Tretmani

 
 

THETA TRETMANI – trenutna i trajna poboljšanja u vašem životu

 
 
 
 

Na koji način se rade tretmani?

 
U opuštenom ambijentu, doživite iskustvo spajanja sa univerzalnom energijom putem theta moždanih valova. Praktičar će vas polako i nježno uvesti u theta stanje svijesti iz kojeg možete djelovati na vaše fizičko, mentalno, emocionalno i duhovno tijelo.
 
U naš život privlačimo osobe, događaje i situacije na temelju onoga u što vjerujemo. Naše tijelo, naše misli, naše riječi nisu ništa drugo nego energija koja šalje vibracije. Niz uvjerenja koja su nam usadili u djetinjstvu, kojih često nismo niti svjesni, određuju naše ponašanje.
Kroz individualni razgovor (u theta stanju), povezani sa bezuvjetnom ljubavlju Stvoritelja, otkrivamo negativne obrasce koji vam se ponavljaju u životu, štetne programe i vjerovanja koji vam ne dozvoljavaju da živite zdrav i sretan život. Tehnikom kopanja tj. postavljanje pravih pitanja u vezi nekog problema, omogućuje nam da problem vidimo iz nekog drugog kuta i da dođemo do baznog vjerovanja. Kad se pronađe vjerovanje koje je potrebno mijenjati praktičar ga, uz vaš pristanak, povuče i zamijeni s novim, pozitivnim. Za instalaciju pozitivnog programa također trebate dati svjesni pristanak.
 
Praktičar i klijent sjede jedan nasuprot drugome, mogu se držati za ruke radi boljeg protoka energije i misli ili samo sjediti zatvorenih očiju.
 

U kojim situacijama mi tretman može pomoći?

 
 • Kada bolujete od fizičke bolesti u tijelu
 • Kada osjećate manjak energije
 • Imate probleme u odnosima, nesređeni odnosi: obitelj, prijatelji, supružnici
 • Želite povećati produktivnost svog posla ili tvrtke
 • Za opće poboljšanje i napredak u životu na svim životnim područjima
 • U učenju u školi ili na studiju
 • Osjećate da ste “zapeli” u životu
 • Sve vam ide “nizbrdo”
 • Kad želite prodati nekretninu koja “nikako da se proda”
 • Osjećate se neprihvaćeno ili odbačeno
 • Želite imati duhovna iskustva, kontaktirati pretke ili anđele
 

Što mogu očekivati nakon theta tretmana?

 
 • Poboljšanje zdravlja
 • Poboljšanje općeg stanja organizma
 • Brži i lakši protok misli
 • Više kreativnih ideja
 • Bolje pamćenje
 • Snažniji imunološki sustav, veća otpornost na bolesti
 • Manje brige u životu
 • Manje stresa u životu
 • Ubrzani duhovni razvoj i razvoj svijesti
 • Osjećaj povezanosti sa svijetom i okolinom
 • Bolja financijska situacija
 • Poboljšanje društvenih i poslovnih odnosa
 
 
Tretmani su mogući i na daljinu putem skypa, telefona ili samo uz pristanak klijenta da se u neko doba dana radi theta (šalje energija, čisti aura, iscjeljuje). Za promjenu vjerovanja potrebno je da osoba čuje o kojem se vjerovanju radi i da da usmeno dopuštenje za promjenu vjerovanja, jedino tako će promjena biti napravljena. Zato je za dublji rad potrebna aktivna veza putem skypa, facebook-a ili telefona.
 
U radu koristimo mišićno testiranje, putem kojeg komuniciramo direktno s vašom podsvješću i na taj način otkrivamo šta misli vaša podsvjest.
 
Ako u djetinjstvu niste primili dovoljno ljubavi od svojih roditelja ili majke, kao dijete ste stvorili uvjerenje «mene nitko ne voli» i to ste uvjerenje kasnije projicirali u vaš život i u druge odnose i živite sa stalnim osjećajem da vas nitko ne voli ili se zbog straha od povrede zatvorite za sve odnose i kreirate vjerovanje «meni nitko nije potreban». Sa takvim vjerovanjem u svojoj podsvijesti, bit će vam nemoguće stvoriti skladan odnos s partnerom jer ćete uvijek imati osjećaj da niste dovoljno voljeni i željeni od partnera, ili ćete imati potrebu mijenjati partnere u potrazi za onim “idealnim”. Ovakva i slična vjerovanja mogu se u podsvjesti reprogramirati theta tehnikom tako da počnete stvarati skladne odnose.
 
Za bilo koju promjenu sa theta tehnikom, praktičar mora imati vašu dozvolu. Vi aktivno sudjelujete u tretmanu i svjesni ste svega što se događa. Ne može vam netko Theta tehnikom instalirati niti deinstalirati program (osjećaj, dio vas) bez vaše dozvole!
 
Ako se još niste odlučili za tečaj theta iscjeljivanja, individualan tretman može biti vaš prvi susret s theta tehnikom gdje ćete osjetiti energiju theta moždanih valova i dobiti sliku o radu s theta iscjeljivanjem.
 
Tretman traje 30 do 60 minuta. Cijene su istaknute ispod sličice terapeuta.
Dupli termin traje 90 do 120 minuta.
 
Tretmane rade certificirani učitelji i praktičari Theta tehnike:
 
 
 
 
 
 
 
Rijeka/Zagreb
Cijena: 602,76 kn / 80 €
Dupli termin: 1009,62 kn / (134 €)
 
 
Zagreb/Rijeka
Cijena: 602,76 kn / 80 €
Dupli termin: 1009,62 kn / (134 €)
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Zagreb
Cijena: 331,52 kn / (44 €)
Dupli termin: 534,95 kn / (71 €)
 
 
 
 
Zagreb/Dubrovnik
Cijena: 467,14 / (62 €)
Dupli termin: 776,05 kn / (103 €)
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
ONLINE ili Zagreb (rijetko)
Cijena: 602,76 kn / 80 €
Dupli termin: 1009,62 kn / (134 €)
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
           
 
 
Ishod tretmana ovisi o temi na kojoj želite raditi i o vama samima, koliko napretka želite u svom životu. Sami izabirete svoj put.
 
Izaberete s kim želite raditi tretman i kontaktirajte nas.
 

Iscjeljivanje bolesti

 
S theta tehnikom može se vrlo učinkovito raditi u slučaju bolesti fizičkog tijela. Simptomi bolesti su poruke koje nam dolaze iz naše podsvjesti, koji su stavljeni u fizičku dimenziju da nam skrenu pažnju na neki problem koji čeka razriješenje i s kojim nam se teško suočiti.
 
Svaki organ ima svoju svijest i vezan je za određena vjerovanja i životna područja.
 
U individualnom tretmanu otkrivamo kad je bolest nastala, šta se tada dešavalo u vašem životu, kroz šta ste prolazili i o čemu ste intenzivno razmišljali. Osvještavaju se podsvjesni razlozi nastanka bolesti kao i vjerovanja, programi i osjećaji koji su na neki način kreirali vašu bolest. Pomoću theta tehnike povlače se vjerovanja koja su uzrokovala simptome bolesti, dešava se promjena frekvencije vaše svijesti te se bolest više ne može zadržati u vašem tijelu.
 
Ukoliko je bolest genetskog porijekla moguće je raditi i na genima.
 
Theta iscjeljivanje radi u suradnji s klasičnom medicinom na način da je ne isključuje i da niste prisiljeni prekinuti s lijekovima i terapijama dok radite tretmane već dapače, da svi vidovi isjeljivanja djeluju ka zajedničkom cilju: vašem zdravlju.
 
 

Iscjeljivanje i rad s djecom

 
Djeca su došla na ovaj svijet sa prirođenim intuitivnim sposobnostima i bezuvjetnom božasnkom ljubavlju. Nažalost, vrlo intenzivne životne promjene i stres koji nosi svakodnevni život, od razvoda roditelja do problema sa učenjem, utječu na to da djeca rastu s osjećajem nesigurnosti, nemira, manjkom samopouzdanja, s osjećajem agresije ili potpune odsutnosti.

Tretman theta tehnikom pomoci ce djeci da nadu izgubljeni mir i sigurnost, da postignu emocionalnu stabilnost i još puno toga.

Paralelni rad s roditeljima dat će odlične rezultate, jer ćete kod sebe brže osvještavati negativna vjerovanja koja ste prenijeli na vaše dijete, a dijete će osjetiti vašu podršku i ljubav i samim time bolje usvajati nova vjerovanja i osjećaje.
 
Theta rad će vas još više zbližiti s vašim djetetom.
 
Kao roditelj trebate znati da se dijete često podsvijesno neće htjeti iscjeliti ako smatra da vi želite da ono bude bolesno. Npr. ako imate podsvjesno (ili svjesno) vjerovanje: “Sva mala djeca su bolesna”, onda će i vaše malo dijete biti bolesno kako bi bilo u skladu s vašim sustavom vjerovanja.
 
Ako želite da se vaše dijete iscjeli, trebate biti spremni mijenjati sebe.
 
 

Iscjeljivanje biljaka i životinja

 
Životinje imaju u sebi čistu bezuvjetnu ljubav. Vrlo često od vlasnika preuzmu bolest, patnju i tugu sa željom da iscijele svog gospodara. Zbog toga, kad je naš ljubimac bolestan, iscjeljivanje je potrebno i gospodaru.

Životinja vrlo lijepo i brzo reagira na theta iscjeljivanje jer nema ograničavajucih vjerovanja i obrazaca. Može se očistiti od negativnih energija, balansirati čakre i instalirati određene osjećaje, da zna šta znači biti voljenom, važnom i prihvaćenom. Na taj način naš ljubimac se brzo vraća u njegovu prirodnu ravnotežu. Često se dešava da se iscjeljenjem životinje iscijeli i gospodar jer mu životinja na neki način to prenese.

 
Na isti način moguće je i iscjeljivati biljke koje su povenule, izgubile volju za životom ili im ne odgovara klimatizacija, tlo ili energetsko okruženje.
 

Energetsko čišćenje prostora

 
 
Prostor u kojem živimo ili poslovni prostor u kojem radimo, kao i predmeti koje posjedujemo puni su emocionalnih energija, misaonih oblika i energetskih projekcija (imprinta) koje su u njima ostavili druga bića ili mi sami. Te energije su se na neki način zatvorile u tom prostoru i mogu na nepoželjan i negativan način utjecati na osobe koje u njemu borave ili koje ih posjeduju. Često znamo iz nepoznatih razloga osjetiti nelagodu ili nemir kad uđemo u neki prostor ili kad uzmemo u ruke neki predmet. Isto tako postoje i pozitivni prostori i predmeti koji da nas pune pozitivnom energijom ili nam donose sreću.
 
Theta tehnikom možemo reprogramirati energiju vašeg doma ili poslovnog prostora ili nekog predmeta, možemo taj prostor ili predmet energetski ispuniti novim pozitivnim osjećajima i vjerovanjima, na način da se uskladi sa vašim novim pozitivnim vibracijama.
 
Nova, pročišćena energija vašeg doma ili poslovnog prostora poticajno će djelovati na razrješavanje vaših osobnih blokada i negativnih programa. Ako ste se odlučili na osobni tretman theta tehnikom, preporučamo istovremeno energetsko pročišćenje vašeg doma ili poslovnog prostora.