Theta supervizija

 
 

Theta supervizija

 
Supervizija u Theta healing-u: Supervizija je proces koji se odvija između theta praktičara i iskusnijeg theta praktičara kako bi theta praktičar razvijo svoje profesionalne vještine u radu s klijentima te stekao sigurnost i samopouzdanje kao i iskustvo u samom radu.
 
Ovo je namijenjeno theta praktičarima koji žele biti terapeuti ili već jesu terapeuti.
 
 • Ako želite biti terapeut ovaj proces će vas nadograditi i pripremiti da budete osoba od povjerenja i da znate što činiti kada vam klijenti pristupaju s određenim problemima.
 
 • Ako već jeste terapeut onda vam ovaj proces omogućava da nastavite biti kvalitetan terapeut i da se stalno nadograđujete, te da se znate nositi s povećanjem u broju klijenata, povećanjem u broju teški priča i slušanja ljudi koji su u problemima, a da pritom ostanete i dalje svoji
 

„Ako ne možeš tražiti pomoć bez samooosuđivanja, ne možeš ni pomoći bez osuđivanja onih kojima pomažeš.“

                                                                 Brene Brown

 
Rastući i razvijajući sebe kroz proces supervizije vi postajete bolji terapeuti.
 
Poznato je da u svim smjerovima i vrstama edukacija za terapeute postoje supervizije, koje su budućem terapeutu nužno potrebne kako bi što lakše, brže i efikasnije prevladao strah od samoga rada s klijentima te kako bi stekli samopouzdanje i sigurnost u samome radu.
 
Već postojećim iskusnim terapeutima ovaj proces postaje sustav potpore i podrške te pravo “osvježenje” i širenje vidika za novi pristup.
 
Možete izabrati između 2 tipa supervizije:
 

LAGANICA

 
 • 2x mjesečno (u dogovorenom terminu) individualne konzultacije u trajanju od 45 minuta
 • 1x theta tretman u trajanju od 60 minuta vezan na temu koju prolazimo na individualnim konzultacijama
 • 5x mjesečno prilagođene i pomno razrađene vježbe za povećanje terapeutskih sposobnosti
 • 2x kupon za dolazak na grupu za theta meditaciju gratis (u Zagrebu redovno svaki tjedan ponedjeljkom i četvrtkom, u Rijeci od jeseni)
 • 1x telefonski poziv tjedno od 17 do 20 sati za sva dodatna pitanje ili poteškoće koje nastanu, a niste sigurni kako to riješiti
 
Individualne kontultacije sadrže: kompletno vođenje kroz razvoj i rast supervizanta, prolazimo skupa sve nejasnoće, pitanja, strahove… Dobivate određene vježbe kao i savjete kako što bolje napredovati i razvijati se kao terapeut. Učite i vježbate profesionalan pristup kao i dobivate terepeutsku potporu u radu i vlastitom razvijanju.
 
CIJENA:
Svi djelovi posebno: 1950 kn
Paket laganica, popust 50%: 980 kn
 
Sve elemente paketa potrebno je iskoristiti unutar 30 dana. U suprotnom se poništavaju, ali moguće je 5 dana produžetka u slučaju nepredvidivih okolnosti u dogovaranju termina.
 
 
 

MORE

 
 • 6x mjesečno (u dogovorenom terminu) individualne konzultacije u trajanju od 45 minuta
 • 3x theta tretman u trajanju od 60 minuta vezan na temu koju prolazimo na individualnim konzultacijama
 • 5x mjesečno prilagođene i pomno razrađene vježbe za povećanje terapeutskih sposobnosti
 • Neograničen broj dolazaka na grupu za theta meditaciju u toku trajanja programa (u Zagrebu redovno svaki tjedan ponedjeljkom i četvrtkom, u Rijeci od jeseni)
 • Neograničena dostupnost supervizora telefonski svaki radni dan od 10 do 20 sati za sva dodatna pitanje ili poteškoće koje nastanu, a niste sigurni kako to riješiti
 • 2x snimanje Aura Camerom vaše aure i čakri kao i kompletna analiza vašeg stanja i stručno objašnjenje dobivenih rezultata (na početku rada i na kraju rada)
 • 1x theta vježbaonica u Theta Centru
 
CIJENA:
Svi djelovi posebno: 6460 kn
Paket more, popust 45%: 3500 kn
 
Sve elemente paketa potrebno je iskoristiti unutar 30 dana. U suprotnom se poništavaju, ali moguće je 5 dana produžetka u slučaju nepredvidivih okolnosti u dogovaranju termina.
 
 
Kuponi za meditaciju, snimanje Aura Camerom kao i theta vježbaonicu se mogu prenositi na druge osobe.
 
 
Superviziju provodi:
Sandra Sušanj, dugogodišnja terapeutkinja i praktičarka Theta iscjeljivanja.
Više o Sandri možete pročitati ovdje.
 
 
PRIJAVE:
Preko e-maila: thetacentar.com@gmail.com