učit ćemo i kako pronaći i čitati iz knjige planete Zemlje.
BONUSI: Knjiga Atlantide, knjiga životinjskog svijeta :)

Cijena:

400,00 kn
Prijave:
thetacentar.com@gmail.com

 
 
 
 
 
 

Radionica: Putovanje kroz svijet čakri

 
 
Preduvjet: Osnovni DNK2 tečaj
 
NAPOMENA: Zbog korone ova radionica je preoblikovana i pretvorena u ONLINE radionicu.
 
Ova radionica razvijena je da se istraži svijet čakri kroz Theta iscjeljivanje i da theta praktičari nauče o čakrama puno više nego što se obrađuje na tečajevima.
 
Proširujemo znanje o čakrama i o auri korištenjem vježbi naprednih praktičarskih i učiteljskih tečajeva theta iscjeljivanja, prenoseći vam znanja od Vianne i drugih učitelja kako biste kao theta praktičar i učitelj narasli u spoznaji o čakrama.
 
 
Što se uči i radi na radionici:
  • Duhovna higijena: detaljno čišćenje aure i čakri
  • Kako proširiti svoje polje meditacijom iz srca
  • Povezanost aure, čakri i stanja svijesti
  • Učit ćete o bolestima blokirane čakre
  • Međuovisnost čakri i organa i žlijezda s unutarnjim izlučivanjem
  • Viškovi i manjkovi u čakrama
  • Istraživanje stražnjih aspekta čakri, koji su to i čemu služe
  • Razvojni ciklusi čakri kroz periode života
  • Što blokira svaku čakru pojedinačno (demon čakre) i kako to utječe na vaš život
  • Ovisnosti o supstanacama i čakre
  • Kako iscijeliti i uravnotežiti svaku pojedinu čakru
  • Vježba uzemljavanja za otvaranje 1.čakre
  • Pričanje s 2. čakrom i otkrivanje njenih potreba
  • Povezanost čakri i planeta i pričanje s planetom ljubavi – odlazak u zakone i pričanje s eteričnim tijelom planete Venere
  • Rad s tugom, traumama, osvještavanje vrlina i zaključivanje životnih lekcija
  • Otkrivanje najveće blokade u protoku energije kroz sve čakre zajedno
  • Očitavanje vjerovanja i emocija iz svake čakre i njihovo oslobađanje
  • Uspostavljanje protoka energije kroz cijeli sustav kroz meditativno disanje
  • Instalacije duhovnih emocija
  • Liste s ThetaHealing vjerovanjima za svaku čakru
 
Radionica je raspoređena u 4 modula koji se obrađuju u zasebnim danima.
1. dan; MODUL 1: sustav svih čakri zajedno i posebno rad na 1. čakri
2. dan; MODUL 2: poseban rad s 2. i 3. čakrom + vježbe
3. dan; MODUL 3: poseban rad s 4. i 5. čakrom + vježbe
4. dan; MODUL 4: poseban rad s 6. i 7. čakrom + vježbe
 
NAPOMENA: Na ovoj radionici nema kopanja već se na čakrama radi kroz vježbe
 
ZAGREB: trenutno nema termina za radionicu uživo
RIJEKA:
trenutno nema termina za radionicu uživo
ONLINE: termin u pripremi
 
 
BONUS: Yoga vježbe
Nakon svakog susreta polaznici mogu ostati na Zoom pozivu i prisustvovati vježbama za čakre koje su se obrađivale taj dan. Vježbe će voditi certificirana učiteljica yoge Martina Vizek. Vježbe će se održavati od 21:00 do 21:45 sati i opcionalne su. Radit će se asane (položaji tijela) za pojedine čakre, kundalini čakra disanje, te pranayame (tehnike disanja) za svaku čakru. Predznanje nije potrebno i svi s radionice ostati mogu prisustvovati ako žele.
 
CIJENA:
800,00 kn za cijelu radionicu (uključuje yoga vježbe!)
300,00 kn za pojedinačni modul (1200 kn ako se kupuje svaki zasebno)
 
Radionicu vodi Nada Šegvić
 
PRIJAVE: Prijave su obavezne preko sljedeće prijavnice:
(link za uključivanje dobivate odmah nakon ispunjavanja prijavnice – pripazite na to!)
 
 
 
Prijavnica za ONLINE Radionicu: Putovanje kroz svijet čakri
 

.

 
 
Upisom u gornji obrazac i pritiskom na tipku “Prijavi se”, suglasni ste da možemo obradivati Vaše informacije sukladno s Opcom odredbom o zaštiti osobnih podataka (General Data Protection Regulation – “GDPR”). Izjavu Theta Centra o zaštiti vaših podataka možete procitati na ovom linku:
http://www.thetacentar.com/izjava-o-privatnosti/