Savršeno zdravlje: Moje tijelo


Vaše fizičko tijelo je vozilo s kojim je vaša duša odabrala proći kroz lekcije i učenja u ovoj dimenziji. Ono je hram u kojem trenutno obitava vaša duša. Vaša duša želi da ste sretni i zdravi jer će lakše i kvalitetnije ispuniti svoj potencijal i proživjeti životne lekcije ako ima podršku od fizičkog tijela.


Jeste li se zapitali zašto se neki obrasci i neke uvriježene navike ponašanja, koliko god se trudili, ne mogu promijeniti? Zašto se ponekad osjećamo fizički iscrpljeni, umorni, u bolovima, a realni razlog ne postoji? Zašto nikako ne možemo uravnotežiti svoju tjelesnu težinu i biti konačno zadovoljni njome? Zašto nismo dovoljno uzemljeni i prisutni u ovoj stvarnosti?

Odgovore na ova i puno drugih pitanja možete dobiti na prvoj radionici u sklopu programa Savršeno zdravlje! Kroz predavanja, energetske i fizičke vježbe te kopanjem na podsvjesti izgradit ćete novi odnos sa vašim tijelom, te dobiti podršku vašeg tijela na vašem duhovnom putu kroz ovaj život.  

Vaše tijelo je hram vaše duše. Zato je potrebno brinuti se o našem vozilu, hraniti ga ispravnim gorivom, pokretati ga na ispravan način, te slati misli i osjećaje pune prihvaćanja i ljubavi. Na taj način brže duhovno rastemo, lakše svladavamo životne prepreke i više uživamo u životu. 

Savršeno zdravlje radionica Moje tijelo Theta Centar

Fizičko tijelo je sklop atoma, molekula organiziranih u stanice i organe koji imaju svoju svijest. Ono je živo. Kako naša Vianna, osnivačica Theta healinga kaže, vaše tijelo čuje što vi pričate, čuje misli koje se vrte u glavi, s vama proživljava osjećaje i sve to pohranjuje u stanicama i organima jer smatra da je to vama bitno. Tijelo postaje podsvjest u koju pohranjujemo emocije i vjerovanja iz prethodnih iskustava.

Trajna promjena vjerovanja koja nas ograničavaju u životu, kao i emocija koje ne želimo proživljavati, nastaje tek kad u mentalni i energetski proces uključimo i fizičko tijelo.

ONLINE radionica “Moje tijelo” traje 4 sata (od 18:00 do 22:00) i sastoji se iz 3 dijela:

1.dio:

  • osvještavanje odnosa koji imate prema vlastitom tijelu i kakve mu poruke šaljete
  • reprogramiranje negativnog stava u vezi vašeg fizičkog tijela
  • obraćanje tijelu kao osobi i promjena poruka koje šaljete vašem tijelu

2. dio:

  • prepoznavanje mjesta gdje je vaše tijelo pohranilo vjerovanja i emocije
  • što možemo iščitati iz položaja tijela, pokreta i izraza lica
  • kako prepoznati  traumu, stres i napetost koje je tijelo pohranilo i kako je osloboditi iz fizičkog tijela

3. dio:

  • svakodnevne prakse koje nam pomažu da tijelo postane naš najbolji suradnik
  • otpuštanje vjerovanja i emocije koje je fizičko tijelo pohranilo u svojim stanicama i organima
  • instaliranje novih vjerovanja koja će dati vašem tijelu novu pokretačku snagu
  • energetsko punjenje vašeg tijela duhovnom energijom

Svaka trauma, stres, ograničavajuće vjerovanje i teška emocija koja je zaglavila u tijelu, drži nas u nižem vibracijskom stanju. Otpuštanjem tih procesa iz fizičkog tijela, pomažemo svojoj duši da se s većom lakoćom vine u više vibracije.

Moje tijelo Radionica Theta Centar Zagreb

Radionica “Moje tijelo” 1. dio je programa “Savršeno zdravlje″, koji se sastoji od 6 radionica + individualnog treninga, a održava se ONLINE. Radionica je otvorena za sve sa završenim Osnovnim DNK2 ThetaHealing® tečajem.

ONLINE program “Savršeno zdravlje” obuhvaća:

  1. ThetaHealing radionicu – “Moje tijelo” (11.03.2024. od 18 do 22 h)
  2. ThetaHealing radionicu – “Iscjeljivanje bolesti” (15.04.2024. od 18 do 22 h)
  3. ThetaHealing radionicu – “Zdrava prehrana” (13.05.2024. od 18 do 22 h)
  4. ThetaHealing radionicu “Pomlađivanje” (10.06.2024. od 18 do 22 h)
  5. Radionicu “Brzi i zdravi obroci” (01.07.2024. od 18 do 22 h)
  6. ThetaHealing radionicu “Ljepota” (15.07.2024. od 18 do 22 h)
  7. Individualni trening – “Tijelo kao hram duše”

Više o ONLINE programu “Savršeno zdravlje” možete saznati ovdje.

CIJENA OVE RADIONICE
53,00€

CIJENA CIJELOG PROGRAMA
300,00 € – PAKET svih 7 dijelova
Možete ići dio po dio i plaćati dio po dio ili doći samo na one koji vas zanimaju. Ako se odlučite za čitav program uštedjet ćete 20 posto (63 EUR).

Polaznicima tečajeva Theta Centra omogućeno je i plaćanje u dva dijela.

Svi polaznici programa “Savršeno zdravlje” ostvaruju popust od 20 posto za ThetaHealing tečajeve Intuitivna Anatomija te Bolesti i poremećaji, koji se održavaju u 2024. i 2025. godini.

Popust se odnosi na sve koji upišu čitav program “Savršeno zdravlje” i uplate kotizaciju za željeni tečaj do 11.03.2024. Popusti se ne zbrajaju.

Što je savršeno zdravlje

Pogledajte uvodno predavanje i meditaciju na temu Savršeno zdravlje, voditeljica programa Nade Šegvić, Beti Mihajlović i Matine Vizek:

Voditeljice programa “Savršeno zdravlje”:

Nada Šegvić
mag. oec. + Master & Certificate of Science ThetaHealing®-a

Kroz svoja vantjelesna iskustva i astralna putovanja, Nada je dobila duboke spoznaje o duši i njenoj povezanosti sa zdravljem tijela, uma i duha. Kao veliki zagovornik poslovice “u zdravom tijelu zdrav duh”, vjeruje da možemo (bez obzira na godine) uvijek biti zdravi i mladi. U svom dugogodišnjem radu susrela se i radila na brojnim bolestima i poremećajima, te svjedočila uspješnim iscjeljenjima.


Beti Mihajlović
mag. oec. marketing + učiteljica ThetaHealing®-a

Kao učiteljica tečaja Intuitivna anatomija i praktičarka ove tehnike iscjeljivanja, želi prenijeti koliko je jednostavno iscijeliti se kad razumijemo zašto naša psiha kreira bolest. Svoju duboku vjeru da je sve moguće, ljubav prema životu i radosti življenja želi prenijeti svima. Jako ju veseli kombiniranje rada sa tijelom i duhovnosti.

Martina Vizek

Martina Vizek
yoga terapeut i yoga učitelj (TT 600), certificirana instruktorica pilatesa

Više od preko 15 godina posvećena je holističkom pristupu radu sa ženama, objedinjujući široki spektar znanja modernih i tradicionalnih pristupa u satovima Holistic Centra zdravog življenja. S obzirom da joj je nutricionizam velika ljubav i strast, kontinuirano se usavršava proširujući svoj interes na područje ayurvede, makrobiotike i pravilne prirodne prehrane. 

Zbog velikog interesa za snimke, ovaj program će biti dostupan na našoj online platformi za sve. Možete ga poslušati kada god vam odgovara i koliko god puta želite. Snimke će biti dostupne svima koji kupe program do 1.9.2024.

Prijave na program

Program je namijenjen theta praktičarima koji su završili najmanje Osnovni DNK2 ThetaHealing® tečaj.


Ako niste završili Osnovni tečaj ovo je izvrsna prilika da se na njega prijavite. Tečaj se održava:

  • Zagreb 08.03. – 10.03.2024. 
  • ONLINE 08.03. – 10.03.2024. 
  • Zagreb 03.05. – 05.05.2024. 
  • ONLINE 03.05. – 05.05.2024. 
  • Rijeka 03.05. – 05.05.2024. 

Počinje u petak u 17 sati i završava u nedjelju u 18 sati. Više informacija o nadolazećim tečajevima pronađite ovdje.


Obavezna prijava na radionicu “Moje tijelo” ili čitav program “Savršeno zdravlje” preko donje prijavnice.

Prijavljeni će dobiti link za uključivanje u Zoom ODMAH nakon ispunjavanja prijavnice, u automatskom odgovoru na email koji ste upisali prilikom prijave. Radionica se održava preko programa Zoom.

Veselimo se vašem dolasku!

 
 
 
Prijavnica za ONLINE program: Savršeno zdravlje
 

.

 
 
Upisom u gornji obrazac i pritiskom na tipku “Prijavi se”, suglasni ste da možemo obrađivati Vaše informacije sukladno s Općom odredbom o zaštiti osobnih podataka (General Data Protection Regulation – “GDPR”). Izjavu Theta Centra o zaštiti vaših podataka možete pročitati na ovom linku:
http://www.thetacentar.com/izjava-o-privatnosti/