Besplatno predavanje Rijeka: Stephen Roy Parker o Aktivacijama srca

Oduvijek ste htjeli saznati malo detaljnije o Aktivacijama srca? Sada možete :)

Prošli put kad je Stephen bio u Hrvatrskoj je ovo predavanje održano samo u Zagrebu, zbog organizacijskim ograničenja, pa će ovaj put biti u Rijeci.

Stephen Roy Parker pripremio je detaljno predavanje o svim razinama aktivacije za polaznike Aktivacija srca i sve ljude koji žele saznati više. 

Mnogi su upoznati s Aktivacijama srca Stephen Roy Parkera i vjerojatno ste pohađali i neke od njih. Otkako su se pojavile više razine (treća, četvrta…itd.) nije bilo više toliko vremena na klasičnom događaju da se detaljno objasne svaka od njih i što znače te kako utječu na naše živote. Ovo predavanje će dati detaljan uvid u svaku aktivaciju. Besplatno je i neobavezujuće.

Stephen će kroz 3 sata objasniti prvu razinu do sedmu razinu i na kraju će napraviti duboku meditaciju širenja u theta stanje uma, te će svima koji žele u meditaciji dati Dikshu – blagoslov svjetla (koji običava davati na događajima aktivacija, prije samih aktivacija). Ovo je indijski stil blagoslova, kojeg će također objasniti. Ovo je opcionalno za svakoga. Možete ići u meditaciju i bez da to primite. 

Imate ćete prilike postavljati Steve-u pitanja i čut ćete iskustva ljudi koji su prošli aktivacije. 

TERMIN PREDAVANJA:
22.01. od 18 do 21 sat

CIJENA:
besplatno i neobavezujuće

LOKACIJA:
RIJEKA: Theta Centar, Udruga Althaea, Šetalište Andrije Kačića Miošića 8a

PRIJAVE:
Obavezno se prijavite preko prijavnice na naslovnici naše web stranice:
http://www.thetacentar.com/

Zbog ograničenog broja stolaca i velikog broja Stephenovih pratitelja molimo vas rezervirajte svoje mjesto na vrijeme. 


———-

VIŠE O AKTIVACIJAMA:

http://www.thetacentar.com/2019/12/stephen-roy-parker-aktivacija-magnetskog-polja-srca-i-aktivacija-svjetlosnog-tijela-na-stanicnom-nivou-2/

 

DIREKTNI LINK ZA PRIJAVU NA AKTIVACIJE:

http://www.thetacentar.com/prijavnica-za-vecer-aktivacija-steve-parkera/

 

 

TKO JE STEPHEN ROY PARKER?

Stephen Roy Parker je Master & Certificate of Science učitelj i praktičar ThetaHealinga™ s dugogodišnjim iskustvom. Jedan je od najstarijih aktivnih učitelja Theta isceljivanja sa 18 godina iskustva u primjeni tehnike. Također je i iz skupine prvih Vianninih DNK3 učenika.
Podučavao je seminare i održavao individualne tretmane u mnogo zemalja širom svijeta. Samo neke od njih su: Kanada, SAD, Norveška, Hrvatska, Srbija, Bosna i Hercegovina, Rusija, Švedska, Mexico, Slovenija… Specifičnost svih njegovih predavanja, radionica, tretmana i tečajeva je neposrednost, lakoća podučavanja, mnogo humora i opuštenosti te, najvažnije veliko znanje i stručnost koju Steve nesebično dijeli sa svim polaznicima.