Rad s biljkama

 
 
Preduvjet: Osnovni DNK2 tečaj + Napredni DNK2 tečaj + Kopaj dublje tečaj
 

Da šume iscjeljuju, stara je istina. Kako, zašto, i što možemo učiniti za njih i one za nas, saznat ćemo na ovom seminaru na zabavan, lagan i nadasve zanimljiv način.

 
Ovaj jednodnevni seminar nas vodi k potpunom osvještavanju povezanosti s čudesnim svijetom biljaka. Otkriva povezanost koju imamo s drugim nivoom postojanja: biljkama, vilama i elementalima. Postizanjem te harmonije s drugim nivoom mi učimo kako biljke koriste svjetlost da bi iscjeljivale, te da istu moć imamo i mi.
 
Saznat ćete kako i zašto su drveća najmudrija bića na planeti i zašto se često spominju u legendama, te kako primiti iscjeljenje od ovih mudraca.
 
Ako vas biljke privlače i zanimaju, ovo je seminar za vas.
 
Naučit ćete:
  • kako se povezati s biljkama,
  • uzgajati ih,
  • iscjeljivati,
  • komunicirati s njima… i još puno puno toga.
 
Tečaj traje jedan dan, od 8 do 16 sati. Uključena je pauza za ručak od 12 do 13 sati. Po potrebi se rade manje pauze za WC i osvježenje. Tečaj se održava na ranču konja u Njivicama, koji je okružen prekrasnim šumama i jezerom, gdje ima mnoštvo različitih vrsta biljaka i životinja.
 
 

Tečaj podučava:

Sunčica Kužilek Pistotnik, Master & Certificate of Science of ThetaHealing®, najveće priznanje u ThetaHealing® tehnici koje dodjeljuje THInK-a (Theta Healing Institute of Knowledge).
 
 
 
 

Sunčica je inače samostalni učitelj u Zagrebu, a za ovaj tečaj je gost Theta Centra, na predivnoj lokaciji ranča na otoku Krku.

 

Tečaj u Njivicama (otok Krk, na ranču konja):

 
Sljedeći termin tečaja: Početak: nema termina Završetak: –
Lokacija: Konjički klub Njivice, Ulica Jezero
Cijena: 1054,83 kn / (140 €)
Cijena za ponavljanje: 527,42 kn / (70 €)
Popust: 25% popusta za dolazak u paru s bračnim drugom/članom obitelji
Dodatne informacije: thetacentar.com@gmail.com
 
Za prijavu na tečaj molimo vas da ispunite prijavnicu:
 
Prijave traju do: nema termina. Prilikom prijave potrebno je uplatiti nepovratnu kotizaciju u iznosu od 300,00 kn / (39,82 €). Preostali iznos možete uplatiti zajedno s kotizacijom ili donijeti na dan početka tečaja pola sata prije početka. Detalje za uplatu kotizacije dobit ćete nakon što popunite prijavnicu.